Fotó: Facebook

A formáció, amely duóként indult, de már zenekarként készített lemezt: Papaver Cousins

Az énekes-dalszerző duóként indult Papaver Cousins Bad Writing című, második nagylemeze már zenekari felállással készült. A csapat szeptember 14-én az A38 Kiállítóterében nemcsak az új album anyagát mutatja be, hanem visszanyúlnak a kezdetekig is, így egy koncerten tekinthetjük át,...
 
Fotó: Bodrnár Dávid

Legújabb és legrégebbi dalaival koncertezik a Képzelt Város a Hajón

A Képzelt Város koncertről-koncertre mutatja be legfrissebb szerzeményeit, ám a szeptember 1-i A38 koncertjük alkalmából az új számok mellett első két lemezükről is játszanak instrumentális számokat. Előttük a Tpsrprt mutatja be első nagylemezét.
 
 
Az online zenevilág egyik legnépszerűbb szerző-előadója érkezik az A38-ra

Az online zenevilág egyik legnépszerűbb szerző-előadója érkezik az A38-ra

Pedig nem egy felkapott rocksztár vagy latinzenés videókliphős: James Heather kortárs zeneszerző-zongorista, akinek csak a Spotify-on több mint harmincmilliós hallgatottsága van, és negyvennégyezer playlisten szerepelnek a dalai. Nem semmi!
 
2019-ben is tombolhatunk majd Enter Shikari-koncerten Budapesten!

2019-ben is tombolhatunk majd Enter Shikari-koncerten Budapesten!

Alig lett vége a FEZEN fesztiválnak, ahonnan az Enter Shikari is elégedetten távozhatott, máris megjött a hivatalos bejelentés, miszerint jövő év április 4-én klubbulira tér vissza a csapat az Akváriumba. Naná, hogy szívből ajánljuk! :)
 
Faith No More- és Soundgarden-tagok játsszák újra Budapesten a rocktörténet egyik legfontosabb lemezét

Faith No More- és Soundgarden-tagok játsszák újra Budapesten a rocktörténet egyik legfontosabb lemezét

Az egyik legfontosabb rock-protopunk lemez felvételének ötvenedik évfordulóján az egykori MC5-gitáros, Wayne Kramer elképesztő szupergruppot trombitált össze Faith No More-, Soundgarden-, Fugazi- és Zen Guerilla-tagokból, hogy egy monstre turnén együtt ünnepeljék meg a jubileumot.
 
A Sziget legszerethetőbb figurája az A38 sátorban lesz!

A Sziget legszerethetőbb figurája az A38 sátorban lesz!

Hamarosan kezdődik az idén meglepően jó zenei felhozatalt kínáló Sziget, s hogy mire számíthatunk a második legjelentősebb helyszínen, arról álljon itt egy tucatnyi fellépő a MasterCard Színpad by A38 nagysátrából.
 
 
Most egy koncertjegy megvásárlásával támogathatod a független filmeseket!

Most egy koncertjegy megvásárlásával támogathatod a független filmeseket!

A Buharov testvérek új játékfilmjét támogató koncert lesz az A38 Hajón július 12-én. Fellép a Gentry Sultan és a Bujdosó János Trió.
 
Figyelem! Zárt helyszínre tették át a koncertet!

Figyelem! Zárt helyszínre tették át a koncertet!

Az egyik legnépszerűbb amerikai reggae csapat július 11-i koncertje a Barba Negra Track-ből átkerült az A38 Hajóra! A már megvásárolt jegyek bármilyen plusz teendő nélkül érvényesek az új helyszínre.
 
HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

Az A38 hajón lesz a SOJA-koncert július 11-én. Az egyik legnépszerűbb amerikai reggae zenekar budapesti fellépése eredetileg a Barba Negra Trackben lett volna. A már megvásárolt jegyek érvényesek az új helyszínre, és belépők továbbra is válthatók az A38-beli koncertre.
 
Fotó: PVIRS

Dallamos rock, kellemes, családias hangulat, szerethető zenekar: PVRIS

A PVRIS (ejtsd: Paris) egy 2012-ben alakult amerikai rockegyüttes, fantasztikus női karakterrel az élén: a Lynn Gunn, Alex Babinski és Brian MacDonald alkotta triónak eddig két lemeze jelent meg, de egyre nagyobb tömegek ismerik és szeretik meg zenéjüket. Az A38-on láttuk-hallottuk őket.
 
Progmetál parádé az A38 Hajón - Jön a The Contortionist

Progmetál parádé az A38 Hajón - Jön a The Contortionist

Végre Budapesten lép fel az utóbbi évek egyik legizgalmasabb progmetál zenekara, a Contortionist! Az indianai együttes legutóbbi lemeze, a Clairvoyant dalait mutatja be július 1-jén az A38 Hajó Pesti Est tetőteraszán.
 
Flitteres diszkó, balkáni sufnituning, skandináv hálószobapop - Dena az A38 Hajóra érkezik

Flitteres diszkó, balkáni sufnituning, skandináv hálószobapop - Dena az A38 Hajóra érkezik

A kortárs európai r'n'b-pop egyik legkarakteresebb képviselője a bolgár, de már egy évtizede Berlinben élő Dena. A markáns dalszerzői erényeket csillogtató, a csináldmagad balkáni barkácsesztétikát high-end elektropopba oltó, a Pitchfork, a Dazed & Confused vagy a Fader által is egekbe...
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek