Kygoval kollaborált a The Chainsmokers

2019/12/11  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A Grammy-díjas amerikai DJ-producer duó, a The Chainsmokers megjelentette vadonatúj albumát “World War Joy” címmel.

Kygo-val kollaborált a The Chainsmokers

Az új album négy, eddig kiadatlan kollaborációt is tartalmaz: a “Family” az elektronikus tánczene szupersztárjával, Kygoval, P.S. I Hope You’re Happy a punk-pop nagyágyú blink-182-val, See The Way a Puerto-Ricói-kubai énekesnővel, Sabrina Claudioval és a “The Reaper” az ausztrál indie-pop művésznő Amy Sharkkal készült.

Az albumon szintén megtalálhatók a “Takeaway” (ILLENIUM-mal és Lennon Stella-val), és a “Call You Mine” (Bebe Rexha-val) című dalok, melyek egyaránt arany státusszal büszkélkedhetnek, valamint a Top 10-es, platina sláger “Who Do You Love” (5 Seconds of Summerrel, akik nyáron hozzánk is ellátogatnak) is hallható a lemezen. Az album dalai összesen már több mint 1 milliárd streamelést értek el.

A The Chainsmokers az utóbbi néhány hónapot a “WORLD WAR JOY” elnevezésű Észak-amerikai aréna turnéval töltötte a 5 Seconds of Summer és Lennon Stella társaságában, melyet december 6-án, Vancouver-ben zártak. Alexhez és Drew-hoz (Alex Pall, Andrew Taggart) a turné Los Angeles-i állomásán egy dal erejéig csatlakozott a blink-182, és egy lenyűgöző előadással mutatták be közös dalukat.

Idén nyáron a Balaton Sound line-up-ját gazdagították, jövőre Európa lesz a célpont, az eddigi állomások között egyelőre nem szerepel újra Magyarország.

The Chainsmokers, Kygo, blink-182, Amy Shark, Sabrina Claudio, 5 Seconds of Summer, új album, World War Joy

 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek