A százéves ember, aki beugrott a brit toplistára és az élre került

A százéves ember, aki beugrott a brit toplistára és az élre került

Vera Lynn lett a legidősebb énekes, aki felkerült a legjobb 40 albumot jegyző brit slágerlistára, a 103 éves énekesnő legnépszerűbb dalainak 100 című gyűjteményével pénteken a lista 30. helyére került – adta hírül vasárnap a BBC News.
 
Egy fotó a kobucis szülinapról

A Besh o droM a csúcson!

Talán jelent némi vigaszt a koncerttelen időkben a zenekar számára, hogy bekerült a világ legrangosabb nemzetközi világzenei listája, a World Music Charts Europe (WMCE) májusi kiadásának élmezőnyébe a jubileumi lemezük.
 
 
Újabb rekordot állított fel friss dalával a kanadai rapper

Valamit nagyon eltalált új dalával a kanadai rapper

Korábbi rekordjai mellé újabbakat állított fel új dalával Drake. A kanadai rapper az első férfi előadó a Billboard Hot 100 lista történetében, aki egy új számmal harmadszor is rögtön az élen tudott nyitni.
 
Ki a király? :) (Fotó: Pharrell Williams)

A HAPPY lett a 2010-es évek legnépszerűbb dala

Pharrell Williams ''Happy'' című dala lett az évtized legtöbbet játszott dala, hab a zenész tortáján, hogy – a dobogóról alig lecsúszva – a lista negyedik helyén is ott áll a neve...
 
Fotó: Grammy.com

Most kiderül, melyek a RATM frontemberének kedvenc zenekarai

A Rage Against The Machine gitárosát, Tom Morello-t arra kérték a követői, hogy ossza már meg azokat a zenéket, amelyeket kedvel. Immáron a sokadik lejátszási listáját pakolta össze.
 
Fotó: Andrea Piacquadio/Pexels

Zenével könnyebb – elkészült a PARTYKARANTÉN playlist

Fontos, hogy miközben jelentős áldozatokat hozva magunk és mások egészségére vigyázunk, pozitívak és vidámak maradjunk akkor is, ha nem érintkezhetünk személyesen a szeretteinkkel. Meg senkivel.
 
 
Fotó: pexels.com

Egy dolog jó a rádiókban: hogy nem hallom őket

Három dolog lehetséges: akik vesznek lemezeket, azok nem hallgatnak rádiót; akik hallgatnak rádiót, azok nem vesznek lemezeket; a rádiók szerkesztői lemezeket sem vesznek és rádiót sem hallgatnak. Még a saját adójukat sem.
 
A Spotify külön oldalt indított zenerajongó háziállatoknak – és gazdáiknak

A Spotify külön oldalt indított zenerajongó háziállatoknak – és gazdáiknak

Azaloldalon meg kell adnunk, hogy a kutyánk, macskánk, hörcsögünk, madarunk vagy iguanánk mennyire nyitott, mennyire mozgékony és barátságos, majd a kérdőív és a saját hallgatási szokásaink alapján a Spotify generál is nekünk egy playlistet – írja a Kreatív.hu.
 
Fotó: Youtube

Olivia Newton-John, Elton John és két magyar is szerepel a királynő újévi kitüntetési listáján

Az uralkodói kitüntetéseket évente kétszer ítélik oda, először II. Erzsébet királynő júniusi "hivatalos" születésnapján, majd újév előestéjén. Az idei újévi elismerések szombat hajnalban közzétett listájára 1097-en kerültek fel.
 
Fotó: Rúzsa Magdi/FB

A TOP 10 az év utolsó előtti Magyar Rádiós Top 40 listából

Míg a Rádiós Top 40 elsősorban azt mutatja, hogy az adott héten országos szinten melyek a legnépszerűbb dalok, a legtöbb ember által hallott felvételek, addig a Magyar Rádiós Top 40 azokat a dalokat vonultatja fel, amelyeket a rádióállomások összesen legtöbbször tűznek műsorukra.
 
Fotó: Pexels.com

Neverending story: össze akarják rakni az évtized playlistjét

Szinte a lehetetlenre vállalkozott a Spotify a Kreatív.hu értesülése szerint, amikor azt tűzték ki, hogy összeállítják a 2010-es évek válogatás listáját.
 
Nem meglepetés, ki lett az évtized előadója Nagy-Britanniában

Nem meglepetés, ki lett az évtized előadója Nagy-Britanniában

Az eladási példányszámokat nyilvántartó Official Charts Company (OCC) szerint Ed Sheeran lett az évtized előadója Nagy-Britanniában.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek