Idei utolsó bulijára készül a The Trousers

Budapesten búcsúzik el a 2023-as évtől a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers.

Idei utolsó bulijára készül a The Trousers
Szia, nagyuram, egy vodka a Robotban?

Szia, nagyuram, egy vodka a Robotban?

A Nagyúr az Isten Háta Mögött két alapítója, Pálinkás Tamás és Bokros Csaba által összehozott furarock zenekar, akármit is jelentsen ez :)
 
Fotó: Sorbonne Sexual

Mertez X Robot Live: Beck Zoli lesz a Sorbonne Sexual előzenekara

Február 10-én, csütörtökön idei első bulijához érkezik a Mertez X Robot Live koncertsorozat: az évet a Sorbonne Sexual, az estét pedig Beck Zoli nyitja.
 
 
Mertez X Robot Live: minden hónap második csütörtökén főszerepben a feltörekvő zenekarok!

Mertez X Robot Live: minden hónap második csütörtökén főszerepben a feltörekvő zenekarok!

Szeptember 9-én, csütörtökön indul a Mertez és a Robot közös koncertsorozata, a Mertez X Robot Live: az este fő fellépője előtt minden alkalommal ismert zenészek lépnek színpadra, megfordítva ezzel a klasszikus előzenekar-főzenekar felállást.
 
Fotó: Paloznaki Jazzpiknik

Teljes a Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek névsora

A 9. Paloznaki Jazzpiknik szervezői már korábban bejelentették a Level 42, Caro Emerald, a Kraak&Smaak nevét, most kiegészítették négy előadóval, akik mind koncertet adtak volna a tavaly törölt fesztiválon.
 
Paloznaki JazzPiknik

A Paloznaki Jazzpiknik szinte teljes külföldi fellépőgárdája lecserélődött

Az eseményt ettől függetlenül megtartják! Lesznek külföldi sztárvendégek, viszont nagy kedvencünk, Caro Emerald koncertjére idén már biztos nem táncolhatunk. :(
 
Csodarobot

Klubkoncert-helyszínek, figyelem: jön a vírusölő csodarobot!

Lehet, hogy megvan a koncerttermek vírusmentesítésének csodafegyvere? A japánok megint beelőzték a világot, és saját készítésű robotjuk, úgy tűnik, működőképes. S bár tudjuk, hogy a gyakorlati alkalmazása a szempontunkból több kérdést is felvet, azért eljátszottunk a gondolattal.
 
 
A furcsa magyar zenekar furcsa magyar klipje

A nyuszi, a szem, a disznó és a gázálarcos

A korábban Room of the Mad Robots néven ismert Mad Robots "Pareidolia" című, negyedik lemeze várhatóan áprilisban, egy zenei magazin mellékleteként kerül majd a felhasználók kezébe.
 
Fotó: LPD/FB

A legendás banda rózsaszínűre pöttyözi a Robotot a jövő héten

Budapestet is érinti 40. születésnapi turnéján a Legendary Pink Dots (LPD). A pszichedelikus kísérleti rockzene veterán, Hollandiában működő csapata február 17-én a Robotban lép fel.
 
Caro Emerald jövőre Paloznakra látogat

Caro Emerald jövőre Paloznakra látogat

Az év végi hajrában az egyre népszerűbb Paloznaki Jazzpiknik is megvillantotta három tuti fellépőjét a 2020-as fesztiválra. Köztük a most már szinte évente visszatérő, jazz-swing-pop ötvözettel hódító, egyedi hangú énekesnő, Caro Emerald mellé csatlakozik JP Cooper és az MF...
 
Robot

A bandaháború szupergitárja a Robot jótékonysági aukciójának tételei között

Tavalyi sikeren felbuzdulva idén újra jótékonysági árverést tartanak a Robot nevű szórakozóhely üzemeltetői, amelynek bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakói számára ajánlják fel.
 
Rockzene robotzenészekkel?

Rockzene robotzenészekkel?

A hírre (és a kérdésre) nem egy zenei oldalon bukkantunk – a Bosch tette közzé. A Magyarországon immáron 100 éve jelenlevő cég írása azt boncolgatja, részt vehet-e közös alkotásban az ember és a mesterséges intelligencia.
 
A robotok nem sírnak – Érkezik Jean-Michel Jarre új lemeze

A robotok nem sírnak – Érkezik Jean-Michel Jarre új lemeze

November 16-án érkezik az Equinoxe Infinity, Jean-Michel Jarre negyedik lemezének, az Equinoxe rég várt folytatása.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek