A Hyde Park fesztiválja idén zenetörténeti jelentőségű lesz

Minden nyáron óriási fesztivált rendeznek Londonban a Hyde Parkban, ahol mindig a legnagyobb sztárok lépnek fel. Idén például Paul Simon, Bruno Mars, Michael Bublé, Eric Clapton, a megelőző években Tom Petty, Roger Waters, Elton John, a Stones – és nem is tudom felsorolni, hogy ki még, talán azt lehet mondani, hogy mindenki koncertezik ott, aki számít.

A Hyde Park fesztiválja idén zenetörténeti jelentőségű lesz
Fotó: Suzanne Vega/FB

Csaknem tíz év után ismét Suzanne Vega-koncert lesz Budapesten

A nyolcvanas-kilencvenes évek pop-rock színterének meghatározó amerikai dalszerző-előadója november 11-én a MOMSportban lép színpadra.
 
Fotó: Rolling Stone Australia

Ed Sheeran kezét törte, lemondta a koncertjeit – kiakadtak a rajongók

Ed Sheeran angol énekes kerékpárjáról leesve eltörte a kezét, ezért le kellett mondania a koncertjeit.
 
 
Kilenc év után ismét Kraftwerk-koncert lesz Magyarországon!

Kilenc év után ismét Kraftwerk-koncert lesz Magyarországon!

A csaknem fél évszázada létező düsseldorfi elektronikus zenei csapat 2018. február 21-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Purple Rain delux – Prince cenzúra nélkül

Purple Rain delux – Prince cenzúra nélkül

Újra megjelent Prince (a műfaji kategorizálás az ő esetében teljesen felesleges és értelmetlen) legsikeresebb albuma, az eredetileg 1984-ben piacra került Purple Rain. Az érdeklődők ezúttal bővített formában juthatnak hozzá a lemezhez.
 
Turnéra indul a U2, Európába is jönnek!

Turnéra indul a U2, Európába is jönnek!

2017 nyarán ismét útra kel a U2 Észak-Amerikában és Európában, hogy megünnepeljék a The Joshua Tree album megjelenésének 30. évfordulóját. Hazatérnek a Croke Parkba, Dublinba is, 30 évvel ezelőtt itt kezdődött a The Joshua Tree - sokak szerint a U2 legjobb albumának - turnéja...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek