Billie Joe újévi tanácsát mindenkinek meg kéne fogadnia!

2018. január 06.  ·     ·  Simonyi Éva

A Green Day frontembere Instagram-posztban ad jó tanácsokat az évtervezéshez mindenkinek. Valójában örök érvényű ajánlások ezek, így akár minden évben megfogadhatjuk őket...

Fotó: altpress.com

“Kedves rock'n roll arcok. Legyetek bátrak. Legyetek kemények. Legyetek dühösek. Bosszantsátok fel az embereket. Ne legyetek normálisak. Ne legyetek trendik. Legyetek hangosak. Éljetek hangosan. Szitkozódjatok. Káromkodjatok. Legyetek sértőek. Mondjátok el az igazat. A TI igazatokat. Francba a hatóságokkal. Fújjátok fel a falakra a dalaitok címét. Legyetek koszosak. Törjetek üveget. Álljatok ki magatokért. Ne legyetek nyápicok. Ne legyetek követők. Legyetek bolondok. Több fiatal lázadó egyéniségre van szükségünk hangos gitárokkal.”

Így beszél egy igazi punk!

Az eredeti posztot itt láthatjátok.

Billie Joe Armstrong egyébként is mindig híres volt a szókimondásáról, dalszövegeikben sem fogják vissza magukat: Revolution Radio című 2017-es lemezükön megjelent több politikai töltetű dal is. A “Trobuled Times” klipjében például – egy animáció erejéig – Donald Trump is feltűnik.

 

A zenekar egyébként nem unatkozott az elmúlt időszakban, az augusztusi menedzserváltás után ugyanis november 17-én jelentették meg greatest hits albumukat, “God's Favorite Band” címmel, ezen található a következő duett Miranda Lambert country énekesnővel.

 

A csajok pedig örülhetnek, mert nemsokára piacra kerül a Billie Joe és Kat Von D tetoválóművésznő kooperációjából született szemhéjtus-kollekció, Basket Case néven, amelynek lehetőségeit mindketten maximálisan kihasználják, ahogy ezt a fotó is kiválóan mutatja :)

A cikk forrása

 

Billie Joe, Green Day

 

 

Szólj hozzá!


Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és...

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez meg ZAZ

A francia énekes-gitáros lány (na jó, legyen énekesnő, végül is már a negyvenediket tapossa) nem először lép majd fel szombaton a Budapest Parkban, három éve szinte napra pontosan ekkor adott koncertet, és korábban is zenélt már Budapesten.

Zenés fürdőzés, Zalatnay Sarolta, retrópartik: Strandok Éjszakája 2019

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek