Műsorváltozás Török Ádám emlékére

Műsorváltozással tiszteleg a Mini együttes alapító frontembere, Török Ádám zenei munkássága előtt a Duna, az M5 és az M2 Petőfi TV.

Műsorváltozás Török Ádám emlékére
Fotó: Caro Emerald/FB

Rúzsa Magdi ugrik be Caro Emerald helyett Paloznakon

A holland énekesnő minden idei koncertjét lemondta a pandémiára hivatkozva, így Rúzsa Magdolna ad koncertet Caro Emerald helyett a július végi Paloznaki Jazzpikniken.
 
Lovasi és Kispál újra együtt dolgozik

Lovasi és Kispál újra együtt

Lovasi András új lemeze már készül pécsi stúdiójában – egy dal stúdiómunkálataiba Kispál András is bekapcsolódott: a felvételt januárban készülnek megmutatni a nyilvánosságnak. Addig azonban még elég sok dolog történik a zenész háza táján – pörgősre sikeredett az év vége.
 
 
Fotó: The Games Room Company

Karácsonyi kívánságműsor

Az Óbudai Danubia Zenekar december 16-i karácsonyi Müpa Home-kívánságműsorában a nézők is beleszólhatnak, hogy az előre megadott darabok közül melyek csendüljenek fel.
 
Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

A BBC bejelentette, hogy The Glastonbury Experience címmel a fesztivál időpontjával egy időben – főműsoridőben!– egy komplett műsorfolyamot szentelnek az ikonikus fesztiválnak.
 
Celebek énekelnek őrült jelmezekben: jön a The Masked Singer show a tévébe

Ki rejtőzik a maszk mögött? Jön a The Masked Singer show a magyar tévébe

2020-ban egy különleges zenés showműsor érkezik az RTL Klubra – adta hírül a Sorozatwiki. A The Masked Singer 2019 elején debütált a FOX-on, jelenleg a másodszériája fut, februárban indul a harmadik szezonja.
 
Nem kell tovább várni! Új részekkel jön Dalfutárként Hajós András!

Nem kell tovább várni: új részekkel jön júniusban Hajós András és a Dalfutár!

Végre, végre, végre! Megjött a hivatalos közlemény, hogy Hajós András népszerű műsora, a Dalfutár új részekkel, új szereplőkkel – és várhatóan új slágerekkel gazdagodik hamarosan. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy "csupán" az interneten lesz elérhető.
 
 
Fotó: dehir.hu

Ismét Pápai Joci megy az Eurovízióra

Tegnap este eldőlt, ki képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós dalfesztiválon Tel-Avivban. A közönség akaratának megfelelően immáron második alkalommal küldjük csatába Pápai Jocit, aki ezúttal Az én apám című dallal száll be a nemzetközi versenybe.
 
Plágium ügy: Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint a korábbi vizsgálat felszínes volt, és szó sincs lopásról.
 
Fotó: YouTube

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.
 
Pápai Joci győzelmével, és plágium-ganyúval zárult A Dal második elődöntője

Pápai Joci győzelmével és plágiumgyanúval zárult A Dal második elődöntője

Szombat este A Dal című műsorban utoljára pontozott a tisztelt zsűri – megint adtak okot némi mérgelődésre nézői körökben. A legnagyobb port mégsem ez kavarta, hanem Freddie külön bejelentése a műsor végén, ami előre vetít egy újabb botrányos, plágiumvádakkal teli hetet a...
 
Mindent vitt az Acoustic Planet szombat este A Dalban

Mindent vitt az Acoustic Planet szombat este A Dalban

Négy versenymű jutott tovább a döntőbe A Dal című műsorban szombat este, ahol Nagy Feró asztaltáncot járt, Varga Miklós Európát éltette, a közönség pedig a USNK fiúk helyett a The Middletonz-t szavazta tovább.
 
Hogy állt talpra Tóth Vera

Hogy állt talpra Tóth Vera

A Kudarc Sorozatban olyan ismert vezetőkkel, vállalkozókkal, művészekkel és sportolókkal beszélgetnek a Trip hajón, akik a válságból, a nehéz helyzetekből felálltak, irányt változtattak, újrakezdték.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek