Dallos Bogi kastélyban forgatott, különleges klippel jelentkezik

Dallos Bogi egy kastélyban forgatta új klipjét

Dallos Bogi tavalyi kislemeze után újabb dalt hoz: a fiatal énekesnő most is egy izgalmas képi világú, kastélyban forgatott, kosztümös klippel jelentkezik, a következő hetekben pedig számos koncertet ad országszerte, ha a körülmények engedik.
 
Fotó: SOUR/Olivia Rodrigo-FB

Justin Bieber, a BTS és Billie Eilish mellett egy 18 éves lány az MTV gála sztárja

Justin Bieber lett az év előadója, BTS az év együttese, de szerencsére van új név is a sorban: Olivia Rodrigo több díjat is átvehetett az MTV videós zenei gáláján vasárnap este New Yorkban.
 
 
Megjelent a szlovákiai z-generációs csodagyerek friss klipje

Megjelent a szlovákiai z-generációs csodagyerek friss klipje

A szlovák popsztár Karin Ann, nemrég megjelent sikeres első lemeze után, most vadonatúj klippel jelentkezik, amelynek címe ’in company’’. A dalt, amit a fiatal énekesnő írt ezúttal Tony Maserati (Beyonce, Lady Gaga, The Black Eyed Peas) keverte, ez az első szemelvénye a következő...
 
 Josh Sorenson fotója a Pexels oldaláról

Hadd lássuk a kezeket! Közös videóval jelentkeztek a zeneipar szereplői

Ez egy megosztó videó lesz, előre szólunk. A "meg lettetek véve kilóra"- és más, kevésbé támadó, de nem kevésbé ellentétes álláspontot tükröző kommentek már megjelentek, és lehet számítani rájuk a jövőben is. Csak annyit kérünk tőled: nézd mindazt, ami történik, a...
 
Fotó: Bethesda-klip

Ezt kell tenned, ha beszállnál a Jerusalema kihívásba

A Jerusalema-táncvideók letarolták az internetet. A szerzői jogi háttérrel kapcsolatban azonban sokan nincsenek tisztában – a Dalszerző ezen a helyzeten segít.
 
Fotó: Bon Jovi / Facebook

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a ’2020’ című, tizenötödik stúdiólemezéről ’Story of Love’ címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is megmutat nekünk a nappalijában.
 
 
Debütál a New York Times által is elismert fiatal énekesnő friss dala

Itt a New York Times által is elismert fiatal énekesnő friss dala

Karin Ann, a még csak 18 éves énekesnő új dallal jelentkezik a közelgő EP-jéről, amit ezúttal is Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack) producerelt. Az “i yearn for agony” klipje horror motívumokra épít, amit maga az énekesnő rendezett.
 
A fotÓn a magyar rész képviselője, Zsüd

Nemzetközi kollab a tiltakozó lengyel nők támogatására

Ahogy a lengyel nők utcára vonulnak, hogy kifejezzék tiltakozásukat az extrém szigorú abortusztörvény módosítás kapcsán, a Kelet-Európai Zeneakadémia (Eastern European Music Academy) kurzus három résztvevője, a lengyel Karo Glazer, a magyar Zsüd és az észt Britt Randma közös dalt...
 
Zsüd a nehéz döntésekről énekel

Már megint rosszul döntöttél...?

Akkor ez a te dalod. A producer, dalszerző, énekes Zsüd vadi új száma nem csak a címében "nehéz". Az elektronikus pop ifjú tehetsége komoly témaválasztásával nem az egyszerűbb úton halad a rajongói toborzásban.
 
Új rapsztár van születőben Angliában - Megjelent Macca Wiles debütáló EP-je

A suliból kirúgták, most sztárolt rapper Angliában

Macca Willes az angliai Essexben született és nőtt fel, s nem volt problémamentes a gyerekkora, az iskolából például ki is kirúgták. Ezt követően a trap/rap kultúra központjába, Atlantába költözött ki, ahol felfigyeltek tehetségére. Két év után költözött vissza az Egyesült...
 
MTV European Music Awards: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

MTV EMA: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

Ahogy arról már beszámoltunk, idén – London mellett – Budapest is a házigazdája lesz a díjkiosztónak. Az erről szóló hírünkben azt is leírtuk, hogy a közvetítésbe négy magyar helyszín fog bekapcsolódni, meg még azt is leírtuk, hogy nem árulták el, mely helyekről van szó.
 
A világ pillanatnyilag leghíresebb feelgood-videója – és annak mesés utóélete

A világ pillanatnyilag leghíresebb feelgood-videója – és annak mesés utóélete

Amikor először megnéztük a videót, csak mosolyogtunk rajta, és ízlelgettük a – nekünk – legújabb műfaji megjelölést: "feelgood videó"... TikTokosok előnyben. Aztán jöttek a hírek...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek