Lesz szeptember! Peter Jackson Beatles-dokumentumfilmje ekkor kerül a mozikba

Lesz szeptember! Peter Jackson Beatles-dokumentumfilmje ekkor kerül a mozikba

Szeptemberre tűzték ki az Oscar-díjas rendező-producer Peter Jackson The Beatles: Get Back című dokumentumfilmjének bemutatását. A produkcióban korábban sosem látott felvételek is szerepelnek a Beatles együttesről.
 
A Pink Floyd mindenkori dobosa kétszer is megjelenik Budapesten

A Pink Floyd mindenkori dobosa kétszer is megjelenik idén Budapesten

Június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik a Budapest Parkba. Március 10-én a világpremierrel egy időben kerül műsorra a Pólus Mozi Rock Klub vetítésén a Nick Mason's Saucerful of Secrets:...
 
 
Fotó: Radio X

Elhalasztották a Bond-film bemutatóját

A koronavírus-járvány miatt áprilisról novemberre halasztották az új Bond-film premierjét – adta hírül a BBC News.
 
Találkoztam Jim Morrisonnal a Pólusban

Találkoztam Jim Morrisonnal a moziban

Ha visszarepülhetnék az időben, és csak egyetlen koncertet nézhetnék meg a múltban, akkor bizony az a The Doors csúcson levő idejéből a Whiskey a Go Go-béli buli lenne. Látni a Gyíkkirályt, amikor megalkotta a rocksztár fogalmát. Színpadi önkívület, bőrnadrág és...
 
Hova tűnt 35 évre a csodagyerek hegedűs?

Hova tűnt 35 évre a csodagyerek hegedűs?

Csütörtökön kerül országszerte a mozikba A nevek dala című, Clive Owen és Tim Roth főszereplésével készült film, amely Norman Lebrecht zenetudós 2001-ben publikált, első regénye alapján készült.
 
J-LO-nak sem jöhet be minden, de köszi, jól van

J-LO-nak sem jöhet be minden, de köszi, jól van

Noha a Super Bowl-béli, Shakirával közös performanszán megőrült a világ (FB-oldalunkon a videó), úgy hírlik, mostanában kissé lehangolta mindaz, ami a filmje körül történik.
 
 
A Joker című film zenéjét is jelölték.

Tíz nap múlva Oscar-gála!

Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Julia Louis-Dreyfus és Lin-Manuel Miranda is díjátadóként működik közre az Oscar-gálán, amit tíz nap múlva rendeznek meg Los Angelesben.
 
A film, amely világszerte csak egyetlen napon látható a mozikban

A film, amely világszerte csak egyetlen napon látható a mozikban

Ez a nap pedig február 12-e (a szombathelyi vetítés egy nappal későbbi dátuma biztos csak egy baki) – Ray Manzarek (1939-2013) születésnapja.
 
Film készül Leonard Bernsteinről – Bradley Cooper írja, rendezi és a főszerepet is ő alakítja

Film készül Leonard Bernsteinről – Bradley Cooper írja, rendezi és a főszerepet is ő alakítja

A Netflix karolta fel Bradley Cooper új filmjét, amelyet a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről forgat – írja a variety.com.
 
A No Time To Die (Nincs idő meghalni) jövő tavasszal kerül a mozikba.

Liam Gallagher lecsúszott a Bond-filmről

Liam Gallagher (ex-Oasis) szerette volna énekelni a soron következő, 25. Bond-film témáját – proaktív módon már meg is írta a dalszövegeket...
 
Története nem is lehetne 21. századibb: Aurora-doku a filmszemlén

Története nem is lehetne 21. századibb: Aurora-doku a filmszemlén

A január 27-én kezdődő Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon (BIDF) Magyarországon is bemutatják a Once Aurora című filmet.
 
A Jégvarázs megdermesztette az osztrák települést

A Jégvarázs megdermesztette az osztrák települést

A túl nagy idegenforgalom áldozatává vált egy idilli osztrák falu, amelyről elterjedt, hogy róla mintázták a Jégvarázs című animációs Disney-kasszasiker királyságát, Arendellét.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek