Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Este 10 után már csak az mehetett be a Szigetre, akinek volt már jegye

A fesztivál egy napon legfeljebb 95 ezer főt tud befogadni, ezért hétfőn 22 órakor le kellett állítani az aznapra szóló teljes árú jegyek kiadását
 
Fotók: Balogh Zoltán/MTI

Kezdődik a Sziget: figyelem, máshol van a beléptetés!

Két év kihagyás után ma kezdődik az idén 6 napos fesztivál olyan világsztárokkal, mint Dua Lipa, Justin Bieber, Calvin Harris vagy Stromae. Számos fejlesztés történt a korábbi évekhez képest és több napra is telt ház várható. Készpénzmentes a fizetés és idén 1290 Ft egy fél...
 
 
A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Player magazinból tudtuk meg, hogy "idén a Sziget leghangulatosabb VIP-bulija nem is a Szigeten lesz".
 
Fotó: Sunny Hill

A koszovói családi fesztiváljukról érkezik a Szigetre Dua Lipa

A Sziget kívánságlistájának éllovasaként tapsolta idén vissza a közönség Dua Lipát, aki négy éve már koncertet adott a fesztiválon. Jövő héten egyenesen a koszovói családi fesztiváljukról érkezik a Szigetre az énekesnő. De a történet nem olyan egyszerű, mint ez a mondat...
 
Fotó: SZIN

Minden napra jut valami zenei csemege a SZIN-en

Már elérhető a napi programbontás a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvénysorozatra, ahol idén olyan külföldi sztárok váltják majd egymást a színpadokon, mint az egyedi hangú Rag'n'Bone Man, a ska-punk nagyágyú Russkaja, az angol énekes és dalszerző Tom Grennan, a német DJ fenomén Alle...
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

A vasárnap zárult Campus meghaladta a szervezők várakozásait

Idén egyetlen napra látogattunk el Debrecen egyik legnagyobb látogatószámával büszkélkedő rendezvényére, a Campus fesztiválra, ahol tényleg úgy éreztük magunkat, mintha az a bizonyos, két évig tartó kényszerszünet nem is létezett volna.
 
 
Milky Chance

A Sziget után az Akváriumban saját bulit tart a Milky Chance decemberben

A Milky Chance formációt idén duplán is elcsíphetjük hazánkban, ugyanis augusztus 10-i szigetes fellépésüket követően december 3-án újra átlépik a határt, és meg sem állnak az Akvárium Klubig, ahol jóval kisebb közönség előtt, de testközelből élvezhetjük majd a produkciójukat.
 
VOLT

Kezdésnek ez több mint jó VOLT

Két fesztiválmentes év után sikeres 5 napot tudhat maga mögött a Volt teljes stábja. Bár kicsit rögös volt az út, hisz az utolsó pillanatban is akadtak problémák, de ha összességében nézzük, a végeredmény mindenképpen dicséretes! Jó volt végre újra együtt lenni Sopronban!
 
Fotó: Yungblud

Yungblud lemondta a fellépését – változik a VOLT holnapi műsora

Ez minden fesztiválszervező rémálma (ez is...), hogy egy nappal a fellépés előtt valaki beteget jelent... Mert ez történt most is: Yungblud betegség miatt kénytelen volt lemondani soproni koncertjét.
 
 1998-ban tarthatott Nagy Britannia Eurovíziós Dalfesztivált  – most újra lehetőséget kaphat

A háború miatt Nagy Britannia rendezheti jövőre az Eurovíziót

Nagy-Britannia tarthatja jövőre az Eurovíziós Dalfesztivált, miután az idén nyertes Ukrajnát biztonsági okokból alkalmatlannak minősítették a szervezők – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a Telex.
 
Justin Bieber Nirvanaban... (2015.)

Jön a zenekaros pólók hétvégéje – koncertjegyet is lehet nyerni!

Zenekaros pólóban feszíteni a bringán, a buszon, egy kávézó teraszán vagy egy buliban? Június 17-18-19-én, péntek-szombat-vasárnap még nyári koncertélményt is nyerhetünk, ha erről fotót is osztunk meg a közösségi médiában. Jön a MÖRCSFESZTIVÁL 2022: zenekari pólók hétvégéje.
 
Fotó: Justin Bieber/FB

Koncerteket kell lemondania Justin Biebernek: lebénult a fél arca

Instagram-oldalán számolt be arról Justin Bieber, hogy következő fellépéseit lemondja, miután megtámadta egy betegség, a Ramsay-Hunt szindróma. Ennek eredményeképp pedig a fél arca lebénult: a jobb arcát érinti a baj, pislogni, mosolyogni sem tud – írja a 24.hu.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek