Fotó: Bánkitó Fesztivál

A Bánkitó Fesztivál válaszol a kérdéseitekre

Hetekkel ezelőtt ajánlottuk mindenki figyelmébe a Pohoda fesztivál kommunikációját, aztán a napokban megint, úgy tűnik, van, aki megfogadta a tanácsunkat... vagy ha nem a miénket, akkor is jó. A lényeg, hogy a Bánkitó Fesztivál is reagált a közönsége kérdéseire.
 
Pet Shop Boysnak volt egy ilyen című albuma 2019-ben...

Van elképzelésed arról, mennyi 17,5 BILLIÓ forint? Na, ennyit szánnak a németek a művészeti élet megsegítésére

Németország kidolgozott egy megdöbbentő összegű, 50 milliárd eurós támogatási csomagot a művészek és a kulturális vállalkozások megsegítésére – állva hagyva a többi országot... A német szövetségi kormány ezzel az átfogó segélycsomaggal kívánja megmenteni az ország...
 
 
Bánkitó Fesztivál

Folkrock, garázspunk és indie nagyágyú is érkezik az idei Bánkitó Fesztiválra

Hazánk "legnagyobb kisfesztiválja" 2020-ban is szeretettel és érdekes programokkal várja a festői szépségű Bánki-tóhoz érkező vendégeket július 8-12. között. Az idei fellépők közt minden bizonnyal a kanadai Wolf Parade visszatérése lesz az esemény csúcspontja, de lesznek még...
 
Psy, a leghíresebb K-pop-sztár

K-pop cover dance órák is lesznek a Frankel Leó utcában

Európa legnagyobb koreai kulturális központja nyílt meg a héten Budapesten, a Frankel Leó utcában.
 
Az Arénában zárja jubileumi turnéját a Halott Pénz

Szamárfül – nyárzáró fesztivál gyerekeknek Pécsett

Csaknem száz rendezvénnyel várják a családokat a Zsolnay Örökségkezelő nyárbúcsúztató ingyenes fesztiválján, amelyet augusztus 23. és 25. között tartanak immár nyolcadik alkalommal a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.
 
TiszaFeszt

A Holt-Tisza partja nagyon is él: TiszaFeszt 2019

Bács-Kiskun megye és a régió egyik legnagyobb szabadtéri zenei és kulturális fesztiválja a TiszaFeszt idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre augusztus 16-17-én Lakiteleken, ahol a legkülönbözőbb Dj-k mellett színpadra lép az idei X-Faktor győztes USNK és a Follow the Flow csapata is.
 
 
XXII. kerület, figyelem: lehet jelentkezni az első budafoki Ki Mit Tud-ra!

XXII. kerületiek, figyelem: lehet jelentkezni az első budafoki Ki Mit Tud-ra!

2019 február 23-án a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ ad helyet az első budafoki Ki MIt Tud-nak.
 
A Belau a londoni Covent Gardenben lép fel

A Belau a londoni Covent Gardenben lép fel

Komolyzene keveredik kortárs elektronikával látványos fényfestés kíséretében a Londoni Magyar Kulturális Központ adventi koncertjén december 3-án, ahová a belépéshez csupán egy regisztráció szükségeltetik.
 
Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Ha mélyen áttúrjuk a dolgot, biztosan találnák sokféle megállapítást, most kivételesen arra gondoltunk, hogy Liszttel indul és dobshow-val zárul a Koreai Kulturális Fesztivál.
 
Még egyszer a mobilizásról – a koncerteken

Még egyszer a mobilizásról – a koncerteken

A legutóbbi koncerten ismét szembesültem azzal a nagyon idegesítő szokással, hogy némely emberek mintha csak azért mennének el egy-egy ilyen buliba, hogy mobiltelefonjukkal rögzítsék a kedvenc dalukat, olyan fotót készítsenek, amin ők is és a színpadon éppen "dolgozó" sztár is látható.
 
Megvan, ki adja az első koncertet a gyönyörűen felújított Lóvasút kulturális központban

Megvan, ki adja az első koncertet a gyönyörűen felújított Lóvasút kulturális központban

A Fugato Orchestra adja az első koncertet az egykori megállóból kulturális központtá alakított Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban november 12-én Budapesten.
 
fotó: spinozahaz.hu

Sabbathsong Klezmer és a 100 Tagú Cigányzenekar a Zsinagógában

Tradicionális kelet-európai klezmertől a modern izraeli slágerekig. Ez mind belefér a Sabbathsong Klezmer Band zenei világába, akik most a 100 Tagú Cigányzenekarral közösen lépnek színpadra szeptember 10-én a Dohány utcai Zsinagógában, a Zsidó Kulturális Fesztivál keretében.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek