Menopauza 1170x180

Nemsokára itt lesz ZAZ!

2019/06/15  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Amikor megjelent a legújabb klipje és megosztottuk a FB-on, azt írtuk oda kísérőszövegként: lécci, lécci, valaki hozza el Magyarországra,...! Köszi, Park!

Fotó: ZAZ Facebook

Legutóbb 2016-ban járt hazánkban Zaz, igaz, akkor kétszer is, de az eltelt évek alatt sem tétlenkedett, hisz várva várt új albuma 2018 novemberében került a boltok polcaira Effet miroir (Tüköreffektus) címmel, mely egy kicsit más hangvételű, mint az eddig megszokott darabok.

Születési nevén Isabelle Geffroy életében már egészen kicsi korától fogva jelentős szerepet játszik a zene. Tanult zeneelméletet, hegedűt, zongorát, gitárt és csak úgy mellesleg énekelt kórusban is. Iskolái egytől egyig a zenére koncentrálódtak, majd 2001-ben döntött úgy, hogy az énekesi pályát választja. Ekkortájt kezdett komolyabban foglalkozni karrierjével. Több csapatban is megfordult, valamint szívesen szórakoztatta énekhangjával az utca embereit is. 2010-ben megjelent Je veux című első albuma hozta meg számára az ismertséget a francia határokon túl is.

A hölgy sajátossága, hogy bármerre koncertezik a világban, mindenhol kiszemel magának egy civil szervezetet, amit adománnyal halmoz el. Mivel erről már mi is többször megbizonyosodhattunk, így nem kétséges, hogy a július 21-i Budapest Parkos bulijának nem csak a magyar rajongók örülhetnek, de egy szerencsés szervezet is imába foglalja majd a nevét :)

ZAZ, Budapest Park, koncert, 2019, New Beat, Isabelle Geffroy, sanzon, jazz, soul, zene, Effet miroir

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek