Billie Joe újévi tanácsát mindenkinek meg kéne fogadnia!

2018. január 06.  ·     ·  Simonyi Éva

A Green Day frontembere Instagram-posztban ad jó tanácsokat az évtervezéshez mindenkinek. Valójában örök érvényű ajánlások ezek, így akár minden évben megfogadhatjuk őket...

Fotó: altpress.com

“Kedves rock'n roll arcok. Legyetek bátrak. Legyetek kemények. Legyetek dühösek. Bosszantsátok fel az embereket. Ne legyetek normálisak. Ne legyetek trendik. Legyetek hangosak. Éljetek hangosan. Szitkozódjatok. Káromkodjatok. Legyetek sértőek. Mondjátok el az igazat. A TI igazatokat. Francba a hatóságokkal. Fújjátok fel a falakra a dalaitok címét. Legyetek koszosak. Törjetek üveget. Álljatok ki magatokért. Ne legyetek nyápicok. Ne legyetek követők. Legyetek bolondok. Több fiatal lázadó egyéniségre van szükségünk hangos gitárokkal.”

Így beszél egy igazi punk!

Az eredeti posztot itt láthatjátok.

Billie Joe Armstrong egyébként is mindig híres volt a szókimondásáról, dalszövegeikben sem fogják vissza magukat: Revolution Radio című 2017-es lemezükön megjelent több politikai töltetű dal is. A “Trobuled Times” klipjében például – egy animáció erejéig – Donald Trump is feltűnik.

 

A zenekar egyébként nem unatkozott az elmúlt időszakban, az augusztusi menedzserváltás után ugyanis november 17-én jelentették meg greatest hits albumukat, “God's Favorite Band” címmel, ezen található a következő duett Miranda Lambert country énekesnővel.

 

A csajok pedig örülhetnek, mert nemsokára piacra kerül a Billie Joe és Kat Von D tetoválóművésznő kooperációjából született szemhéjtus-kollekció, Basket Case néven, amelynek lehetőségeit mindketten maximálisan kihasználják, ahogy ezt a fotó is kiválóan mutatja :)

A cikk forrása

 

Billie Joe, Green Day

 

 

Szólj hozzá!


Titkos koncertek a városban – hallottál róla?

Titkos koncertek a városban – hallottál róla?

Ha ez volt a cél, akkor kiváló eredményességgel dolgozott a Garden Wonder csapata: a titkos városi koncertsorozat keretében 16-án Budapesten járt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Itt a jubileumi Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

A 2020-as Glastonbury Fesztivál bérleteinek első pakkjait október 3-án, csütörtökön 18 órakor tolták ki a netre, s mindössze 27 perc alatt elfogytak, de a "sima" jegyek árusítása is 2 perccel rávert a tavalyi rekordra: 34 perc alatt fogyott el mind. és úgy, hogy akkor még egyetlen fellépő nevét nem tudták a jegyvásárlók, csak...

Idén a Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Hetekkel ezelőtt észrevettük, hogy a Dalfutár dalszerzőket keres a FB-on. Gondoltuk, megkeressük őket, hogy ez így most miért meg hogyan, de annak ellenére, hogy elolvasták megkeresésünket, a mai napig nem reagáltak rá. Sajnáljuk. Ettől még imádjuk a műsort.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek