Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
David Bowie és Leonard Cohen a brit zenei díjak jelöltjei között
18 órája · · koncert.hu, MTI
A tavaly januárban elhunyt David Bowie-t a legjobb brit férfi előadó és a legjobb album, Leonard Cohen tavaly novemberben elhunyt kanadai énekest a legjobb külföldi férfi előadó kategóriájában jelölték posztumusz díjra a Brit Awardson.
 
A Dal 2017 - A Leander Kills és a Roma Soul a nyerők
tegnap · · koncert.hu, MTI
Holtversenyben két együttes, a Leander Kills és a Roma Soul nyerte A Dal 2017 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Singh Viki, a Spoon 21 és Henderson Dávid, a tévénézők szavazataival Benji jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.
 
 
Lerch István az intenzíven van
tegnap · · Blikk, 24.hu, origo.hu
Másfél hete intenzív osztályon kezelt Lerch Istvánt (63). A V’Moto-Rock zenésze egy hete, egy baráti összejövetel alkalmával lett rosszul. A zenészt megviselték a történtek, de felesége szerint már jobban van.
 
Hehezen állt össze a koncert Trump beiktatására
tegnap · · koncert.hu, MTI, HVG
Míg Barack Obama beiktatási ceremóniáján annak idején többek között Jon Bon Jovi, Bruce Springsteen, a U2, Stevie Wonder volt a sztárfellépő, addig Trump bulijáról az A-kategóriás sztárok mintha távol tartanák magukat... Kik lesznek ott?
 
A repülőszerencsétlenség, ami megváltoztatta a dolgokat – a blink 182-sztori folytatása
tegnap · Fesztivál · Simonyi Éva
A Novarock fesztivál egyik headlineréről már írtunk nemrég egy cikket, ami összefoglalja, hogyan jött el az a pont, hogy az egyik legkeresettebb pop punk együttes 13 év után végül úgy döntsön: 2005-ben szüneteltetik a közös zenélést. Hogy azóta mi történt az együttessel egészen...
 
A Rolling Stones turnézenekarának szaxisa az Aurórában!
3 napja · Ajánló · koncert.hu
A jazz és a világzene egyik legkiválóbb magyar formációja, az East Gipsy Band egy világklasszissal, Tim Riesszel lép fel az Auróra színpadán január 15-én.
 
 
Elhunyt a Bronski Beat billentyűse
3 napja · · koncert.hu, MTI
Elhunyt Larry Steinbachek, a Bronski Beat egykori billentyűse és egyik alapítója. A brit zenész 56 évesen rákbetegségben halt meg.
 
Újra lesz David Bowie-emlékkoncert az A38 hajón
4 napja · Ajánló · koncert.hu, MTI
Egy évvel halála után ismét koncerttel emlékeznek magyar zenészek David Bowie-ra az újbudai A38 hajón, március 1-jén.
 
Bazseválnak: Népzenész Bál lesz a Fonóban
4 napja · Ajánló · koncert.hu, MTI
Immár hetedik alkalommal rendezik meg a Népzenész Bált január 21-én a Fonó Budai Zeneházban. Fellép a Bazseva együttes (közreműködik Bede Péter) és a Fokos Zenekar.
 
Trombitás csúcstalálkozó a Müpában
4 napja · Ajánló · koncert.hu
Január 20-án az egy négyzetméterre jutó trombitatehetségek száma a Müpában lesz minden bizonnyal a legmagasabb. Koós-Hutás Áron, Pecze Balázs és Subicz Gábor a 2008-as megmérettetésük óta először állnak együtt színpadra, így az első hazai Trumpet Summit igazi kuriózumnak...
 
20199Koncert
3434Előadó
1641Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
David Bowie és Leonard Cohen a brit...
David Bowie és Leonard Cohen a brit... A tavaly januárban elhunyt David Bowie-t a legjobb brit férfi előadó és a legjobb album, Leonard Cohen tavaly novemberben elhunyt kanadai énekest a legjobb külföldi férfi előadó kategóriájában jelölték posztumusz díjra a Brit Awardson.
A Dal 2017 - A Leander Kills és a...
A Dal 2017 - A Leander Kills és a... Holtversenyben két együttes, a Leander Kills és a Roma Soul nyerte A Dal 2017 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Singh Viki, a Spoon 21 és Henderson Dávid, a tévénézők szavazataival Benji jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.
Lerch István az intenzíven van
Lerch István az intenzíven van Másfél hete intenzív osztályon kezelt Lerch Istvánt (63). A V’Moto-Rock zenésze egy hete, egy baráti összejövetel alkalmával lett rosszul. A zenészt megviselték a történtek, de felesége szerint már jobban van.
Hehezen állt össze a koncert Trump...
Hehezen állt össze a koncert Trump... Míg Barack Obama beiktatási ceremóniáján annak idején többek között Jon Bon Jovi, Bruce Springsteen, a U2, Stevie Wonder volt a sztárfellépő, addig Trump bulijáról az A-kategóriás sztárok mintha távol tartanák magukat... Kik lesznek ott?
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Rímbiózis
Rímbiózis1 Koncert
Echo Beat
Echo Beat1 Koncert
Magma Rise
Magma Rise0 Koncert
Black Sequoia
Black Sequoia0 Koncert
 
Új koncert helyszínek