Menopauza 1170x180
Február 1-ig vetítik a Queen legendás budapesti koncertfimjét

A többi már történelem... – Február 1-ig vetítik a Queen legendás budapesti koncertfimjét

A MOM Park megújult mozijában február 1-ig minden este vetítik a Queen legendás, 1986-os budapesti koncertjéről készült filmet.
 
Daniel Radcliffe formálja meg az ötszörös Grammy-díjas Weird Al Yankovic figuráját egy új filmben

Michael Jackson rajongott érte, Kurt Cobain zseninek tartotta, Daniel Radcliffe megformálja: film készül Weird Al Yankovicról

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot. A Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású...
 
 
Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

A Song Machine Live From Kong címmel érkező, több mint két és fél órás koncertfilmet Magyarországon csak a Cinema MOM és a Pólus Mozi vetíti.
 
Sose halunk meg, a Csinibaba – vasárnap estig ingyen filmek a Filmión

Sose halunk meg, Csinibaba – vasárnap estig ingyen filmek a Filmión

A platform egyéves születésnapja alkalmából vasárnap estig ingyenesen megnézhető három kiemelkedő sikerű magyar vígjáték a Filmión, a Nemzeti Filmintézet egy éve indított online streaming platformján.
 
Mucsi Zoltán és a Szabó Simon a forgatáson (fotó: Chripkó Lili)

Mi történt a 12.c osztállyal? Generációs film sok bulival és zenével

Egy londoni nappal nemrégiben fejeződött be a FOMO forgatókönyvírója, Kerékgyártó Yvonne második nagyjátékfilmje, az Együtt kezdtük forgatása
 
A Grateful Dead tagjai áldásukat adták Scorsese zenés életrajzi filmjére

A Grateful Dead tagjai áldásukat adták Scorsese zenés életrajzi filmjére

Martin Scorsese már több fontos zenei dokumentumfilmet forgatott: 1970-ben a Woodstock, 1978-ban Az utolsó valcer, 2011-ben George Harrison: Élet az anyagi világban és 2019-ben a Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story című produkciókat.
 
 
Ma kerül a magyar mozikba a Tina Turnerről készült dokumentumfilm

Ma kerül a magyar mozikba a Tina Turnerről készült dokumentumfilm

Személyes hangvételű dokumentumfilm készült Tina Turnerről. Az aktív koncertezéstől néhány évvel ezelőtt visszavonult énekes, a rockzene királynője a Tina című alkotással búcsúzik rajongóitól. Az idei Berlinalén debütált film csütörtöktől látható a magyarországi mozikban.
 
Taaake Ooon Meee... – dúdolod? Most meg is nézheted!

Taaake Ooon Meee... – dúdolod? Most meg is nézheted!

Zenés dokumentumfilm készült a világhírű norvég poptrióról, az A-háról. A nyolcvanas évek közepén a Take On Me című dallal berobbant formáció pályafutását bemutató alkotás csütörtöktől látható a hazai mozikban.
 
Egy underground zenekar frontemberét alakítja Filo, az underground zenész

Nagy siker volt Velencében Fabricius Gábor punkfilmje

Fabricius Gábor Eltörölni Frankot című nagyjátékfilmjének szeptember 5-én, a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon volt a világpremierje. A filmet hatalmas tapssal fogadta a nemzetközi közönség.
 
Fotó: Deadline.com

És aztán felbomlott a Beatles...

Sokan úgy tartják, Yoko Ono az oka annak, hogy a legendás együttes feloszlott. A hír félig igaz: most filmet készítenek a torontói zenei fesztiválról, melyen először lépett fel John Lennon a többi Beatles tag nélkül és ami a zenekar felbomlásához vezetett.
 
Így rappel a Scherer!

Így rappel a Scherer!

Augusztus 12-én kerül a mozikba A kuflik és az Akármi. A hét főhős – Zödön, Pofánka, Titusz, Hilda, Valér, Bélabá és Fityirc – harmadjára csábítják a moziba a bolondozásra, felhőtlen szórakozásra vágyó családokat.
 
 A Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be az AHA filmjét

A Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be az A-HA filmjét

A 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál CineDocs szekciója idén is felejthetetlen dokumentumfilmekkel készül az egyre népszerűbb műfaj szerelmeseinek.
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek