Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
presser
Matt Bianco Óbudára jön!
2 napja · Fesztivál · koncert.hu, MTI
Idén a magyar zenekarok mellett több külföldi fellépő - például a brit Matt Bianco, az amerikai Rupa & The April Fishes - valamint színházi előadások, filmvetítések és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket a 17. Óbudai Nyár programsorozaton június 16-tól augusztus 26-ig Budapesten.
 
Ingyenes fesztivál a Várkert Bazárban 50 zenekarral
2 napja · Fesztivál · koncert.hu
Az idén májusban hároméves Cseh Tamás Program nagyszabású zenei fesztivált rendez, június 21. és 24. között a Várkert Bazárban. A CSTP Feszt négy napján ötven zenekar és előadó lép fel.
 
 
Twin Peaks – 25 év után újra a polcokon a sorozat és a filmzene
2 napja · Ajánló · koncert.hu
25 év kihagyás után új részekkel került a képernyőkre a világ egyik legbizarrabb sorozata. A nagy visszatérést a készítők a sorozat és film zenéjének újrakiadásával ünnepelték meg: a Soundtrack From Twin Peaks és a Twin Peaks: Fire Walk With Me már elérhetők.
 
Ferencváros lehúzta a rolót, ez vár a többi kerületre is
2 napja · · koncert.hu, MNO
A ferencvárosi képviselő-testület elfogadta a IX. kerületi szórakozóhelyek nyitva tartásáról szóló rendeletet – értesült a Magyar Nemzet.
 
Kiemelt lesz a biztonsági készültség a nyári koncerteken és fesztiválokon Olaszországban
3 napja · Fesztivál · koncert.hu, MTI
Az olasz hatóságok szerint kiemelt intézkedésekre lesz szükség a nyáron egymást követő szabadtéri koncerteken, fesztiválokon és más tömegeseményeken. Mintegy 1500 ilyet rendeznek egész Olaszországban.
 
Cifra Palota XXL – Gyermeknap a Müpában
3 napja · Ajánló · koncert.hu
A Müpa fennállása óta, immáron tizenharmadik éve rendezi meg nagyszabású gyermeknapi programsorozatát, a vasárnapi ingyenes családi rendezvény, a Cifra Palota nagytestvérét, a Cifra Palota XXL – Gyermeknapot.
 
 
A Simple Minds kedden fellépett Manchesterben
3 napja · · koncert.hu, MTI
A Simple Minds skót rockzenekar nem mondta le keddi manchesteri fellépését, bár a rajongók nagyjából ötöde kegyeleti okokból távol maradt a koncertről - tudósított a BBC hírportálja.
 
Mindenkit várnak a Bazilikához egy bazi nagy görög táncra!
3 napja · · koncert.hu
Biztosan sokan láttátok a Zorba című film ma már legendás táncjelenetét. Mások a Bazi nagy görög lagzi című filmből tudhatják, hogy "minden görög", nem beszélve a Mamma mia című filmről. Ezt az érzést élheti át az, aki kimegy május 26-án pénteken 14.30-ra a Bazilika térre. A...
 
JÓNÁS VERA EXPERIMENT LÓCI JÁTSZIK MÖRK – ők a NAGY-SZÍN-PAD döntősei
3 napja · · koncert.hu
Nagy-Szín-Pad! keretein belül ezúttal nyolc zenekar és előadó - a Dope Calypso, a Jónás Vera Experiment, a Konyha, a Lóci játszik, a Mörk, Petruska, Sena és a The Qualitons - teljes koncertjét láthatták a nézők az Akvárium Klubban.
 
Rock and roll, szabadság, benzinfalók: Amerikai Autó Fesztivál
4 napja · Fesztivál · koncert.hu
Scorpions, Guns’N’ Roses, AC/DC, Deák Bill Gyula, Gesarol, Auróra, Easy Blues (SK) – zenei fronton is keményen odakarmol az immáron 16. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál. Az amerikai autók szerelmesei augusztusban újra Komárom felé veszik az irányt,...
 
21448Koncert
3454Előadó
1660Helyszín
 
Koncert naptár
 
Tölts fel az oldalrakoncertet, helyszínt, zenekart
Matt Bianco Óbudára jön!
Matt Bianco Óbudára jön! Idén a magyar zenekarok mellett több külföldi fellépő - például a brit Matt Bianco, az amerikai Rupa & The April Fishes - valamint színházi előadások, filmvetítések és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket a 17. Óbudai Nyár programsorozaton június 16-tól augusztus 26-ig Budapesten.
Ingyenes fesztivál a Várkert...
Ingyenes fesztivál a Várkert... Az idén májusban hároméves Cseh Tamás Program nagyszabású zenei fesztivált rendez, június 21. és 24. között a Várkert Bazárban. A CSTP Feszt négy napján ötven zenekar és előadó lép fel.
Twin Peaks – 25 év után újra a...
Twin Peaks – 25 év után újra a... 25 év kihagyás után új részekkel került a képernyőkre a világ egyik legbizarrabb sorozata. A nagy visszatérést a készítők a sorozat és film zenéjének újrakiadásával ünnepelték meg: a Soundtrack From Twin Peaks és a Twin Peaks: Fire Walk With Me már elérhetők.
Ferencváros lehúzta a rolót, ez...
Ferencváros lehúzta a rolót, ez... A ferencvárosi képviselő-testület elfogadta a IX. kerületi szórakozóhelyek nyitva tartásáról szóló rendeletet – értesült a Magyar Nemzet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek