Lajkó Félix visszatér az A38 színpadára

A hegedűművész legutóbb 2020-ban járt az A38 Hajón, ekkor csak zárt körben előtt léphetett fel, június 4-én viszont végre elfoglalhatják a koncerttermet rajongók. Az estet a szabadkai francia sanzont, tangót, rumbát, bossa novát és egy csipetnyi etnót játszó ContraBayando nyitja.

Lajkó Félix visszatér az A38 színpadára
Lajkó Félix szólókoncert lesz a Hegedűkészítők Szalonján

Lajkó Félix szólókoncert lesz a Hegedűkészítők Szalonján

A koncertre a Wine and Violin Hegedűkészítők Szalonjának hétvégéjén (október 15-16.) kerül sor szombaton este. A 11. alkalommal megrendezett szalonon hazai hegedű- és vonókészítő mesterek mutatkoznak be, az esti koncerteken pedig ismert művészek hegedűjátékát hallgathatjuk.
 
A löszfal idén is a legszebb arcát mutatja majd: DombosFest

A löszfal idén is a legszebb arcát mutatja majd: DombosFest

22 évvel ezelőtt egy szemétdomb helyén civil összefogással indult a Dombos Fest, amely azóta a térség egyik legjelentősebb és legkedveltebb művészeti fesztiváljává vált. Idén 2022. június 30 – július 3. között mutatja majd meg a legszebb arcát a löszfal.
 
 
Fotó: Sambucus fesztivál 2019./FB

Mindenki örül a rom körül – Zsámbéki Bodza fesztivál

A tavalyi elmaradt rendezvény után szeptember első hétvégéjén lesz a sorban negyedik SAMBUCUS Zsámbéki Bodzafesztivál, amelynek idén a Fonó lesz a szakmai partnere, s ez a line-upon is érezhető.
 
20 évvel ezelőtt egy szemétdomb helyén indult a Dombos Fest

20 évvel ezelőtt egy szemétdomb helyén indult a Dombos Fest

A civil összefogással létrehozott rendezvény azóta a térség egyik legjelentősebb és legkedveltebb művészeti fesztiváljává vált. A löszfal egy év kihagyás után ismét a legszebb arcát mutatja, köszönve a páratlan fényfestészetnek is.
 
Ingyenes online koncertet ad Lajkó Félix és Balázs János

ELMARAD! Ingyenes online koncertet ad Lajkó Félix és Balázs János

Az április 9-ére meghirdetett Lajkó Félix - Balázs János koncert elmarad. A külföldön élő hegedűművész egészségügyi elővigyázatossági okokból nem tudja vállalni a fellépést.
 
Fotó: Juhász Éva

Nem akárhogy indul a Fonó új éve

Az óévet online koncertekkel és új lemezekkel búcsúztatta a Fonó. A 2020-ban megjelent albumok közül több már felkerült a nemzetközi toplistákra, illetve a hazai best of összesítésekbe.
 
 
Döntött a Facebook: nem mutatja meg többé, kinek hány követője van

Döntött a Facebook: nem mutatja meg többé, kinek hány lájkja van

A Közösségi kalandozások értesülése szerint a Facebook nem mutatja többé a lájkolók számát, a követőkre koncentrálnak.
 
Elég fura lett Lajkó Félix új albumának borítója

Elég fura lett Lajkó Félix új albumának borítója

Eredetileg az lett volna a cikk címe, hogy "Nagy lendületet vett Lajkó Félix", mert az új albumának az a címe, hogy START, de ezt elengedtünk, miután megláttuk, hogy a borítón egy csiga van... Aki pengeélen táncol...
 
Lájk-érméket gyűjtneke az utcazenészek – 1 millió a tét Egerben

Lájk-érméket gyűjtenek az utcazenészek – 1 millió a tét Egerben

A hétvégén közel 30, belvárosban kijelölt ponton bukkanhatnak fel a zenészek Egerben – a közönség szórakoztatása és a zenélés öröme mellett más tétje is van a fesztiválnak: egymillió forint a fődíj.
 
Törölte Lajkó Félix és Csík János koncertjét a Dombos Fest

Lajkó Félix és Csík János koncertje után a komplett Dombos Festet törölték

Nagyon sokáig hallgattak a szervezők, majd óriási lendülettel vetették bele magukat a fesztivál összerakásába. Ez a lendület a szerbiai járványhelyzet miatt most megakadt.
 
A Dombos Fest programja is végleges

A Dombos Fest programja is végleges

A DombosFest programja némileg változott, volt egy fontos időpontváltozás, itt vannak az új időpontok és a részletes program. Ahogy írták: "Lezárunk 20 évet... És elindítunk egy következő ciklust, melynek részleteiről semmit sem tudunk".
 
Idáig hallgattak, most megszólaltak a Dombos Fest szervezői

Idáig hallgattak, most megszólaltak a Dombos Fest szervezői

A nyári fesztiválokat nyomon követő cikkünkben 8alul) nagyon kevés tétel maradt szerkesztetlenül, magyarán: talán 3 fesztivál nem közölt semmiféle információt a státuszáról, ezek között volt a Dombos feszt is. Most megszólaltak. Jobb későn, mint soha.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek