Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett

A Széchenyi téren már napok óta áll a feldíszített karácsonyfa, de péntekig a ragyogó adventi fénykapuk és a világító szelfipontok is a helyükre kerülnek.

Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett
I. Józsefvárosi Jazzfesztivál (2021). Fotó: Nagy István Dániel

Jazzfesztivál a vásárcsarnokban és a Rákóczi téren a hétvégén

Szeptember 15-én, pénteken kezdődik és vasárnapig tart a III. Józsefvárosi Jazzfesztivált. A koncertek helyszíne a Rákóczi tér, illetve a Rákóczi téri vásárcsarnok lesz.
 
Öltözz rocksztárnak!

Öltözz rocksztárnak!

Jótékonysági Zenész Ruhavásár lesz a Rock the Planet és a LoveBug szervezésében 2023. április 21-én.
 
 
Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

Advent negyedik hétvégéjén, december 17-én és 18-án várják közös ünnepi hangolódásra a klasszikus zene szerelmeseit próbatermükbe. A BFZ shop legújabb termékeiből, kedvezményes koncertjegyekből, különleges ékszerekből és gyerekkönyvekből is válogathatnak az érdeklődők.
 
Szeptemberben lesz a független zenei kiadók dezsemborija

Szeptember 10-én lesz a független zenei kiadók dzsemborija

Szeptember 10-én, 6. alkalommal rendezik meg a független kiadók vásárát, azaz az Independent Label Fairt (ILF). A lemez- és kazetta vásár ezúttal az Élesztő Teraszon, a Mammut tetején várja majd a látogatókat, ahol a szakmai beszélgetések és dj szettek is várják az érdeklődőket.
 
Victor vasarely: Structure Cubique

Legyetek kockák! Vasarely Fesztivál lesz a hétvégén Pécsen

Victor Vasarely pécsi születésű képzőművész, az op-art legkiemelkedőbb magyarországi képviselője emlékére rendeznek fesztivált Pécsen május 27-én és 28-án.
 
Mennyit ér neked a kultúra? Június 3-án annyit fizetsz a jegyért a Városmajorban, amennyit gondolsz

Mennyit ér neked a kultúra? Június 3-án annyit fizetsz a jegyért a Városmajorban, amennyit gondolsz

Először május elején indított kampányt a Városmajori Szabadtéri Színpad azzal a felhívással, hogy határozza meg maga a néző a jegyárat. „A könyv olvasó nélkül papír és tinta, a film néző nélkül képkockák egymásutánja, a színház közönség nélkül a művészettől...
 
 
Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

Éljen a tavasz! Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

Három év után nyílik újra a Budapesti Tavaszi Vásár. Március 26-tól április 18-ig a Városháza parkban ingyenes koncertek, családi programok, kézműves vásár és gasztronómiai különlegességek várják a látogatókat. A nyitóhétvégén, március 26-án és 27-én naponta 4 koncerttel...
 
Miért kék a mézeskalács?

Miért kék a mézeskalács?

Kérdezzétek meg Molnár Ferenc Carameltől! De mi is elmondhatjuk, hogy a mézeskalácsok azért kékek, mert ez a szín az autizmus szimbóluma.
 
Budapesti Karácsonyi Vásár/FB

Vörösmarty téri karácsonyi vásár – csak védettségivel

Faix Csaba, a Budapest Brand nZrt. vezérigazgatója az Inforádiónak beszélt arról, hogy a Fővárosi Önkormányzat idén végre megrendezheti a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt, amelyet november 19-től lehet látogatni – de a koronavírus-járvány fokozódása miatt csak védettségi...
 
Martonvásáron tartja arénás koncertjének főpróbáját Charlie

Martonvásáron tartja arénás koncertjének ingyenes főpróbáját Charlie

Tizenkét kismacskát nevel, unokázik, és a ház körüli teendőket végzi. Mindez jelenti a pihenést és a kikapcsolódást Charlie-nak a rengeteg koncertje között. Jelenleg két kiemelt fellépésre készül: november 6-án az Arénában tartja meg áprilisban elhalasztott nagykoncertjét, melynek...
 
Fotó: martonvasar.hu

A népdal alternatív ünnepe: Trilla, az ingyenes szabadtéri fesztivál

A modern népdalünnepet szeptember 3 és 5. között Martonvásáron rendezi meg a város önkormányzata és a budapesti Hangvető.
 
Andrew Lloyd Webber legszebb dalai a Madách új musicaljében

Andrew Lloyd Webber legszebb dalai a Madách új musicaljében

Andrew Lloyd Webber és Don Black VASÁRNAP MONDD EL! (Tell Me on a Sunday) című zenés darabját 2021. június 11-12-13-án láthatják először a magyar nézők a Madách Színház online felületén.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek