A nyár hivatalos aláfestő zenéjét hozta meg a Belau

A nemzetközi zenei színtéren is egyre ismertebb Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar, most Berlin egyik legaktuálisabb alt-pop r&b előadójával, a német-japán Mulay-al alkotott. Ennek végeredménye lett az ’Home’, amely nosztalgikus, álomszerű hangulatával próbálja a hallgatókat kiszakítani a szürke hétköznapokból.

A nyár hivatalos aláfestő zenéjét hozta meg a Belau
Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

A szlovák popsztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy keserédes pop dallal tér vissza, amelyet egy stop-motion videóval fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, most Martin Terefe,...
 
Az AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A francia AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar, most a sokak által ismert ’AIR’ lemez, a ’Moon Safari’ női hangjával Beth Hirsch-sel alkotott. Ennek végeredménye az ’Ethereal’ lett, amely nosztalgikus,...
 
 
Fotó: ITS KARIN ANNA/FB

Szuper látványos klippel jelentkezik a régió friss pop csillaga

Karin Ann rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most talán eddigi leglátványosabb videójával jelentkezik.
 
A Massive Attack egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A Massive Attack egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A nemzetközi zenei színtéren is egyre ismertebb Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar most a sokak által ismert Massive Attack lemez, a Mezzanine "női hangjával", Sarah Jay Hawley-vel alkotott.
 
Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

A Budapest Airport a Korda-Balázs házaspár bevonásával videópályázatot hirdet: a legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zárt körű repülőtéri koncertre, amelynek az 1. Terminál lesz a helyszíne.
 
Új dallal és videóklippel ünnepli 10. szülinapját Ed Philips and the Memphis Patrol

Új dallal és videóklippel ünnepli 10. szülinapját az Ed Philips and the Memphis Patrol

A szeptember elején megrendezett Érdi Pikniken forgatta vadiúj klipjét a hazai rrockabilly és rock and roll kiemelkedő csapata.
 
 
Komoly kihívás: az Imagine Dragons zenekarral turnézik Európában a húsz éves énekesnő

Komoly kihívás: az Imagine Dragons zenekarral turnézik a húsz éves énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres debütáló lemeze után új klippel jelentkezik, amely közelgő EP-jének az előfutára, ugyanakkor készül eddigi pályája – ami, tekintve a korát, még nem mérhető évtizedekben – eddig legnagyobb élő kihívására.
 
Gyere, mesélj: Park Reality Check

Gyere, mesélj: Park Reality Check

Park Reality Check néven indít útjára egy hétrészes minisorozatot a Budapest Park. Minden adásban egyszerre két előadóval beszélgetnek, a most megjelent első részben Giorgiot (Carson Coma) és Dzsúdlót láthatjátok.
 
Fotó: Karin Ann/insta

Rockosabb dallal tér vissza a New York Times által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres debütáló lemeze és klipjei után egy új, rockosabb dallal jelentkezik. A ’looking at porn’ producere ezúttal is Matt Schwartz volt., aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott, mint Yungblud, Massive Attack, vagy Halsey. Karin a sikerei mellett az...
 
Ki készít egy dalhoz két videót?

Ki készít egy dalhoz két videót?

A Chalga. Ugyanis a folk pop-rock zenekar tavaly egy karanténvideót készített a "Jön egy úr" számhoz, most pedig továbbgondolta a koncepciót, és egy új klippel jött ki. A dal a januárban megjelenő harmadik nagylemezük egyik előfutára.
 
Új klippel tér vissza a szlovákiai z-generációs csodagyerek

Mi köze van a szlovák popsztárnak a Måneskinhez?

Karin Ann sikeres debütáló lemeze és klipjei után egy új dallal érkezik. A "we´re friends, right?" klipjét Simone Bozzelli készítette, aki korábban a Måneskin videóiért is felelt.
 
Dallos Bogi kastélyban forgatott, különleges klippel jelentkezik

Dallos Bogi egy kastélyban forgatta új klipjét

Dallos Bogi tavalyi kislemeze után újabb dalt hoz: a fiatal énekesnő most is egy izgalmas képi világú, kastélyban forgatott, kosztümös klippel jelentkezik, a következő hetekben pedig számos koncertet ad országszerte, ha a körülmények engedik.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek