Nem unjátok még ezt az egész szigetes rinyálást?

Mert én kezdem... De igen jó lenne, ha ezt az egész agymenést csak azok kommentelnék, akik elolvassák. Végig. És elsősorban az X generáció tagjai.

Nem unjátok még ezt az egész szigetes rinyálást?
Most már végleges: szálloda lesz az Almássy téri Szabadidőközpontból

Most már végleges: szálloda lesz az Almássy téri Szabadidőközpontból

Az Építészfórumon olvastuk, hogy 135 szobás szálloda lesz az egykori ikonikus intézmény helyén. Amúgy szerepel a poptörténeti emlékpontok sorában, de most úgyis lekerül onnan az emléktábla– ha egyáltalán kikerült a szellemház falára...
 
Kincskereső játék, nosztalgiavillamos, rakparti korzó – március 15. Budapesten

Kincskereső játék, nosztalgia villamos, rakparti korzó – március 15. Budapesten

Ingyenes plakátkiállítással, telefonon játszható kincskereső játékkal és nosztalgia villamossal készül a főváros az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kezdetének évfordulójára március 13-15. között.
 
 
Mi lenne, ha újra megrendeznék azt a Sziget fesztivált?

Mi lenne, ha idén megrendeznék azt a Sziget fesztivált?

Évek óta tart a polémia, hogy a magyar csatornák nem játszanak elég magyar zenét, és amit játszanak, az sem fedi le a teljes palettát: egyes előadók, stílusok, formációk mintha teljesen láthatatlanok lennének a szerkesztők előtt. Vagy, ha tudnak is a létezésükről – ez egy kicsi...
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio – azt hiszem, ez lehetett a múlt heti Aréna-beli koncert mottója.
 
Toto Cutugno csiszolatlan gyémántra bukkant, el is hozza Budapestre magával

Toto Cutugno csiszolatlan gyémántra bukkant, el is hozza Budapestre magával

Toto Cutugno – díszvendégként vagy zsűritagként – mindig jelen van a Sanremoi Fesztiválokon. Az idei Sanremoi Young Fesztivál nagy felfedezettje a csupán 16 éves Eden Lorenna: amint felcsendült  a hangja, Toto Cutugno rögtön tudta, hogy egy csiszolatlan gyémántra lelt. A verseny után...
 
Hagyjátok énekelni! Toto Cutugno Budapestre jön

Hagyjátok énekelni! Toto Cutugno ismét Budapestre jön

75. születésnapja alkalmából 2019. április 27-én Toto Cutugno elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.
 
 
10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

Nemrég egy másik popmágus, Quincy Jones lépett fel az Arénában, 2019. május 15-én pedig a diszkó keresztapja – vagy az elektronikus tánczene megalapítója – , a 78 éves, többszörös Oscar- és Grammy-díjas Giorgio Moroder dallamai töltik be az ország legnagyobb koncerttermét.
 
A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

2018 januárjában hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, melynek az Aréna adott otthont. A teltházas buli végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást.
 
Mi a baj a nosztalgiával?

Mi a baj a nosztalgiával?

Ma két írást válogattunk be a hírfolyamunkba: az egyik egy összeállítás Soltész Rezső napokban megjelent interjúiból, a másik egy blogger véleménye – nem igazán van egyezés a kettő között, bár a téma hasonló: a nosztalgia. Az írás végén csatoljuk mindkettőt.
 
Szóljon hangosan az ének... (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd )

Addig éneklünk, amíg csak élünk!

Soltész Rezső két lapnak is interjút adott abból az alkalomból, hogy szombaton volt az Arénában az 50 éves a Táncdalfesztivál című rendezvény. Ezekből szemezgettünk.
 
Bodrogi Gyula is fellépett Kökény Attila koncertjén!

Bodrogi Gyula is fellépett Kökény Attila koncertjén!

Ünnepi koncerttel köszöntötte rajongóit Kökény Attila. A rendhagyó este egyik csúcspontja volt, amikor Radics Gigi, Kovács Péter Kovax és Kökény Attila kisfia, Lalika után Bodrogi Gyula is színpadra lépett.
 
Fotó: Retropoly

Ganxsta Zoli is szerepel az új retromusical-ben

Mostanában sokan rárepülnek a kilencvenes évek slágereire, az akkori életérzésre, kézenfekvőnek tűnik, hogy a témáról musical is készül.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek