Elhalasztotta fennállása első önálló arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company

2020/10/19  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

Nemrég számoltunk be arról, hogy a londoni O2 Aréna újranyitása milyen biztonsági szabályok betartásával jár – ekkor merült fel bennünk, hogy vajon mi lesz az általunk ismert, még talpon levő arénás koncertekkel, többek között a BBC debütáló nagykoncertjével.

Elhalasztotta fennállása első arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company

Most megjött a válasz.

"Hosszas mérlegelés után életünk egyik legnehezebb döntését kellett meghoznunk. A hatályos jogszabályok, illetve a jelenlegi járványhelyzet miatt nem maradt más választásunk, mint olyan időpontra halasztani életünk első önálló Aréna koncertjét, amikor már remélhetően valójában megrendezhető lesz.

A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, de a következő 30 napban – 2020. november 18-án éjfélig – természetesen vissza is válthatók. Ehhez nem kell mást tenned, mint egy levelet írni az info@tex.hu e-mail címre, de a változásról és a pontos tennivalókról hamarosan minden jegyvásárló részletes értesítést fog kapni.

Köszönjük a megértéseteket, ölel Titeket: a Bagossy Brothers Company csapata."

A decemberi 18-i koncert időpontján több mint egy évet tolnak:

2022. január 14.

 

Őszintén reméljük, hogy addigra ez az egész Covid egy rossz emlék lesz.

 

Kilenc hónap szünet után decemberben megnyitják a londoni Arénát – koncert is lesz

 

Bagossy Brothers Company, Aréna, halasztás

 

 

Szólj hozzá!


Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A megátkozott ember – film készül Radics Béláról

A drámaian korán meghalt magyar Jimi Hendrixről dokumentarista elemekkel gazdagított játékfilmet forgatnak – tudtuk meg a 24.hu interjújából, amelyet Klacsán Gábor rendező-társoperatőrrel készítettek.

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.
Új koncertek