Kamarás Iván, Kocsis Tibor, Kovács Áron és Ganxsta Zolee is A DAL versenyzői között

Pár nappal az adás előtt végre összeállt a kép, megvan a versenyzők sora, és a zsűritagok nevét is elárulták, ha jól emlékszünk, nincs változás a tavalyihoz képest: Wolf Kati, Mező Misi, Egri Péter, Ferenczi György.

Fotó: Los Diavolos/FB
Fotó: Wendy Wei/pexels.com

Meghosszabbított határidővel, január 22-ig lehet jelentkezni A Dal 2023-ba

A leendő zsűri újra a nézőkkel együtt keresi az "ország slágerét". Még mindig nem tudjuk, kik lesznek a döntnökök.
 
Egy nagy ugrás a zenekar életében.... (Fotó: Vad Fruttik/FB)

A Vad Fruttik új felállásban mutatja be majd az új lemezt

A mai napon megjelent a Vad Fruttik nyolcadik nagylemeze, az Elválaszt. A 10 dalt tartalmazó album már elérhető az online zenei megosztókon.
 
 
 João Luccas Oliveira fotója a Pexels oldaláról

A kultúra nélkül nem kecmergünk ki a covidból

Átfogó felmérést készített a kulturális és kreatív szektorról az európai közös jogkezelők szervezete, a kedden publikált tanulmányt az Artisjus tett közzé. Többek között azt is megállapítják benne, hogy a két szektor az európai gazdaság egyik motorja, kulcskérdés az...
 
Fotó: Médiaklikk

Ferenczi Gyuri és Mező Misi is beül A DAL 2021 zsűrijébe

Vincze Lilla, Nagy Feró és a visszatérő Mező Misi mellett új szereplőként Ferenczi György lesz A Dal 2021 zsűrijének negyedik tagja. Tavaly Pély Barna és Apáti Bence is zsűritagok voltak.
 
Fotó: MTVA

Kizártak egy produkciót A DAL 2021 mezőnyéből

A Heavy Brains zenekar Emlékszel című száma azért nem versenyezhet, mert nem felelt meg a pályázati feltételeknek. Így egy másik zenekar jutott lehetőséghez, hogy meglegyen a 40 versenymű.
 
Fotó: Radovan Zierik (Pexels)

Kállay-Saunders András, Radics Gigi, Kaukázus – megvannak A DAL 2021 versenyzői

Kialakult A Dal 2021 mezőnye: a több mint 400 produkcióból negyvenet fog látni a közönség a január 30-án induló dalválasztó show-ban.
 
 
Fotó: shortlist.com

Milyen lenne egy rapper az Amerikai Egyesült Államok élén?

Színész, ingatlanos már megvolt – a rapperekre meg mostanában úgyis rájár a rúd, jól jönne egy imázsfrissítés: erre az USA elnöki posztja pont megfelel... :)
 
Fotó: Illyés Tibor/MTI

Palya Bea elvált – az új albumával elmondja, hogyan élte meg

Élete nemrég lezárult korszakát, válását és újrakezdését dolgozta fel most megjelent új lemezén Palya Bea. A népszerű énekes Hazatalálok című anyagát decemberben mutatja be az A38 hajón.
 
Fotó: Alma együttes Facebook

Hasad az Alma - Kettéválik a gyerekek kedvenc zenekara

Hónapok óta lehetett érezni, hogy valami nem stimmel az Alma együttes háza táján. Most végre tiszta vizet öntöttek a pohárba. Végeredmény: egy régi (Alma), és egy új (Kifli) formáció.
 
 Tetoválók Éjszakája Budapesten koncertekkel

Tetoválók Éjszakája Budapesten koncertekkel

December 2-án immár hatodik alkalommal rendezik meg a fővárosban a Tetoválók Éjszakáját, melyen idén a képregények világába kalauzolják a fesztivál látogatóit.
 
14 zenész  – más zenészek által ihletett – tetkóval

14 zenész – más zenészek által ihletett – tetkóval

Mielőtt még világhírű sztárok lettek, a kedvenc zenészeink is között is akadt olyan, akik csak egyszerű rajongók voltak, akik magukra is tetováltatták kedvenceiket vagy általuk ihletett motívumokat, hogy ezt be is bizonyítsák. Összegyűjtöttünk nektek néhányat.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek