Koncertek helyett romkocsmának ad helyet az Aréna

Koncertek helyett romkocsmának ad helyet az Aréna

Tényleg így hirdetik magukat, mármint, hogy "romkocsma", de szerintünk egyetlen alkalommal mondhatta volna el ezt magáról az intézmény, 1999. december 15. után, mely dátumra senki sem emlékszik vissza szívesen. De bármi is lehet...
 
Sportaréna

Augusztusban az Apostol pótkoncertjével nyit az Aréna

Az idei évben tele lett volna az Aréna naptára jobbnál jobb koncertekkel... A helyszín egyelőre üresen tátong, de az üzemeltető bízik az őszi nyitásban: Szloboda Gyula a folytatással kapcsolatban adott interjút.
 
 
Folkaréna – az ország legnagyobb táncháza márciusban

Folkaréna – az ország legnagyobb táncháza márciusban

Az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár idén 39. alkalommal várja a népművészet és a hungarikumok szerelmeseit. Március 22-én a folkszakma színe-java képviselteti magát a Budapest Sportarénában.  
 
A 100 Tagú Cigányzenekar arénás nagykoncerttel ünnepel

A 100 Tagú Cigányzenekar arénás nagykoncerttel ünnepel

Jubileumi koncertet ad az idén 35 éves 100 Tagú Cigányzenekar február 9-én a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Megérkezett Magyarországra Plácido Domingo

Plácido Domingo spanyol sztártenor és fia, ifjabb Plácido Domingo augusztus 28-án lépnek színpadra, a Plácido Domingo Classics fesztivál kiemelt eseményén, a szegedi Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrum nyitókoncertjén.
 
Fotó: 24.hu

Sorra mondják le a zaklatási botrányba keveredett Plácido Domingo koncertjeit. Szegedre a hónap végén jön

A San Franciscó-i opera kedden lemondta a szexuális zaklatással vádolt Plácido Domingo október elejére tervezett koncertjét, a Los Angeles-i opera bejelentette, hogy külső tanácsadókat kér fel a sztár elleni vádak kivizsgálására,s a Philadelphiai Zenekar is visszavonta Domingo...
 
 
Fotó: sysmith.com

Whitney Houston egykori vokalistája is fellép Budapesten

Sy Smith is színpadra lép Chris Botti közelgő budapesti koncertjén. Az amerikai énekesnő olyan világsztárok mellett énekelt, mint Whitney Houston, Usher vagy Eric Benet. Néhány éve a Grammy-díjas trombita művész Chris Bottival turnézik, hozzánk is együtt érkeznek majd június 5-én.
 
Átteték a Tokio Hotel koncertjét a MoM Sportba

Áttették a Tokio Hotel koncertjét a MoM Sportba

A szervezők és a produkció közösen döntöttek a koncert MoM Sportba költözéséről, ahol az idén 15 éves zenekar mellett fellép még a brit Charming Liars és a hazai Szabyest is.
 
Anyám a felelős... – villáminterjú Chris Bottival

Anyám a felelős... – villáminterjú Chris Bottival

2019. június 5-én a MoM Sportban ad koncertet Chris Botti, a Grammy-díjas trombita művész és zeneszerző, a fiatal trombitás generáció talán legnagyobb alakja. Nevét a hazai jazz közönsége jól ismeri, és most újra visszatér Magyarországra. A szervezők kikérdezték a hamarosan...
 
Enigma

A szende, az önimádó és a táncoslábú - Enigma koncerten jártunk

Vasárnap este tettünk egy rövid időutazást az Enigma formációnak köszönhetően, akik óriási vastaps kíséretében és fülig érő szájjal hagyták el a színpadot. Egy nem tervezett ráadás dal és néhány rögtönzött autogram kiosztása után.
 
A kelták ősi titkai az Arénában – ilyen volt Loreena McKennitt koncertje

A kelták ősi titkai az Arénában – ilyen volt Loreena McKennitt koncertje

Loreena a kelták ősi titkait hozta el nekünk a hangjával. Elvarázsolt mindenkit. Felemelő élményt nyújtott.
 
10 érdekesség Loreena McKennitt életéből

10 érdekesség Loreena McKennitt életéből

Loreena McKennitt Lost Souls elnevezésű turnéja során 24 koncertet fog adni nyolc országban, 2019. március 29-én érkezik a Papp László Budapest Sportarénába.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek