A Végtelen történet és a Kajagoogoo megvan?

A Végtelen történet és a Kajagoogoo megvan?

Videóklipet készített a Fool Moon – az acappella együttes egy filmzenés műsort készül összerakni, ebben szerepel majd a Neverending Story.
 
Elmarad Közép-Európa legnagyobb históriás karneválja

Elmarad Közép-Európa legnagyobb históriás karneválja

Noha a szombathelyi Savaria Történelmi Karnevált augusztus 27. és 30. között tartották volna, a város vezetése úgy döntött, hogy idén törlik a város legnagyobb turisztikai rendezvényét.
 
 
Nem marad el, csak átalakul a virágkarnevál Debrecenben

Karnevál nélküli virágkarnevál lesz Debrecenben

Az idén is megrendezik Debrecenben a virágkarnevált augusztus 20-án, csak másképpen, mint az elmúlt fél évszázadban – tájékoztatott a város kulturális alpolgármestere, Puskás István.
 
A fotó illsuztráció ( ohannes Havn from Pexels)

A leghülyébb magyar együttesnevek

Nem a mi gyűjtésünk, nem a mi címünk – és nem is a legfrissebb lista, a portál, amelyre a forrásunk hivatkozik 2014 óta nem frissül. Nem feltétlenül értünk egyet bizonyos zenekarnevek esetében, de lehet, hogy egyszerűen csak megszoktuk őket :) Szóval, lehet frissíteni, rajta!
 
Fotó: Galaxisok Facebook

Szabó Benedek eltűnt a Galaxisokból

Mostantól ne keressétek Szabó Benedek és a Galaxisokat. Szabó Benedek ugyanis lelépett: persze, csak a zenekar nevéből tűnik el, de természetesen továbbra is oszlopos tagja a csapatnak.
 
Fotó: sambadrome.com

Így alakult át a riói karnevál hatalmas szambastadionja a járvány alatt

Már a gondolatainkba is annyira beette magát a karantén, hogy totál furcsa leírni: kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt vagy kétmillió ember táncolt a világ legnagyobb utcabálján, a riói karneválon.
 
 
Fémfaló mélytengeri rákot neveztek el a Metallica-ról

Fémfaló mélytengeri rákot neveztek el a Metallica-ról

Az új fajra a Csendes-óceán északi részén bukkantak, a mélytengeri kutató pedig Metallica-rajongó.
 
Artisjus

Egy program, ami jó az alkotóknak, a hallgatóknak – és az üzleteknek is

2019-ben 36,8 ezer hazai üzlet és vendéglátóhely használt háttérgépzenét vendégei szórakoztatására, cserébe pedig jogdíjat fizetett a zenei alkotóknak. Nem mindegy azonban, hogy mi szól és hogyan: a jól megválasztott háttérzene pozitívan hat az üzlet forgalmára, árbevételére...
 
Fotó: Balaton Sound Facebook

Újabb csokor neves dj érkezett a Balaton Sound fellépőinek táborába

További majd’ 20 név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához a minap. A most felsorakoztatott előadók közt ott van DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies és Paul van Dyk is. A Balaton Sound július 8-12-között vár mindenkit...
 
Hova tűnt 35 évre a csodagyerek hegedűs?

Hova tűnt 35 évre a csodagyerek hegedűs?

Csütörtökön kerül országszerte a mozikba A nevek dala című, Clive Owen és Tim Roth főszereplésével készült film, amely Norman Lebrecht zenetudós 2001-ben publikált, első regénye alapján készült.
 
F@ck Plastic Waste Karnevál: a Kaukázus és a PASO közös bulit szervez

F@ck Plastic Waste Karnevál: a Kaukázus és a PASO közös bulit szervez februárban

Ahogy azt már számos ország megtette, Magyarországon is itt az ideje az egyszer használatos műanyagok korlátozásának. A Greenpeace kezdeményezése mellé odaállt a Kaukázus és a Pannonia Allstars Ska Orchestra, oly módon, hogy a február 28-i, budapesti koncertjük teljes egészében a...
 
Már tuti: Magyarország és Montenegró nem küld versenyzőt az Eurovízióra

Már tuti: Magyarország és Montenegró nem küld versenyzőt az Eurovízióra

Tegnap délután nyilvánosságra hozta az Eurovíziós Dalfesztivált szervező EBU Európai Műsorszolgáltatók szövetsége a 2020-as Eurovízió résztvevőinek listáját.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek