Fotó: smootradio.com

Ezeken a videókon sírni fogsz! Gary Barlow kimaxolta a karanténvideó fogalmát

Nem csak mi unjuk halálra magunkat a négy fal közt, a világsztárok legalább annyira rosszul viselik a bezártságot, így nem csoda, ha egymást – és persze minket is – elszórakoztatnak egy-egy bejelentkezéssel.
 
Erkélykoncert

Ma Roland ad erkélykoncertet!

Ne lepődjetek meg, ha ma este pontban hét órakor a szomszédban felcsendül az Eurovízió kezdőhangja élőben! Nem kell aggódni, nem házibulit tartanak, csupán egy közösségi felhívásnak tesznek eleget. ;)
 
 
A Live Nation is gyűjtögeti Nektek az otthoni néznivalót

A Live Nation is gyűjtögeti nektek az otthoni néznivalót

Számos oldalon találkozhattok már unaloműző koncertek, vagy élő bejelentkezések összesített formájával amiből természetesen a világ legjelentősebb szervezőcége a Live Nation se maradhatott ki.
 
Szobakoncert Amerikáért világsztárokkal

Backstreet Boys, Billie Eilish, Elton John – Szobakoncert Amerikáért világsztárokkal

Mint köztudott, Amerika is egyre nagyobb bajban van a járvány miatt, így két prominens médiaszolgáltató, a Fox és az iHeartMedia összefogásának eredményeképp több világsztár bejelentkezésének egyesítésével próbálnak egy nagy online koncertet létrehozni – ami természetesen...
 
Hangok a karanténból: Jamie Winchester, Indie Rehab, Living Room Concert for America

Hangok a karanténból: Jamie Winchester, Indie Rehab, Hősök

Ismételten három otthonról is élvezhető programot kínálunk nektek a karanténos bekattanás elkerülése érdekében. Lesz akusztik, házibuli és külföldi sztárokkal tűzdelt jótékonysági koncert is.
 
A karanténban se maradunk retro zene nélkül: jön a fesztivál online változata!

Csavard fel a szőnyeget! Jön a retrófesztivál online változata

️Az I LOVE RETRO, a Ray’s Pub és 15 magyar retrosztár úgy döntött, elviszi a fesztivált és a legnagyobb retro slágereket az otthonodba.Március 28-án szombaton 17:30-tól egészen 23 óráig szólnak majd a legkedveltebb hazai előadók a retro-világból.
 
 
Fotó: Mudfield/FB

A Mudfield megérezte?

A Mudfield és a Nomad közös dupla lemezbemutató turnéjukat voltak kénytelenek félbeszakítani a koronavírus miatt elrendelt vészhelyzetben. A szeghalmiak kárpótlásul 100 perces (!) live stream koncertet adnak 27-én.
 
A borítókép Weiler Péter grafikája

Rúzsa Magdi dalával elindult a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

A MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL! szervezői a legnagyobb magyar fesztiválok, klubok, koncertszervezők. Közös céljuk, hogy ezen a virtuális fesztiválon otthonodban találkozhass kedvenc fellépőiddel, mert most tényleg az a legfontosabb, hogy maradj otthon!
 
Nem marad el a mai fesztivál az A38-on: live stream 10 fellépővel!

Nem marad el a mai fesztivál az A38-on: live stream 10 fellépővel!

Kicsit hezitáltunk, mert ugyan a 24.hu közölte a live stream hírét, de a Hajó oldalán az volt a megjegyzés, hogy "elmarad". Fogtuk, és végigkattintottuk a fellépők oldalait... aztán rájöttünk, hogy a Hajónaplót egyszerűbb lett volna megnézni :) De így már tuti, hogy ma fél egykor...
 
Hangok a karanténból: Bohemian Betyars,

Hangok a karanténból: Bohemian Betyars, Tankcsapda, latintánc-tanulás

Minden nap kiválasztunk három olyan programot, amelyek a karanténból szólnak a karanténba szorultakért. Ugyanitt táncleckék vehetők :)
 
Hangok a karanténból: pop, rock, indie, és az első online fesztivál!

Hangok a karanténból: pop, rock, Ákos – és az első online fesztivál!

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet.
 
Hangok a karanténból: naponta 3 zenei program online

Hangok a karanténból: a besörözéstől a rózsaszirmokig

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet, itt az első adag!
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek