Fotó: Facebook

A formáció, amely duóként indult, de már zenekarként készített lemezt: Papaver Cousins

Az énekes-dalszerző duóként indult Papaver Cousins Bad Writing című, második nagylemeze már zenekari felállással készült. A csapat szeptember 14-én az A38 Kiállítóterében nemcsak az új album anyagát mutatja be, hanem visszanyúlnak a kezdetekig is, így egy koncerten tekinthetjük át,...
 
Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Ilyenkor szokott jönni egy jó nagy lemezbemutató koncert valamelyik népszerű helyen. Hát, ez most nem így lesz!
 
 
Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
 
Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.
 
A 35 éves Voivod új lemezzel koncertezik a Dürer Kertben

A 35 éves Voivod új lemezzel koncertezik a Dürer Kertben

A kanadai pszichedelikus metál legenda, a Voivod 35. születésnapját egy világkörüli turnéval ünnepli, amiből természetesen a hazai rajongók sem maradhatnak ki szeptember 15-én a Dürer Kertben. Ráadásul a jubileum mellett szeptemberre ígérik új lemezüket is.
 
A Meseautótól a Carmenig

A Meseautótól a Carmenig

Meseautótól a Carmenig címmel tartanak koncertet a MOM Kulturális Központban, ahol Masa Anita lemezbemutatójára és a Sabbathsong Klezmer Band újévi koncertjére várják a közönséget január 9-én, kedden este.
 
 
Fotó: Indián

FRENK: Magyar pszicho lemezbemutató

Magyar pszicho címmel Frenk újabb lemezzel jelentkezik, ami már sorban az ötödik. A dalok – ezúttal elszakadva a nagyvárosi éjszakáktól – most a személyes dolgokra reflektálnak, a vasárnapi ebéd kilátástalanságától a drogok hamis világáig –, a mindennapi pszicho folyamatosan...
 
Dönts: elmész az Ocho Macho lemezbemutatójára?

Dönts: elmész az Ocho Macho lemezbemutatójára?

Megjelent az Ocho Macho zenekar legújabb lemeze, a Dönts! A lemezbemutató koncert 2017. november 18-án lesz a budapesti Akvárium Klubban.
 
Fotó: Tokaji Balázs

Hajós András is közreműködött Gereben Zita új albumán

„Az én fesztiválom” címmel jelenik meg november 17-én a Gringo Sztár tagjaként és az Emil.RuleZ! vokalistájaként ismertté vált Gereben Zita harmadik nagylemeze. A lemez anyagát a megjelenés napján az Akvárium Klubban mutatják be.
 
Fotó: Vető Gábor

Presser Gábor dalt írt a Budapest Bárnak

Volume 7 címmel készített új lemezt az idén tizedik születésnapját ünneplő Budapest Bár. A friss anyagon a produkció nyolc énekese szerzőként is szerepel, vadonatúj zenét írt az albumra Presser Gábor is.
 
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Bori X: Az Akváriumban szülinapozik a Péterfy Bori & Love Band

Új stúdióalbummal és nagykoncerttel ünnepli tizedik születésnapját a Péterfy Bori & Love Band. Péterfy Bori énekesnő és Tövisházi Ambrus zenekarvezető a friss anyagról és a zenekar eddigi útjáról is beszélt az MTI-nek adott interjújukban.
 
A  hétköznapi túlélőtől eljutottak a kiválasztottig

A hétköznapi túlélőtől eljutottak a kiválasztottig

"A kiválasztott" címmel október 20-án megjelent a hagyományos metál vonalon mozgó székesfehérvári End Of Paradise új albuma.
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek