Bár még lennének koncertjei, vírusérintettség miatt ma bezár a Kobuci

Bár még lennének koncertjei, vírusérintettség miatt ma bezár a Kobuci

Az, hogy ez egy fura évad volt, már megírtuk – elég finom megfogalmazása a dolgoknak. Az óbudai szórakozóhelynek még lett volna dolga a zenével ebben a terhelt szezonban: Bagossy Brothers Company, Kontroll csoport, Stereo Swing, Góbé zenekar, de a mai nappal sajnos elköszönnek úgy a...
 
Margaret Island a Parkban Fotó: Bódis krisztián

Finoman szólva: furcsa évadot zárnak a szabadtéri koncerthelyszínek

A járvány sújtotta idei évadot rengeteg újratervezés jellemezte. Jövő héten zárja szokatlan szezonját a Budapest Park, a Kobuci kert október 8-án zárja a nyarat a Góbé zenekar koncertjével, a Barba Negra Track programján nem tudunk kiigazodni: nem látjuk, hol a szabadtér vége és hol...
 
 
Fotó: mali maeder/Pexels

A szórakozóhelyeknek este 11-kor be kell zárniuk

Ezt a legújabb döntéseket bemutató videójában közölte Orbán Viktor.
 
Ismét bezárnak az éjszakai szórakozóhelyek Barcelonában

Ismét bezárnak az éjszakai szórakozóhelyek Barcelonában

Barcelonában és a vonzáskörzetében található mintegy tucatnyi településen újból korlátozásokat vezetnek be a koronavírus-fertőzések emelkedése miatt – jelentette be a katalán kormány még pénteken Barcelonában.
 
Fotó: szegeder.hu

Szegeden is lezárják a rakpartot a hétvégékre

A terv szerint szeptember végéig minden hétvégén a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart Budapesten, a puding próbáját május végén tartották, és mindenkinek bejött. Most Szeged is úgy döntött, hogy augusztus végéig minden hétvégén ingyenes programok várják a szegedieket a Huszár...
 
Nem kapott engedélyt a Kertem

Nem kapott engedélyt a Kertem

Most, amikor végre Budapest is kiszabadul félig a bezártságból, mindenki a teraszokon fog ücsörögni – még azok a kocsmák, sörözők is kialakítanak neki helyet, akiknek ilyenjük sosem volt, még csak fizetniük sem kell érte: van rá engedély.
 
 
Február elsején bezár az Anker’t

Február elsején bezár az Anker’t

Az Index vette észre a hely posztját, amelyben bejelentik, hogy február elsején bezár a Paulay Ede utca 33. alatti szórakozóhely.
 
Fotó: Ellátókert

Basszus! Bezár az Ellátókert????

"Egyszer minden véget ér... ütött az óránk. A város kultikus színhelye, a romkocsmák koronázatlan királya kiszáll" – írták a záróbulit meghirdető eseménynél. 9,5 év után elbúcsúzik a romkocsmanegyedtől a kultikus hely.
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Kapszulákba zárta a nyár során összegyűjtött zenész-ereklyéket a Budapest Park

Kapuzárási Piknik Fesztivállal zárja az idei szezont a Budapest Park, ahol kilenc koncert és három party lesz: csütörtökön a 30Y, pénteken a Margaret Island, szombaton pedig a Brains ad koncertet.
 
Fotó: Valyo

Vége a Valyo Kikötőnek: egyetlen napra nyit már csak ki idén

Amikor már harmadszor ugrott fel az esemény az üzenőfalon, az ember elgondolkodott, hogy miként lehet a nyitóbuli egyben záróbuli is, hát így: a Valyo Kikötő idén egyetlen napra nyit meg, hogy megünnepeljék a tavalyi sikeres évet és elbúcsúzzanak a területtől.
 
Csütörtökön éjfélkor elhallgat a 89.5 Music Fm

Csütörtökön éjfélkor elhallgat a 89.5 Music Fm

Ahogy az előzetes híreinkből is tudható volt, 7 év után, csütörtökön éjfélkor elhallgat a Music Fm. Minden zenei adó elhallgatása miatt vérzik a szívünk, a munkatársaknak köszönjük az eddigieket – és kívánjuk nekik, hogy találják meg az új helyüket a rádiózás és/vagy a...
 
Fotó: Kék Ló/FB

Egy egész életen át ingyen ihatsz a Kék Lóban!

November elején írtuk meg, hogy bezár a kulturális eseményeiért, koncertjeiért is szeretett, hangulatos kis szórakozóhely, a Kék Ló a Józsefvárosban.
 
EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek