Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat

2020/09/14  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Azt nem tudjuk, mennyire volt jó döntés éppen most nekivágni a komolyzenei koncertek sorának, bízzunk abban, hogy a vírushelyzet nem romlik tovább – és tartsuk szárazon a maszkokat.

Decemberig tart az ingyenes koncertfolyam  – jön a márciusban elhalasztott Bach fesztivál

Az ingyenes programok mellett a rendezvény szervezői a jótékonyságnak is fontos szerepet szánnak, a résztvevő közönségnek lehetősége lesz, hogy a Magyar Gyermekmentő Alapítványt támogassa.  

Az ingyenes komolyzenei rendezvénysorozaton december 31-ig ismét élőben szól mindenkihez Johann Sebastian Bach muzsikája.

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Énekkar hangversenyével kezdődik szerdán a Bach Mindenkinek Fesztivál a budapesti Szent Teréz Templomban, amelyen a h-moll szvit, valamint a Jesu, der du meine Seele és a Wer Dank opfert, der preiset mich kantáták szólalnak meg Takács-Nagy Gábor vezényletével.     

Egyes koncertekre regisztráció szükséges, a szervezők szerint további információk a fesztivál honlapján és közösségi oldalán találhatók, mi egyelőre az utóbbit ajánljuk, mert a weboldalon még márciusi dátumok olvashatók cikkünk megjelenésekor – a fesztivált idén márciusban rendezték volna meg, a vírushelyzet miatt került későbbi időpontra.

 

Bach Mindenkinek Fesztivál, komolyzene, Johann Sebastian Bach

Képtár

  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86082
  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86084
  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86085
  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86086
  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86087
 

 

Szólj hozzá!


Andrea Bocelli énekel az Eb megnyitóján

Andrea Bocelli énekel az Eb megnyitóján

A Telex információi szerint a világhírű olasz énekes lép fel a pénteken kezdődő Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén Rómában. A művész...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Közmédia: Galla Miklós nem méltó a Karinthy-gyűrűre

Éppen a napokban osztottuk meg új klipjét, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen rövid idő elteltével máris újra írunk róla... Ezt a hírt azért szívesen kihagytuk volna.

Pilinszky-szöveg megzenésítésére hirdetett pályázatot az MRME

Az író-költő születésének 100. évfordulója alkalmából A nap születése című meséje szövegének, szövegrészleteinek felhasználásával kell zenét szerezni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek