Fotó: TV2

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag...
 
Fotó: thegalleria.eu

Szerinted idén jön hozzánk a The Prodigy? Igen/Nem

Nem kell tovább idegeskednie azoknak, akik aggódtak, hogy a hosszú évek sorozata megtörik, és idén egyetlen fesztiválunkon se láthatjuk a The Prodigyt. A SZIN csapata gondoskodott róla, hogy a hagyomány folytatódjon! :)
 
 
A tavalyi győztes (budapestdal.hu)

Űzz sportot a zenéből – vagy fordítva: ismét keresik Budapest dalát

A Fővárosi Önkormányzat idén is keresi Budapest Dalát. Idén dinamikus, sportos szerzeményeket vár majd a zsűri.
 
Majka szerint a Magna Cum Laude Pálinka dala

A Magna Cum Laude Pálinka dala – Majka szerint

Különleges kiadvánnyal jelentkezik az idén két évtizedes jubileumot ünneplő Magna Cum Laude zenekar. A február 1-jén érkező Gyulai HÚSZfeldolgozó című korongon Mező Misiék legnagyobb slágerei többek közt olyan hazai nagyágyúk előadásában hallhatók, mint a Kowalsky meg a Vega, a...
 
Fotó: Majka/FB

Majka elhagyja Magyarországot?

A Bors úgy tudja, hogy az ózdi fenegyerek egy időre visszavonul, és Amerikában kezd új életet.
 
Fotó: Curtis Hivatalos oldala

Mindenkitől bocsánatot kér és elvonóra megy Curtis

Úgy tűnik, van még remény a megtisztulásra az újpesti rapper, Curtis számára, aki néhány perce saját Instagram profilján jelentette be, hogy a zűrök helyett a megtisztulást választja.
 
 
Gondolj a nyárra: jövőre már 4 koncert is lesz a Balaton közepén

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
 
Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Bejelentette be első fellépőit a VOLT Fesztivál. 2019. június 26-29. között Sopronban lép színpadra a Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz és LP.
 
Majka Curtis-es bulija elvitte a SZIN pálmáját

Majka Curtis-es bulija elvitte a SZIN pálmáját

Történetének legjobb fesztiválját tudhatja maga mögött a Szegedi Ifjúsági Napok, ami idén ünnepelte 50-dik születésnapját. A jubileumi fesztivál minden eddigi rekordot megdöntött, több mint 100 ezres látogatószámával és egymás után két telt házas nappal.
 
Fotó: Follow The Flow Facebook

Tarolt a rap a magyar lejátszási listákon a nyáron

A Follow The Flow formáció szinte minden slágerlistán bezsebelte az aranyérmet a nyári összesítésben, de általában elmondható, hogy a rapzene jeles képviselőire kíváncsiak a legtöbben a YouTube-on és a Spotify-on is a most közzétett friss adatok alapján.
 
Fotó: Urban Islandz

BRÉKING! - Sean Paul lemondta SZIN-es fellépést

Úgy tűnik, az idén szinte minden fesztiválra jut legalább egy sztárfellépés lemondás, őrületbe kergetve ezzel a rajongókat, és a szervezőket egyaránt. Jelen esetben Sean Paul visszakozott a szombatra tervezett SZIN fesztes bulijától.
 
Fotó: Instagram

Szeretlek haver! Köszönöm az elmúlt 8 évet! – Majka feladja a harcot Curtis megmentéséért

Az Index tudósítója szerint Majka a SZIN-es koncertjén, már rögtön az első szám után bejelentette, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel – mert a társa drogozik.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek