Fotó: the-paulmccartney-project.com

Karácsonyi albumot készített Paul McCartney – de sohasem fogjuk meghallgatni

A megjegyzéssel kapcsolatban vannak kétségeink, de ez egy távoli jövőben értelmezhető vélemény lenne, és ilyesmiről ráadásul beszélni sem illik...
 
Karthago, Nirvana, Csillagfénydiszkó, bolhapiac – Könyvet írtak a Petőfi Csarnokról

Karthago, Nirvana, Csillagfénydiszkó, bolhapiac – Könyvet írtak a Petőfi Csarnokról

A Petőfi Csarnok – Ifjúsági kultúra és szabadidőpolitika címmel kötet jelent meg, amely a Városligetben három évtizeden át működő intézmény első nyolc évének történéseit állítja a középpontba.
 
 
Zenészek ajánlanak könyveket nektek

Zenészek ajánlanak könyveket nektek

Az A38 tetőteraszán a minden második szerdán jelentkező koncertsorozat alkalmával a hazai dalszerzőket faggatják ki meghatározó könyvélményeikről, kedvenc szerzőikről és a sorok közti gondolataikról.
 
Metálos szülők figyelem: gyerekkönyvet ad ki a Metallica

Metálos szülők figyelem: gyerekkönyvvel támad a Metallica!

A Rockbook számol be arról, hogy november 26-án jelenik meg a The ABCs Of Metallica című könyv.
 
Bochkor Gábor szerint brutális a Tankcsapda új könyve

Bochkor szerint brutális a Tankcsapda új könyve

A címben idézett kifejezés az új Tankcsapda-könyv bemutatóján hangzott el Bochkor Gábor, az esemény moderátora szájából. A brutális szót pedig ne úgy értsd, hogy "brutálisan jó" vagy valami ilyesmi: helyenként tényleg olyan kemény mondatok vannak benne, hogy felszisszen az olvasó...
 
Nemsokára érkezik az Enter Shikari énekesének új könyve

Nemsokára érkezik az Enter Shikari énekesének új könyve

Az együttes 15 éves pályafutása során 5 albumot adott ki, és vált a brit zenei élet egyik legmeghatározóbb szereplőjévé. Az Enter Shikari most is turnén van Európában: nálunk néhány hete jártak, ez volt a 17. magyarországi koncertjük!
 
 
Behúzott szárnyú felfelé zuhanás – részletek a Bérczesi Róbertről szóló könyvből

Behúzott szárnyú felfelé zuhanás – részletek a Bérczesi Róbertről szóló könyvből

A napsütötte rész című új album január 29-i megjelenése után, április 12-én érkezik Bérczesi Róbert, a hiperkarma frontemberének életrajzi könyve Én meg az Ének – behúzott szárnyú felfelé zuhanás címmel. A kötetet Kiss László jegyzi szerzőként. A könyvbemutató a 26....
 
Fotó: Müpa

Vigyázz magadra, fiam! – Mi jut erről az eszedbe?

Könyv jelent meg a Bojtorján együttes történetéről. A hetvenes-nyolcvanas években rendkívül népszerű country stílus egyik legjobb zenekarának krónikáját szerdán mutatták be a fővárosi Rockmúzeumban, a kiadvány címe: Vigyázz magadra, fiam!
 
Lady Gagát és Rami Maleket Oscar-díjra jelölték!

Lady Gagát és Rami Maleket is Oscar-díjra jelölték!

A kedvenc és a Roma című filmet jelölte a legtöbb, egyaránt tíz kategóriában az amerikai filmakadémia az Oscar-díjra kedden Los Angelesben. Magyar alkotás nem szerepel a jelöltek között.
 
Fotó:  Star Online

We are the champions – a Bohém Rapszódia vitte az Aranyglóbuszt

Helyi idő szerint vasárnap este – hetvenhatodik alkalommal – adták át Los Angelesben a Golden Globe-díjakat, amelynek győztesei jó eséllyel reménykedhetnek az Oscar-díjban is.
 
Magyarul is olvasható már Johnny Ramone önéletrajzi könyve

Magyarul is olvasható már Johnny Ramone önéletrajzi könyve

Commando – Johnny Ramone önéletrajza címmel megjelent magyarul a legendás New York-i Ramones együttes alapító gitárosának memoárja.
 
A Kistehén az utolsók egyike volt, akik játszottak a Sziget Világzenei Nagyszínpadán  (Fotó: Kistehén/FB)

A szájbergyerek helyett most a Kistehén kér bocsánatot

Egy ország énekelte teli torokból a felszólítást, hogy "Szájbergyerek, kérjél bocsánatot", meglebegtetve a kacsa meg nem mutatásával járó büntetést. Most az együttes Bocsánat című albumának lemezbemutató koncertje lesz december 21-én az A38-on. Talán mindannyiunk nevében szól a...
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek