Fotó: Carson Coma/FB

Sziget 2022: nagyszínpados a Bagossy Brothers Company, a Random Trip, a Carson Coma és Azahriah

Megjöttek a magyarok a Szigetre. Mármint a fellépők névsora. A szervezők az előadókkal együtt újragondolták a Sziget magyar zenei koncepcióját és kínálatát.
 
Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a...
 
 
Fotó: VOLT Fesztivál Official

Így osztoznak a magyar és külföldi fellépők a VOLT nagyszínpadán

Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után június 21 és 25 között ismét lesz VOLT Fesztivál – világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével. A szervezők ígérik, hogy hamarosan jönnek...
 
SZigetz 2019.

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre bepillantunk a sátorba, mi várható idén augusztusban ott.
 
Fotó: Kalush Orchestra

Jövőre Ukrajna rendezi az Eurovíziót

"Véget ért a 2022-es Eurovíziós dalfesztivál. A fesztivált a fogadóirodák által régóta első helyre sorolt Ukrajna nyerte" – írta Magyarország legnagyobb Eurovízió-rajongója, az ESC blog.
 
Ez volt a kedvenc fotónk 2019-ben, a pandémia előtti utolsó fesztiválon.

Orosz és ukrán fellépők is lesznek a Sziget fesztiválon

Két év után újra Sziget. A covid a fesztiválipart is alaposan megrángatta, most pedig a háború árnyéka vetül Európára. Ilyen előzmények után és ebben a helyzetben tér vissza 2022. augusztus 10-15-ig a ma már inkább európainak, mint magyarnak számító fesztivál.
 
 
Colosseum 2019. A helyszín nem csak ruhát, de szponzort is váltott.

Teljesen átöltöztetik az idei Szigetre a Colosseumot

Újragondolva és exkluzív külsőbe öltöztetve tér vissza a Samsung Colosseum. "A lenyűgöző méretek mellett izgalmas dizájnelemek teszik teljessé a látványt, az élményt pedig tovább fokozza majd a helyszín minden igényt kielégítő hang- és fénytechnikája" – ígérik a szervezők..
 
Fotó: Kleb Attila

Ami miatt a Rolling Stones szaxofonosa a fővárosba érkezik: JAZZ FEST BUDAPEST 2022.

A rendezvény célja, hogy legyen a műfajnak egy igazi ünnepe, olyan, amely városszerte zajlik, klubokban, zenés kocsmákban, köztereken, s melyre az egész világ felfigyelhet és tartósan visszateheti a fővárost a zene világtérképére.
 
Fotó: Campus Fesztivál

Dunától keletre a legnagyobb: a Campus Fesztivál külföldi headlinerei

Két év után – ez az idei nyári fesztiválok közös nevezője, és az, hogy mindenki megpróbál igazán nagy külföldi neveket hozni a színpadokra. A debreceni Campus Fesztivál kilenc élő zenei színpaddal, hat további zenés-táncos helyszínen sokszínű könnyűzenei programmal, továbbá...
 
Új videóval jelentkezett a Szigeten is fellépő BADBADNOTGOOD

Új videóval jelentkezett a Szigeten is fellépő BADBADNOTGOOD

Ősszel megjelent pszichedelikus jazz mesterművük, a "Talk Memory" című lemez egyik dalához készített videóklipet a kanadai BADBADNOTGOOD.
 
Glastonbury 2022 – egyelőre a pletykák uralják a nagyszínpadokat

Glastonbury 2022 – bár rebesgetik, az ABBA biztosan nem lesz ott

Magyarországon egyre-másra jelentik be a fesztiválok a fő fellépőiket, A Glastonbury szervezői egyelőre kivárnak/csepegtetnek: eleddig Diana Ross, Billie Eilish, Paloma Faith és Little Simz (joruba származású brit-nigériai rapper) erősítették meg a fellépésüket a Worthy Farmon.
 
A Sziget headlinereinek legutóbbi megjelenései

A Sziget headlinereinek legutóbbi megjelenései

Hatalmas bulifolyamot ígér a két év után, augusztus 10-15 között visszatérő Sziget. A szervezők a korábban bejelentett negyven fellépő mellé tegnap újabb, mintegy harminc nevet dobtak be a köztudatba.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek