Fotó: RATM/FB

A jegyüzérek paradicsoma lett a Rage Against The Machine turnéja

A Rage Against The Machine 2011 óta nem koncertezett, nem csoda, hogy például a bécsi koncertre gyakorlatilag percek alatt elfogytak a jegyek.
 
Jönnek a norvégok: szerdán LEPROUS koncert a Dürerben!

Jönnek a norvégok: szerdán LEPROUS koncert a Dürerben!

A norvég zenekar most szerdán ötödik koncertjét adja Budapesten, az A38-as és Barba Negrás fellépések után most először a Dürer kertben, karöltve a KLONE és a Maraton együttesekkel a Fekete Zaj Fesztivál és a Negative Art szervezésében.
 
 
A Depeche Mode előzenekaraként ismertük meg őket – jó nagy kihagyás után újra Budapesten!

A Depeche Mode előzenekaraként ismertük meg őket – jó nagy kihagyás után újra Budapesten!

Az 1982-ben alakult Nitzer Ebbet több ízben is láthattuk Budapesten a Depeche Mode előtt, most, 9 évvel legutóbbi magyarországi koncertjük után a Dürer Kertben adnak koncertet, ráadásul az eredeti felállásban.
 
Szombaton boszorkányt égetnek Zsámbékon

Szombaton boszorkányt égetnek Zsámbékon

A Fékomadta Fesztivállal űzik a telet szombaton Zsámbékon – remek zenékkel és helyi ízekkel és rengeteg programmal. Húzzatok bele, kell már ide az a tavasz!!
 
Fotó: Flo Rida/FB

Flo Rida lesz az idei EFOTT egyik fő fellépője

Bár Flo Rida már többször járt nálunk, ezt a produkcióját hazai közönség még biztosan nem láthatta, hiszen régi nagy slágerei mellett legújabb albumával fogja végigbulizni a nyarat.
 
Sepultura, Cradle of Filth, Marky Ramone – teljes az idei rocmaratonisták csapata

Sepultura, Cradle of Filth, Marky Ramone – teljes az idei rockmaratonisták csapata

A Sepultura, a Cradle of Filth, Marky Ramone, az Agonist és az Infected Rain is fellép a Rockmaraton fesztiválon a dunaújvárosi Szalki-szigeten július 6-tól 11-ig. Ezzel a bejelentéssel teljessé vált a legrégebbi hazai rock-metál fesztivál, az idén 30 éves Rockmaraton programja. HBD!
 
 
Fotó: monstermusic.cz

A flegma, szétvarrt rapper, Machine Gun Kelly első magyar bulijára készül

Az Eminemmel is rapcsatába keveredő, egyébként rendszeresen világsztárokkal kooperáló, színészként is aktív Machine Gun Kelly június 28-án adja első magyarországi koncertjét a Budapest Parkban.
 
Nem volt annyira jó ölet az Aréna – hiperkarma 20

Nem volt annyira jó ölet az Aréna – hiperkarma 20

Nehezen kezdtem bele ebbe a beszámolóba, vártam, érleltem, keresgéltem a szavakat magamban, míg a tudatalattim folyamatosan zakatolta, igyekezz, mi lesz má’, egy koncertről nem napok múlva kell írni… és így tovább. De nekem nem ment. Eddig.
 
Fotó: YouTube

Pély Barna is beállt a sorba

Mivel viszonylag kevesen (tévés léptékkel mérve: senki) nézték A DAL 2020 szombati előválogatóját, mi sem, ezt már bevallottuk, így bloggerünknek, Szusinak el kell hinnünk látatlanban, hogy elhangzott ez a mondat az adásban: "Nem a zenei tér érdekel, arra annyira nem vagyok kíváncsi,...
 
DADDY YANKEE

Júniusban újra Despacito szól a fővárosban: Daddy Yankee első hazai bulijára készül az Arénában

Először ad koncertet Magyarországon a Puerto Ricó-i énekes-dalszerző Daddy Yankee! Napjaink egyik legsikeresebb latin-amerikai kedvence, a reggeaton műfaj egy legismertebb képviselője, akinek a nevéhez többek között a „Con Calma” a „Dura” és a „Despacito” slágerek köthetők,...
 
Missy Elliot, Minnie Driver, John Mulaney, James Corden and Romesh Ranganathan, Fotó: deadline.com

Missy Elliott is beszállt Camila Cabello mellé az új Hamupipőke film forgatásában

Csütörtökön elkezdődött az új Hamupipőke film forgatása, ahol a főszerepet a Latin Grammy-díjas Camila Cabello kapta, de feltűnik még az egykori 007-es ügynök Pierce Brosnan, a rap-ikon Missy Elliott, és Minnie Driver is.
 
Fotók: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert a legstílusosabb pasi

Legalábbis idén januárban. Egy online magazin szerint. Ahol bárki szavazhatott. De már februárra is benevezték, több más előadóval, és színésszel, sportolóval, üzletemberrel együtt.
 
A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul...

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Viva La Rock! Pünkösdvasárnap Budapesten koncertezik Marco Mendoza

Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, The Dead Daisies, Ted Nugent, Bill Ward, Journey – csak néhány jól csengő név a változatos, 1989 óta tartó karrierből. Marco Mendoza nevével egészen biztosan találkoztak már a rock és a hard rock műfajok hazai kedvelői. Szeret visszajárni hazánkba, szólóban már kilencedik alkalommal tér vissza...

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó kategóriában is várták a pályaműveket.
Új koncertek