VOLT

Kezdésnek ez több mint jó VOLT

Két fesztiválmentes év után sikeres 5 napot tudhat maga mögött a Volt teljes stábja. Bár kicsit rögös volt az út, hisz az utolsó pillanatban is akadtak problémák, de ha összességében nézzük, a végeredmény mindenképpen dicséretes! Jó volt végre újra együtt lenni Sopronban!
 
Fotó: Gyetvai Stúdió

Nagykoncerttel és vendégekkel ünnepli 30. születésnapját a Parno Graszt

Három évtizede robbantja a hangulatot a zseniális banda a hazai és a nemzetközi fesztiválok nagyszínpadain, zsebeli be a díjakat és toplistás helyezéseket. Az évfordulót a Budapest Park színpadán ünneplik meg július 21-én.
 
 
Jamie Winchester triplázik Veszprémben

Jamie Winchester triplázik Veszprémben – Frissítve!

A VeszprémFest életében is különleges alkalomnak számít, hogy egy előadó három különböző este és három különböző formációban adjon koncertet ugyanazon a helyen. Jamie Winchester július 15-17. között egy csendesebb akusztikus verzióban, egy hangosabb rockos felállásban és egy...
 
Fotó: BFZ

Öt év után ismét ingyenes koncertet ad a Budapesti Fesztiválzenekar a Hősök terén

A budapesti Hősök terére öt év után visszatérő zenekar Bach igazi nyitánynak való, 4. (D-dúr) zenekari szvitjét követően a kortárs amerikai zeneszerző, Philip Glass 2006-os, Rámakrisna-passió című darabját adja elő június 18-án.
 
Fotó: Foo Fighters/FB

Elhunyt dobosa emlékére koncertet ad a Foo Fighters Londonban és Los Angelesben

Taylor Hawkins halála óta Londonban lép színpadra először a Foo Fighters: a zenekar Hawkins családjával együtt emlékezik majd meg a márciusban elhunyt dobosról.
 
Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

Minden évben 35-50 zenekarnak adtak fellépési lehetőséget, de 2022-ben az ismert okból nem tudják megrendezni a fesztivált. Most támogatókat keresnek, olyan mecénásokat, akik hisznek bennük és akiknek fontos a kultúra. De nem múlik el a nyár nélkülük!
 
 
Therapy?

A vérmes hármas az A38-on – két év után megérkezett Budapestre a Therapy?

Röpke két évet kellett várnunk arra, hogy az eredetileg 2020-ra szánt 30 éves jubileumi Therapy? turné végre elérkezzen hozzánk. Így az idén már 32 éve létező és a mai napig aktívan koncertező zenekar újra teljes hangerővel dübörgött az A38 Hajó gyomrában.
 
Áramerősség? Fedett színpad? Mi kell egy jó koncerthez?

Áramerősség? Fedett színpad? Mi kell egy jó koncerthez?

Formabontó kisfilmekkel kampányol a Magyar Zenei Menedzserek Egyesülete (ZEME): rajzfilm rocksztárral mutatják meg, mi kell a jó rendezvényhez.
 
Fotó: Mónus Márton/MTI

Ingyenes koncertek a Magyar Zene Háza szabadtéri színpadán

A Magyar Zene Háza Szabadtéri színpada feltörekvő, valamint az egyes rétegzenék előadóinak is lehetőséget ad koncertezésre, számos jól ismert zenész és formáció mellett.
 
Fotó: ¡Nosnach

Ingyenes kolostorrom-koncert – fülemülékkel

A tavaly indult sorozat egyedi és romantikus környezetbe helyezett irodalmi ihletésű koncertekkel mutatja be Veszprém és a Balaton-felvidék egyedülállóan gazdag középkori örökségét. Az első idei esemény igazi különlegesség lesz, hiszen a ¡Nosnach és Sirokai Mátyás mellett az...
 
Könnyűlovasság a Múzeumkertben

Könnyűlovasság a Múzeumkertben

Ingyenes szabadtéri koncerttel köszönti az új évadot a MÁV Szimfonikus Zenekar május 14-én Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.
 
Bródy János, Dés László, Lovasi András – SZERETET KONCERT az Arénában a békéért

Bródy János, Dés László, Lovasi András – SZERETET KONCERT az Arénában a békéért

2022. május 22-én 19 órától a Danubia Zenekar kíséretével Herczku Ágnes, Miklósa Erika, Rost Andrea, Bogányi Gergely, Bródy János, Dés László, Lovasi András, Nikola Parov, Pál István Szalonna, Szakcsi Lakatos Béla, valamint Magyarországon tanuló ifjú orosz és ukrán zeneművészek...
 
Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek