Nem megyünk az Eurovízióra!

Nem megyünk az Eurovízióra!

Ezennel (majdnem) hivatalos: Magyarország nem vesz részt a 2020-as rotterdami Eurovíziós Dalfesztiválon. Legalábbis erre következtetünk az eddigi "delegáló" közleményéből.
 
A Dal 2019 elérte a mélypontját – mi lesz 2020-ban?

A Dal 2019 elérte a mélypontját – mi lesz 2020-ban?

A Dal 2020-t illetően úgy tűnik, hogy a 2019-es versenyhez nagyon hasonló műsorsorozatra számíthatunk, de nagyon meghökkentő határidőkkel és feltételekkel – írja az ESC Hungary
 
 
Szeged 300

Szeged 300 – fényfestéssel és koncertekkel

Október 12-én Szeged belvárosában ingyenes koncertekkel ünnepli a város, hogy 300 éve kapta vissza királyi városi rangját. Fellép többek közt az LGT Zenevonat, a Belmondo, a Gypo Circus és a Fool Moon is.
 
Fotó:  ̶A̶p̶e̶y̶ ̶

Az Apey & the Pea egy totál bugyuta név

Ezt a mondatot a nuskull.hu blogon olvastuk, csak nem tudjuk idézőjelbe tenni, mert a rendszerünk valami különös okból gyűlöli a címben az idézőjeleket. A blogbejegyzés annak az apropóján keletkezett, hogy a zenekar ily módon nincs többé: megváltak Apey & the Pea elnevezéstől.
 
LGT

Szomorúan végződött az LGT tagokkal erősítő Zenevonat produkció bulija Polgáron...

Végzetes kimenetelű incidens történt hétfőn Polgáron egy esti koncerten, ahol épp az LGT egykori tagjaival kiegészült Zenevonat produkció szórakoztatta a közönséget - adta hírül a Bors. A bulit nem állították le a szervezők, a zenekari tagok semmit nem vettek észre.
 
Fotó: FEZEN

Levédetnék a MAJKA nevet

Augusztus 6-i dátummal védjegybejelentés érkezett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához, amiben az áll, szeretnék levédetni a Majka nevet – vette észre a 24.hu.
 
 
Billie Eilish nem érzi magát biztonságban, mióta híres lett

Billie Eilish nem érzi magát biztonságban, mióta híres lett

Az énekesnő mesélt depressziójáról és önbántalmazó gondolatairól is. Billie Eilish azt is nyilatkozta, hogy a hírnév miatt nem érzi magát jól otthon, mivel úgy érzi, nem biztonságos...
 
Fotó: Hollywood Reporter

24.hu: Pert indítottak Michael Jackson rajongói

Michael Jackson rajongói beperelték Franciaországban azt a két férfit, akik a nagy vihart kavart Leaving Neverland című dokumentumfilmben arról beszéltek, hogy a popsztár gyerekkorukban szexuálisan zaklatta őket – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a hírportál.
 
Fotó: Ezer lámpás éjszakája

Ezer táncos és zenész, ezer lámpás – és némi rozé

Több mint hatvan pincészet roséi és más stílusú borai, valamint élesztős kenyerek és más finomságok mellett koncertek, ifjúsági és egyéb programok várják a 8. Rosalia Rosé és Pezsgő Liget látogatóit a Városligetben május 31. és június 2. között.
 
Pakold be a giccses cuccaidat az EFOTT-ra!

Pakold be a giccses cuccaidat az EFOTT-ra!

A hangolódásra mindig időt kell szánni, és idén az EFOTT ehhez olyan programokkal készül, amelyekre eddigi, több évtizedes történetünkben nem volt még példa. A -1., azaz a beköltöző napon egy utcakarneválon vehetnek részt a kempinglakók, a 0. nap nagy újdonsága pedig a GicccsParty lesz.
 
Budapest legtitokzatosabb szobája, ahová zongoristát is lehet rendelni

Budapest legtitokzatosabb szobája, ahová zongoristát is lehet rendelni

Csak egy átlagos szürke vasajtó, mellette elhagyatott, lerobbant fakapu... Így néz ki Budapest legtitokzatosabb szobájának bejárata a Síp utcában.
 
Fotó: Us Weekly

Index: Michael Jackson lánya felvágta az ereit

Kórházba szállították Michael Jackson lányát, Paris Jacksont, aki megpróbált öngyilkosságot elkövetni, felvágta az ereit – írja a portál lapértesülésekre hivatkozva.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek