Andrew Lloyd Webber legszebb dalai a Madách új musicaljében

Andrew Lloyd Webber legszebb dalai a Madách új musicaljében

Andrew Lloyd Webber és Don Black VASÁRNAP MONDD EL! (Tell Me on a Sunday) című zenés darabját 2021. június 11-12-13-án láthatják először a magyar nézők a Madách Színház online felületén.
 
Elkészültek a százéves gramofon restaurálásával

Elkészültek a százéves gramofon restaurálásával

Egy több mint százéves, feltehetően bécsi gyártmányú gramofont mutat be a nagyközönségnek a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum, a hanglejásztó készülék felajánlásként került a közgyűjteménybe, és több hónapos munkával restaurálták.
 
 
Este a Madách színház tetején

Este a Madách színház tetején

A tervek szerint május végén koncertsorozat indul a tetőteraszon, ahol a színház művészei musicalkoncertekkel várják a közönséget. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb produkcióit és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézik fel.
 
Fotó: Budapesti Karácsonyi Vásár / Budapest Christmas Fair

Nem lesz idén karácsonyi vásár a Vörösmarty téren

Ez az egész lassan olyan, mint a Kispál és a Borz Ha az életben... című nótája. Nem forralt borozunk idén a téren.
 
Fotó: Vasile Casan

Koronavírus áldozata lett a Marosvásárhelyi Filharmónia igazgatója

Vasárnap hajnalban elhunyt 68 éves korában Vasile Cazan, a Marosvásárhelyi Filharmónia igazgatója, aki megfertőződött koronavírussal - közölte a karmester fia a közösségi médiában.
 
Tényleg minden férj utál bevásárolni?

Tényleg minden férj utál bevásárolni?

Az Alma Együttes énekese szerint igen – Buda Gábor meg is énekelte a nagybevásárlás kalandjait. Nem minden hátsó szándék vagy szél nélkül: a helyszín finanszírozta a klipet, tehát valójában egy reklámspot. Amivel nincs semmi baj, úgyis rájár a rúd a zenészekre, csak talán...
 
 
Fotó: Holi Color Party/FB

Megtöltik a festékágyúkat: Holi Color Party Vásárhelyen

Ez idáig elég volt kimenni a Szigetre augusztusban, ha az ember egy kis szeletet magához akart ragadni a Holy Partyk világából, bár évről évre nehezebb volt színes porhoz jutni... Most Csongrádig kell vagy lehet elmenni érte.
 
A fotó illusztráció

Zenélő órák, tündérek és manók: tárlatvezetés fuvolaszóval a kastélyparkban

A Budapesti Filharmóniai Társaság közreműködésével kamarazenés tárlatvezetés lesz a martonvásári Brunszvik kastély parkjában.
 
Fotó: Charles Clore park, tel-Aviv 2020.05.21./Instagram

Június elejétől-közepétől indulhatnának a kisebb rendezvények

Akármit is jelentsen ez. Mert azt nem tudjuk, beleértik-e a koncerteket, csak azt, hogy például a szabadtéri vásárok jogszabályszerűen NEM minősülnek rendezvénynek, meg azt is, hogy vidéken már 200 fő alatt bulizhatnak egy esküvőn... Nem mondjuk, hogy értjük, de ez van.
 
Folkaréna – az ország legnagyobb táncháza márciusban

Folkaréna – az ország legnagyobb táncháza márciusban

Az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár idén 39. alkalommal várja a népművészet és a hungarikumok szerelmeseit. Március 22-én a folkszakma színe-java képviselteti magát a Budapest Sportarénában.  
 
Fotó: pexels.com

Egy dolog jó a rádiókban: hogy nem hallom őket

Három dolog lehetséges: akik vesznek lemezeket, azok nem hallgatnak rádiót; akik hallgatnak rádiót, azok nem vesznek lemezeket; a rádiók szerkesztői lemezeket sem vesznek és rádiót sem hallgatnak. Még a saját adójukat sem.
 
Eljárás indul indult a Viagogóval szemben

Eljárás indul indult a Viagogóval szemben

Versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Viagogo AG ellen a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt – közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek