Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak

Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak

A Kúria vétlennek találta az alkotókat: nem kell kártérítést fizetniük.
 
Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel

Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel

Sergio Leone-filmhét lesz a Cinema MOM Moziban: a rendezőtől hat klasszikus western filmet láthat a nagyközönség augusztus 24. és 29. között Budapesten.
 
 
Timothée Chalamet főszereplésével készül film Bob Dylan életéről

Timothée Chalamet főszereplésével készül film Bob Dylan életéről

A Complete Unknown címen futó produkció forgatása augusztusban kezdődik – értesült a hvg.hu.
 
Megpihennek szárnyaid dokumentum(?)film – de kiről is?

Megpihennek szárnyaid dokumentum(?)film – de kiről is? FRISSÍTVE

Kaptunk egy sajtóvetítésre szóló meghívót, miszerint: „Megpihennek szárnyaid – zenés dokumentumfilm Póka Egon és Szappanos György emlékének dedikálva” valamint: „egy 62 perces dokumentumfilmen keresztül is méltó módon emlékezhetünk a két zenészre”
 
Clapton tényleg egy isten

Clapton tényleg egy isten

Lehet, hogy elfogult vagyok Eric Claptonnal szemben, de azt hiszem, hogy egy filmkritika esetében talán megengedhetem magamnak... Az Across 24 Nights című filmről ugyanis szinte csak szuperlativuszokban lehet beszélni.
 
Johnny Depp nagyon büszke, hogy eljátszhatta a francia uralkodót

Johnny Depp nagyon büszke, hogy eljátszhatta a francia uralkodót

A film versenyen kívüli világpremierje kedd este volt a 76. cannes-i fesztiválon.
 
 
Dadogós kisgyerekből zenei szupersztár: május 3-tól Ed Sherean mindent összegez

Dadogós kisgyerekből szupersztár: május 3-tól Ed Sherean mindent összegez

Eddig soha nem látott archív felvételekkel, exkluzív koncert- és interjúanyagokkal mutatja be a Disney+ legújabb dokumentumsorozata, hogyan lett Ed Sheeran dadogós kisgyerekből az egyik legnagyobb zenei szupersztár. Az „Ed Sheeran – Mindent összegezve” május 3-án megjelenő négy...
 
Első filmszerepében önmagát alakítja Celine Dion

Első filmszerepében saját magát alakítja Celine Dion

Május 12-én jelenik meg a LOVE AGAIN (Soundtrack from The Motion Picture) album. A 14 felvételből álló filmzenei kiadványon öt új Celine Dion dal is hallható lesz, köztük a címadó “Love Again”, melyet Dan Wilson és az Arista Records művésze, ROSIE írtak közösen, és amely immáron...
 
Metallica-albumpremier – a magyar mozikban is

72 Seasons – Metallica-albumpremier a magyar mozikban is

Magyarországi mozikban is meghallgathatják a rajongók a Metallica új lemezét, a hivatalos megjelenés előtt egy nappal. A 72 Seasons című anyag április 14-től érhető el, de április 13-án már lehetőség lesz megismerni a legendás amerikai csapat tizenkettedik albumát.
 
Fotó: DANIEL FALLOT/Ina

Akinek tele volt a két keze boldogsággal

Március 13-án kerül sor a Petrovics Eszter által rendezett, Cziffra György életét bemutató új dokumentumfilm premiervetítésére. A Tele van a két kezem boldogsággal - Cziffra100 című filmet az MTVA is műsorra tűzi majd, hamarosan látható lesz a közmédiában.
 
BTS minden mennyiségben

BTS – részben és egészben – minden mennyiségben

Február 17-én érkezik a „j-hope IN THE BOX” című dokumentumfilm, amely bepillantást enged a kulisszák mögé, és a zenész első szólóalbumának készítésébe kalauzolja a nézőket.
 
Fotó YouTube

A családban marad: Jaafar Jackson játssza a Michael című életrajzi film címszerepét

A Lionsgate stúdió filmjét Antoine Fuqua rendezi, s a pop királyaként is ismert Michael Jackson (1958-2009) bonyolult örökségét mutatja be. Őt 26 esztendős unokaöccse alakítja a filmben.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek