Fonogram

Fonogram-nap: egész napos díjátadó lesz április 4-én

Idén már 18. alkalommal kerülnek átadásra a hazai zenei Oscar-ként is emlegetett Fonogram-díjas aranymikrofon-szobrocskák, a járványveszély miatt különleges körülmények között.
 
Ezek a dalok gyűltek eddig össze a palackpostázóban

Ezek a dalok gyűltek eddig össze a palackpostázóban

A Palackposta kihívás megálmodója a Konyha zenekar frontembere, Szepesi Matyi, aki az otthoni punnyadás helyett inkább dalírásba folytja bánatát, és erre kéri zenésztársait is.
 
 
Fotó: EFOTT

Egymillió forintot adományoz a László kórháznak az EFOTT

Július 15-től 20-ig lenne idén Sukorón az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Sokan sokat ígérnének egy megbízható látónak, hogy mondja meg, mi lesz nyáron. Az EFOTT egyelőre reménykedik, bízik. De addig sem tétlenkedik...
 
Új időpontban lesz a Record Store Day!

Új időpontban lesz a Record Store Day is!

Idén már 13. alkalommal rendezik meg a nagyvilágban és hazánkban is a lemezboltok napját, ami hagyományosan április közepére esne, de a járvány ezt a rendezvényt is halasztásra kényszerítette.
 
Megszólaltak a Szigetesek

Megszólaltak a Szigetesek

Egységes közleményt tett közzé a Sziget a három portfóliójába tartozó fesztivál oldalán.
 
Palackposta

Palackposta: kihívás zenészeknek – Szepesi Matyi ötlete alapján

Újabb hazai "kihívós" kezdeményezés indult útjára zenészeknek, ami végeredményben a közönségnek is hasznos, ugyanakkor talán valamelyest enyhíti a koncertek hiányát mindkét érdekelt térfélen.
 
 
Népszava: Még nem fújják le a Sziget-csoport nyári fesztiváljait

Népszava: Még nem fújják le a Sziget-csoport nyári fesztiváljait

A lap információja szerint a nagy nyári fesztiválok szervezői abban bíznak, hogy a nyárra lecseng a pánik, így rendezvényeik megtarthatók.
 
Fotó: YouTube

Ákos és Rúzsa Magdi nyitja a VOLTot

Június 30-án a Telekom VOLT Fesztivál 0. napján ezúttal a Road Movie kapja a főszerepet, a színpadon kora délutántól a Road Movie kötődésű hazai kedvencek lépnek majd színpadra.
 
EFOTT – Kshmr és a Pendulum visszatér Magyarországra

EFOTT – Kshmr és a Pendulum visszatér Magyarországra

Az amerikai dj-producer Kshmr, valamint a dj-szettel érkező ausztrál Pendulum is fellép az idei EFOTT-on, amelyet Sukorón rendeznek meg július 15-től 20-ig.
 
Kelis

Késve kezdte, ráadás nem volt: Kelis fura bulija az Akváriumban

Langyosan indult, tüzesen folytatódott, hidegzuhannyal végződött a tegnap esti Kelis jubileumi koncert az Akváriumban. És még most is csak pillázunk, mi történt.
 

Életműdíjat kapott Tátrai Tibor

Tátrai Tibort életműdíjjal, Oláh Kálmánt az év zeneszerzője, Hujber Szabolcsot pedig az év szövegírója címmel jutalmazták az Artisjus 2020-as díjainak átadóján hétfőn Budapesten, a Dalszerző Expo részeként a Budapest Music Centerben immáron huszadik alkalommal megrendezett gálán.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek