A KIZ. Fotó: ouest-france.fr

What the France: feltörekvő francia electro-pop előadók az Akváriumban

Az Akvárium Klub és a Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezésében különleges esemény készül: április 9-én tehetséges francia electro-pop előadók lépnek majd színpadra a NagyHallban a What the France night keretében.
 
Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint beturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe.
 
 
Szedernek most tényleg sikerült - új videó és farsangi koncert az énekesnőtől

Szedernek most tényleg sikerült - új videó és farsangi koncert az énekesnőtől

Bátran lépek című lemeze megjelenése óta Szeder nemcsak tematikus koncerteket tart, hanem egy négyrészes klipsorozattal is felvázolja azt az utat, ami az albumon a dalokban megjelenik. A Pirkadat arról az állapotról szól, amikor egy új kezdet elején az ember realizálja: ez most tényleg...
 
ITI itt, ITI ott, ITI mindenütt: indul a jubileumi turné

ITI itt, ITI ott, ITI mindenütt: indul a jubileumi turné

2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál, így a zenekar úgy döntött, hogy felidézi az évtizedes együttlét és barátság legszebb pillanatait. A szülinapi koncert és zsúr az Akvárium Nagyhalljában kerül megrendezésre 2020. február 14-én, melyet országos turné követ, így a budapesti...
 
Fotó: Margaret Island/FB

Két éve volt az utolsó klubkoncertjük a fővárosban – egyszerre kettővel tér vissza a Margaret Island

Január 17-én és 18-án az év első budapesti Margaret Island eseménye az Akvárium Klub Nagyhall-jában lesz, ami azért is érdekes, mert az együttes utoljára két éve adott klubkoncertet a fővárosban. A másodikra napra még vannak jegyek.
 
Pszichedelikus Beatles-est a Hajón

Pszichedelikus Beatles-est a Hajón

Akár a The Bitstől, akár a The Blackbirds-től kapunk sajtóanyagot, a levélíró mindig Magyarország első számú Beatles tribute zenekaraként jelöli meg a saját együttesét. Nem a mi tisztünk eldönteni a sorrendet, mi örülünk, hogy mindkét banda koncertet ad a közeljövőben.
 
 
Tényleg fellép Zoltán Erika az Akváriumban?

Tényleg fellép Zoltán Erika az Akváriumban?

Tényleg. Mégpedig április 3-án ad "Csak neked" címmel klubkoncertet az Erzsébet téren.
 
Az ABBA-láz elérte az Akváriumot

A magyar alternatív zenészekből álló formáció megmutatja, milyen az igazi ABBA-láz

A Sziget fesztiválon és számos más helyen aratott kirobbanó sikerüket követően a 2020-as év elején az Akvárium Klubba érkezik az egyetlen hazai ABBA-tribute show. 
 
Belesodornak a buliba: vendégeket is visz az Akváriumba a Besh o droM

Belesodornak a buliba: vendégeket is visz az Akváriumba a Besh o droM

December 14-én – szombat! – az Akvárium Klub Nagyhalljában lép fel a Besh o droM, a koncerthez vendégként csatlakozik Szirtes Edina Mókus és Ferenczi György is.
 
Fotók: Mónus Márton/MTI

Sinead O’Connor Budapesten járt

Sinead O’Connor a budapesti Akvárium Klubban adott koncertet 2019. december 9-én. Ha most koncertbeszámolót nem is, de két fotót hoztunk az eseményről.
 
Vasárnap front lesz! Nem is akármilyen...

Vasárnap front lesz! Nem is akármilyen...

Közel negyven éve stabil pont az elektronikus zenei világban a belga Front 242, az electronic body music egyik alapítója. Vasárnap az Akvárium Klubban lépnek fel.
 
Lost Frequencies

A Tomorrowland rezidens dj-je Budapestre jön!

Januárban ismét hazánkban köszönthetjük az ezúttal klubbulira készülő világsztár és Tomorrowland-rezidens dj-t, akit Lost Frequencies néven ismernek a dallamosabb house zene kedvelői.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek