A WHO a védettségi igazolványról és a tömegrendezvényekről

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója múlt héten Budapesten járt.A látogatás után Hans Kluge a hvg.hu-nak adott írásos interjút.

A WHO a védettségi igazolványról és a tömegrendezvényekről
Fotó: xxlmag.com

Vajon egy rapper meg tudja fékezni Atlantában a pusztítást?

Őszintén szólva, nem követjük lépésről lépésre Killer Mike (Michael Santiago Render) pályafutását, az utolsó, amire vele kapcsolatban emlékszünk, az 2013 tájékán volt: az OutKast-tel közös The Whole World refrénje elég dallamtapadásos... megvan?
 
Fotó: YouTube

A Papa Roach imádja saját legújabb akusztikus videóját

A Papa Roach bemutatta a "The Ending" című, új – akusztikus – felvételét. Jobban mondva, maga a szám nem új, a "Who Do You Trust" című stúdióalbumon is meghallgatható.
 
 
Fotó: bbc.co.uk

Élete végéig ingyenesen vehet részt a Papa Roach-koncerteken

A Papa Roach az idén januárban megjelent "Who Do You Trust?" című lemezén található dalhoz, a "Come Around”-hoz forgatott klipet, amit nemrégiben meg is osztott a nagyérdeművel. Van a klipben egy szívmelengető rész...
 
Kijött a Papa Roach legújabb klipje

Kijött a Papa Roach legújabb klipje

Az együttes legújabb videója, mely a “Not The Only One”-hoz készült, nemrég jelent meg. A dal az együttes idén januárban megjelent albumán, a “Who Do You Trust?”-on szerepel.
 
Ringo Starr fia is ott lesz a Who utolsó turnéján

Ringo Starr fia is ott lesz a Who utolsó turnéján

Tizenhárom év után új albumon dolgozik a Who. A brit rockzenekar gitárosának, Pete Townshendnek a közleménye szerint a rajongók a "sötét balladáktól a kemény rockig és a kísérleti elektronikus zenéig" mindenre számíthatnak.
 
Tavasszal elhagyja az országot a Firkin!

Tavasszal elhagyja az országot a Firkin

Az ír kocsma-punk jeles hazai képviselői májusban újra átlépik a magyar határt, és meg sem állnak Németországig, ahol egy komplett turné keretén belül járják majd a városokat. De előtte még itthon is tartanak egy amolyan „búcsú bulit” az A38-on.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek