Fotó: queenonline.com

Most bárki együtt zenélhet a Queen zenészével, de tényleg!

A "Jam With Brian" (#JamWithBri) kihívás a Queen hivatalos Twitterén indította Brian May.
 
Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

A Queen 71 éves zenésze mostanában nagyobb aktivitást mutat a közösségi oldalain. A napokban egy hosszabb, meglehetősen keserű eszmefuttatást tett közzé, ennek már csak a híre van meg, a Twitterén nem találjuk.
 
 
Fotó: Rahul (Pexels)

DJ-k a közösségi média fogságában

Milyen érzés a képernyőknek zenélni a klubban, amikor mindenki a telefonján keresztül néz téged? Ezt a témakört járja körül a YouTube-on megjelent INSTA DJ, Social media and the New Age Dancefloor című 40 perces dokumentumfilm, melyet DJ-k, menedzserek és kutatók részvételével...
 
Illusztráció: nicety.livejournal.com

Palya Bea kipárnázza advent első vasárnapját

A nagy karácsonyi hajtásban egy kis megnyugvásra hív minden érdeklődőt Palya Bea és Gerzson János meghitt duókoncertjével, a Párnakoncerttel december 1-jén a MagNet Közösségi Házba.
 
A BFZ a Zene éjszakájá/ BFZ FB

Szomorú hírt kaptunk a Budapesti Fesztiválzenekartól

A BFZ arról értesített minket, hogy a megszűnt taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintban részesül, mely összeg az együttes esetében az utóbbi évek taotámogatás-átlagának kevesebb mint 50 százaléka. Szorosabbra húzzák az övet – s ennek jó pár remek...
 
Fotó: Kurcsák István

Hatvan muzsikus útnak indul: ingyen zenél országszerte a Fesztiválzenekar

Egy hangos amerikai turnésiker, majd egy koppenhágai és egy meranói fellépés után ingyenes koncertsorozattal nyitja a hazai szezont a Budapesti Fesztiválzenekar.
 
 
Fotó:  Betraying the Martyrs/FB

Van-e szomorúbb látvány egy elégett gitárnál? Kigyulladt a turnébusz, odalett a teljes felszerelés

Kigyulladt a Betraying the Martyrs együttes kisbusza, amelyben többek között Chris Adler dobos Megadeth-es dobfelszerelése is elégett, de szerencsére senki nem sérült meg.
 
Fotó: Kurcsák István

A Budapesti Fesztiválzenekar ingyenes koncertjei itt!

A BFZ április ma még a New York-i Carnegie Hallban lép fel Fischer Iván vezényletével, a jövő héten (április 11. és 17. között) viszont már ingyenes koncerteket adnak Magyarország-szerte.
 
A Dalinda ( Fotó: Wertán Botond)

Februárban lesz a kórusok téli éjszakája

Több mint 30 koncert várja az érdeklődőket február 9-én a kórusok téli éjszakáján a MagNet Közösségi Házban Budapesten.
 
Egy augusztusi este megevett a kecske – közösségi klipforgatás ingyenes életfogytig tartó gravitációért

Egy augusztusi este megevett a kecske – közösségi klipforgatás ingyenes életfogytig tartó gravitációért

A kritikus (Hülye vagy, Pető) és támogató (Oszoljatok fel!) rajongótáboráról és interaktív koncertjeiről híres zenekar felhívást tett közzé, amelyben képeket és/vagy snitteket vár készülő klipjéhez.
 
Szeretnél egy lakókocsiban aludni a The Kolin tagjaival?

Szeretnél egy lakókocsiban aludni a The Kolin tagjaival?

Akkor itt a remek alkalom! Ha van némi fölös pénzed egy jó ügy támogatásáért cserébe, akár három fess úriemberrel az oldaladon hajthatod álomra a fejed egy nem hétköznapi járgányban.
 
Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ska Jam a Kobuciban – Ladánybene 27 lemezbemutatóval

A zenekar korai, ska korszakának ikonikus dalait még sosem rögzítették profi körülmények között, eljött ennek is az ideje: Menekülés címmel megjelent a Ladánybene 27 albuma. Május 9-én a Kobuci Kertben közel négy évtized után – több korabeli zenésztárs közreműködésével – élőben is újra hallhatók lesznek az egykori...

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...