Neoton 1000

Bocsánatot kérünk Schwartz Dávidtól!

2018. május 14.  ·     ·  mmi

Nem, nem az Eurovízió miatt, semmi rosszat nem írtunk sem róla, sem az AWS-ről, akiknek Lisszabonban vokálozott. Mégis, mit tettünk?

Fotó: Mohai Balázs (MTI)

Hát, valójában semmit, és emiatt aludni sem tudtam.

Mint arra többször is felhívtuk a  figyelmet, Dávid vendégszerzőként néha megosztja a Koncert.hu olvasóival a koncertélményeit, amiért alapból hálásak is vagyunk, azért meg, amit kapunk tőle, duplán, mert (egyes) újságírókat megszégyenítő képessége van az írásra – plusz imádjuk a lelkesedését.

Például:

Zalatnay 70 – a szakmabeli lelkesedése duplán számít

Sokkolt és meghatott – Schwartz Dávid megnézte a Whitney Houston-dokut

Szelfik a Szigetről – Megkóstoltattuk az énekessel: Schwartz Dávid jövőre nagykanállal eszi a fesztivált!

 

Azért is tiszteljük a tevékenységét, mert nem süppedt bele abba a múlékony népszerűségbe, amit a tehetségkutató hozott neki, hanem folyamatosan kitalál valamit, amivel nem csak saját karrierjét lendítheti előre, de a nézőknek-hallgatóknak is ad valami pluszt.

Koncertkiállítás vajon mi? Schwartz Dávid megmutatja!

Schwartz Dávid és Növendékei Jótékonysági Gálaest Szentendrén

 

Így örömmel fogadtuk, hogy az általunk beharangozott Anastacia-koncertre is szívesen elmegy, akár interjút, fotót is készít, de ha ezek nem is jönnének össze, az eseményről mindenképpen beszámol. Mindezt úgy, hogy aznap délután száll le a gépe, ami Lisszabonból hazaszállítja.

Ötödször lép fel Budapesten Anastacia

 

Írtam is a szervezőnek a Facebook-on, hogy szeretnénk Dávidot akkreditálni a koncerte.

Viszonylag hamar érkezett a válasz.

Kedves Ildikó. Kérem írjon e-mailt a jegy@szovegszinhaz.hu oldalra. Üdv.: Szervezők

Írtam. Semmi sem történt. 10 nap múlva írtam megint a FB-ra. Dicséretesen gyorsan érkezett a válasz:

Kedves Ildikó! Kolléganőm felírta önt, bővebb infót majd csak a koncert előtt fog kiküldeni! Addig is szép napot!

Ekkor elkezdtem elmagyarázni, hogy nem én mennék, de ezt mind leírtam abban a bizonyos levélben.

Aztán már csak két kétségbeesett üzenettel próbálkoztam, mindegyik válasz nélkül maradt. Közben a Lisszabonban tartózkodó Dáviddal is tartottam a kapcsolatot, mindketten reménykedtünk abban, hogy valami csak történik. Írtam neki, ha odamegy, akár az is lehet, hogy rajta van a sajtólistán, ami biztosan oltári hosszú lesz, mert tömött sorokban fognak tolongani azért, hogy Anastacia-ról írhassanak...  Mindenesetre az MTI bejutott, ezt bizonyítja a fotó is.

Végül nem tudom, hogy döntött, nem merem megkérdezni – egyszerűbb volt megírni ezt a cikket  –, szerintem hazament pihenni, amit tényleg megérdemelt.

A szervezőnek meg ezúton köszönjük az együttműködő hozzáállását.

Nem rinyálunk, vagy csak egy kicsit, de néha tényleg furcsa helyzetekbe kerülünk: írunk egy beharangozó anyagot, aztán az egyik legnagyobb budapesti szabadtéri szórakozóhely sajtósa megjegyzi, hogy ez nem az ő szájuk íze szerint van, és többet nem áll szóba velünk, vagy amikor leleveleztük a zuglói hellyel, hogy megy az újságíró, és az ajtóban a szervező alaposan megalázta a kollégánkat, hogy ő bérli a koncerttermet és húzzon a fenébe, vagy amikor a PR-os akar szerkeszteni helyettünk... Ilyenekből is akad, bár leginkább az a jellemző, hogy egyszerűen nem felelnek a megkeresésünkre, ezért szoktunk a FB-on üzenni, mert ott látjuk legalább, hogy látták.

Ilyenkor értékelődnek fel azok a partnereink – például a Sziget, az A38, a Live Nation, a Kobuci, a Barba Negra, az Akvárium stb. – akikkel több évre visszamenően kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, mert feltehetően megtapasztalták velünk kapcsolatban, hogy nem igazán vagyunk afféle potyázós banda, amire jegyet kérünk, azért teszünk is valamit: előtte, utána vagy mindkettő.

Szóval: bocsi, Dávid, elbénáztuk.

Jó pihenést, a lisszaboni kiküldetéshez meg gratulálunk!

 


 

 

Szólj hozzá!


Nem marad el: új időpontot kapott a Hauser-koncert!

Nem marad el: új időpontot kapott a Hauser-koncert!

Bár már hónapok óta nem lehet jegyet venni a 2Cellos-ból ismert Hauser szimfonikusokkal megtámogatott Arénás koncertjére, most még az is megeshet,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

50 éves a budapesti metróközlekedés – minikoncertekkel és pályázatokkal ünnepelnek

Az első metróvonalat 50 évvel ezelőtt, 1970. április 2-án adták át Budapesten. Az első, már utasokat is szállító metró 1970. április 3-án 04.10-kor gördült ki a telephelyről. Noha a földalatti villamos vasút a metró közvetlen előzményének tekinthető, a budapesti metróközlekedést – eltérő rendszerük miatt – az M2...

Koronavírusban meghalt a Nyomul a banda című film 52 éves zeneszerzője

Sorjáznak a megemlékezések, miután tegnap este közölték: Adam Schlesinger 52 éves korában belehalt a koronavírus-fertőzésbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek