Megvan A Dal elődöntős beosztása

Megvan A Dal elődöntős beosztása

Múlt hétvégén lezárult A Dal válogatója, és kialakult az a 18 fős mezőny, akik az elődöntőben küzdenek tovább az eurovíziós szereplésért. Az erőelosztás egyenletesnek tűnik, de azért latolgatunk egy kicsit...
 
Senkit sem akartunk befolyásolni a fotóval, ez egy berlini romkocsmáról készült kép

Szavazni lehet Budapest legjobb szórakozóhelyeire

Harmadik alkalommal versenyeznek a legjobb fővárosi szórakozóhelyek a neves sörmárka által támogatott Budapest Nightlife Awards 2018 díjakért. A szavazás február 22-én zárul, úgyhogy még van időtök a gombnyomásra!
 
 
Fotó: YouTube

Megtört a sorminta A Dalban: kiesett a metál, tarolt a jazz

Tegnap este A Dal 2018 utolsó elődöntője is lezajlott, ahol nagy meglepetésre a Szőke-Kökény-Szakcsi Lakatos trió kapta a legtöbb pontot, így magabiztosan menetelhet tovább a középdöntőbe.
 
Énekesek a meNŐK listáján: Glamour Woman Of The Year 2018

Énekesek a meNŐK listáján: Glamour Woman Of The Year 2018

10. alkalommal keressük az év asszonyait a Glamour Woman Of The Year 2018 keretén belül, ahol természetesen a zenész szakma is képviselteti magát.
 
Másodikok lettünk az Eurovízión!

Másodikok lettünk az Eurovízión!

Természetesen még nem a helyezésről van szó, hisz itthon is javában zajlik a válogató, viszont közben sorsolással döntöttek arról, hogy a mi szerencsés küldöttünk mikor mutathatja majd be versenydalát Európának.
 
Fotó: AWS Facebook

Másodszor is a metál lett a befutó A Dalban

Újabb hat produkció jutott be tegnap este A Dal 2018 elődöntőjébe, ahol nem kis meglepetésre ismét a metál zene vitte a prímet, míg a zsűri részéről ezúttal is érkezett néhány kritikus megjegyzés.
 
 
Fotó: Youtube

Örömhír, nem csak falunapozóknak: megérkezett a második Vastag-bébi

Január 22-én látta meg a napvilágot Vastag Tamásék második gyermeke, aki szintén kisfiú lett.
 
Fotó: A DAL/FB

A Dal 2018 – Vastag Tamást a közönség juttatta be az elődöntőbe

A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a tévénézők szavazataival Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.
 
Szombaton lesz A Dal 2018 első válogatója

Szombaton lesz A Dal 2018 első válogatója

Szombaton indul A Dal 2018: a közmédia dalválasztó showjának első adásában tíz előadó lesz látható és hallható élőben a Duna televízióban.
 
Klipsztori: Óda a budapesti lányokhoz

Klipsztori: Óda a budapesti lányokhoz

Király Viktor közelmúltban megjelent dalát egy új szerelem ihlette – a „Budapest Girl"-höz debütált videóklipben az énekes barátnője is feltűnik, és együtt mutatják be a budapesti fiatalok életét.
 
Kettős csere A Dal 2018 mezőnyében

Kettős csere A Dal 2018 mezőnyében

Alig telt el pár nap azóta, hogy hivatalosan lerántották a leplet arról a 30 versenyzőről, akik A Dal 2018 címért küzdhetnek majd januárban, de ketten máris visszakoztak.
 
Ők versengenek 2018-ban az Eurovíziós szereplésért - A Dal 2018 mezőnye

Ők versengenek 2018-ban az Eurovíziós szereplésért - A Dal 2018 mezőnye

Ma délelőtt az Akvárium Klubban lehullt a lepel arról a 30 előadóról, illetve zenekarról, akik 2018 elején versenybe szállhatnak A Dal 2018 címért, valamint a lisszaboni Eurovíziós fesztiválon való bemutatkozásért. A változatos mezőnyhöz új zsűri is jár. Két megszokott arc mellé...
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek