Kelis

Kelis márciusban az Akváriumban főzi meg a közönségét

2020. március 3-án jubileumi turnéjának budapesti állomásaként érkezik az Akvárum Klubba az amerikai énekes, dalszerző és séf Kelis, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Trick Me vagy a Milkshake.
 
Club settel érkezik a Grammy-díjas Bob Moses az Akváriumba

Club settel érkezik a Grammy-díjas Bob Moses az Akváriumba

A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta kanadai formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak maguk köré.
 
 
Gershwin, Boney M vagy éppen Ligeti György - a Szimpla Kert programja rengeteg izgalmat tartogat

Minikoncertek öltöny és nyakkendő nélkül – szombaton lesz A zene éjszakája!

November 16-án, szombaton harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten A zene éjszakáját, amelyen 18 órától éjfélig a főváros nyolc frekventált szórakozóhelyén hallgathatnak komolyzenei koncerteket az érdeklődők. A fellépők között a Budapesti Fesztiválzenekar zenészei és Fischer...
 
Vadi új albumával tér vissza hozzánk jövőre a Kensington

Előbújnak erdőből – visszatér hozzánk jövőre a Kensington

2020 március 28-án új dalokkal látogat el hozzánk a fesztiválok egyik kedvenc indie zenekara, a holland Kensington. Helyszínnek ezúttal az Akváriumot választották, és tapasztalva a korábbi fokozott érdeklődést, szinte biztos, hogy ezen a napon is megtelik majd a NagyHall.
 
Nem 10, 20, 30, 50 – első szülinapját ünnepli a Carson Coma

Nem 10, 20, 30, 50 – első szülinapját ünnepli a Carson Coma

Egyébként is bosszantóan fiatalok... A jóformán tinédzserekből álló vintage hangzásvilágú csapat november 30-án tartja első szülinapját az Akvárium Klubban. Kis felüdülés a sok fél életet átívelő évfordulóhoz képest :)
 
Betyárok, drum'n'bass, halott sztárok, beöltözés: 5 Halloween-buli a városban

Betyárok, drum'n'bass, halott sztárok, beöltözés: 5 Halloween-buli a városban

Miközben a Facebook üzenőfalán megy a kardozás a Mindenszentek + Halottak napja vs. Halloween témában, addig gyűlnek a budapesti programok, amelyekből ötöt emeltünk ki.
 
 
Az Akváriumban lép fel Sinead O’Connor!

Az Akváriumban lép fel Sinead O’Connor!

Négy év kihagyás után ismét turnéra indul a Grammy-díjas, ír énekes-dalszerző, Sinead O'Connor. December 9-én, a NagyHallban hallhatja a közönség.
 
Ezek a legjobb magyar klipek

Ezek a legjobb magyar klipek

Csütörtök este az Akváriumban kiderült, hogy kik készítették az elmúlt év legmenőbb zenei videóit. A 04. Magyar Klipszemlén Hajós András és Fluor vezénylésével harminc szakmabelit díjaztak. A fődíjjal járó pénzt, sikert, csillogást a Carson Coma vitte el.
 
Fotó: pexels.com

Holnap este kiderül, melyik a legjobb magyar klip

Az Akvárium Klubban osztják ki a legjobb magyar klipeknek járó díjakat a 4. Magyar Klipszemlén, október 10-én. A díjátadó gála mellett akusztikus koncertekkel és egy bazinagy klipszemlés afterrel is várják az érdeklődőket.
 
Zola Lolával születésnapozik – New Level Empire az Akváriumban

Zola Lolával születésnapozik – New Level Empire az Akváriumban

A New Level Empire híres arról, hogy más zenészekkel is rendszeresen dolgoznak együtt, mint például az AK26-tal vagy a Republic-kal – október 19-én a legújabb duettjükről is lerántják a leplet. De lesznek más meglepetések meg sok-sok NLE-sláger. Kábé így ünnepli megalakulásának...
 
Februárban Milky Chance az Akváriumban

Februárban Milky Chance az Akváriumban

Legújabb Mind the Moon című, harmadik lemezével érkezik az Akvárium Klubba 2020. február 29-én a német formáció, a Milky Chance.
 
A srác 2013-ban feltöltött egy videót a YouTube-ra – most az Akváriumban lép fel

A srác 2013-ban feltöltött egy videót a YouTube-ra – most az Akváriumban lép fel

Robin Skinner, alias Cavetown 2013-ban töltötte fel első videóját az internetre, majd sorra posztolta a legnépszerűbb számok ukulelés feldolgozását a YouTube-ra. Immáron európai turnéra indul, s ennek keretében érinti Budapestet, két szintén, főként a videómegosztón munkálkodó...
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek