Los Gringos 30

30 éves jubileumát ünnepli a Los Gringos együttes, a dél-amerikai zenét játszó legendás hazai formáció egykor a Fonó megnyitó rendezvényén is fellépett, most nagyszabású műsorral, több vendéggel térnek vissza erre a színpadra december 2-án.

 Los Gringos 30
Illusztráció: 99images.com

Nem filléreskedik a Live Nation: elhozza 50 Centet Budapestre

2022. október 25-én Budapesten ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere. 50 Cent eddig egyszer, tizenhat évvel ezelőtt, 2006-ban koncertezett a magyar fővárosban, akkor is a Budapest Sportarénában.
 
Fotó: Erődfeszt

Az erőd legyen veled: egész nyáron fesztivál a Monostori Erődben

Minden hétvégére kínál programokat a komáromi Monostori Erőd, a programban koncertek, hadijátékok, történelmi színielőadások is megtalálhatók.
 
 
Már lehet jelentkezni az amerikai Eurovízióra

Már lehet jelentkezni az amerikai Eurovízióra

Az európai dalverseny amerikai verziójában az ötven tagállam, valamint Amerikai Szamoa, Guam, az Észak-Mariana-szigetek, Puerto Rico, a Virgin-szigetek és Washington D.C. egy-egy szólóelőadója, duója, együttese vagy lemezlovasa száll versenybe az ország legjobb dala cím elnyeréséért
 
Fotó: Snoop Dogg/Instagram

Snoop Dogg is imádkozik az életéért küzdő rapperért

"prayers for my dogg. @dmx" – írta az Instáján. A Blikk írta meg, hogy az 50 éves rapper – valószínűleg drogtúladagolás következtében – péntek éjjel szívinfarktust kapott. DMX kómában, lélegeztetőgépen van.
 
Fotó: YouTube

És megint lelőttek egy rappert...

A kulcsszavazásunk már úgy néz ki, "rapper, gyilkosság, Amerika" + a rapper neve kicserélve... Ahogy az már lenni szokott, az Off Média írta meg: fényes nappal lelőtték louisianai rappert, Blue Benji Kobet.
 
Fotó: Roger Saphiro Alapítvány

Elhunyt Amerika Balkezes Zongoristája

Elment Amerika egyik legkedveltebb és leleményesebb – és legelszántabb zongoristája. Leon Fleisher 92 éves volt. Fia, Julian közlése szerint vasárnap délelőtt, rákban halt meg.
 
 
Fotó: YouTube

Szűk egy hónap alatt már a 4. amerikai rappert lőtték le

"Az elsőnél még csak-csak, bár az egész ívet nézve ő is a sokadik volt, a másodiknál már elkerekedett a szemünk, most meg már nem tudjuk, mit gondoljunk..." – ezt írtuk a harmadiknál. A negyediknél meg már nem tudjuk, mit írjunk...
 
Fotó: NAAF/FB

A közönség véleményét kéri a Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál

Nagyon sokáig hallgattak, de mivel a fesztivál időpontja – még ha pár nappal is: 2020. augusztus 13-16. – a Nagy Korlátozástörlés előtti időszakra esik, sejteni lehetett, hogy ilyentájt azért meg kell már szólalniuk.
 
Fotó: CNN

Ezt már leírni is sok: a harmadik amerikai rappert lőtték le egy héten belül

Az elsőnél még csak-csak, bár az egész ívet nézve ő is a sokadik volt, a másodiknál már elkerekedett a szemünk, most meg már nem tudjuk, mit gondoljunk...
 
Lelőttek egy amerikai rappert

Lelőttek egy amerikai rappert

Nem, nem Tekashi 6ix9ine volt az áldozat, hanem a 26 éves Tray Savage (Kentray Young).
 
Autósmozi

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.
 
Fotó: NAAF/FB

A rock elpusztíthatatlan: fellépőket jelentett be a komáromi Amerikai Autó Fesztivál

A Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál immáron 19. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 13. és 16. között Komáromban: rock and rolltól és V8 motordübörgéstől lesz hangos augusztus harmadik hétvégéjén a Monostori erőd.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek