Az ügyeletes orvosnak is jutott szerep a Blahalouisiana Park-nyitó koncertjén

Bár már a nulladik napon is fergeteges bulit tartottak – kiürítési gyakorlattal – a Budapest Parkban, a valódi szezonnyitó a Blahalouisiana koncertje volt, amely tulajdonképpen Sötét villám című lemezük bemutatója is volt egyben.

Fotó: Blahalouisiana/FB
Fotó: Ugly Kid Joe/FB

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az év legnagyobb magyarországi motoros rendezvényének egyik fő fellépője lesz.
 
A hang már meglett, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is...
 
 
A Budapest Ritmos koncert egy lelkes pillanata :)

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
 
Bill Evans/Fotó: Kleb Attila

Hajnali koncert nyitja a Jazzfest Budapestet

Idén 18 helyszínen szólal meg a jazz április 27. és május 15. között Budapesten, számos helyszín, művész és kulturális intézet összefogásában: 20 ország több mint 200 művésze lép fel a fesztivál közel 90 koncertjén.
 
guano apes

Szabadítsd fel a belső majmodat! A Barba Negrába költözik a Guano Apes koncertje

2022-ben telt ház előtt léptek fel az Akvárium Klubban, november 16-i visszatérésükre pedig fél évvel korábban elkeltek a jegyek, így a nagy érdeklődésre való tekintettel a Guano Apes koncertje átkerül a Barba Negrába.
 
Fotó: Rise Against/FB

Két év után visszatér Budapestre a Rise Against

A chicagói punk-rock zenekar két éve járt utoljára Budapesten, most visszatérnek a legutóbbi nagylemezük, a Nowhere Generation folytatásaként kiadott kislemez dalaival, valamint legnagyobb slágereikkel augusztus 13-án Budapest Parkba.
 
 
A kellemesen ismerőstől a radikálisan újig: tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
 
A mentorok. Fotó: Karczag Dániel

Mint a filmeken – új játékszabállyal és új zsűrivel jön a Budapest Open Mic 2024

Elindult a jelentkezés a hiphopos tehetségkutatóra: harmadszor lehet nekifutni a megmérettetésnek, az ideire április 19-ig lehet jelentkezni.
 
Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest PArkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan igen: július 1-jén lép fel a Budapest Parkban.
 
Fotó:Tanja Schalling

Parov Stellar 20 a Budapest Parkban

Parov Stelar számára az első, 2004-es Rough Cuts című nagylemeze hozta meg a nemzetközi ismertséget. Tavalyi, közel telt házas Budapest Parkos koncertje augusztus 16-án újból visszatér, hogy a magyar közönséggel is megünnepelje a kerek évfordulót.
 
Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat

Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat

Pályázatot hirdet zenekarok számára a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A nyertes az idén 35. jubileumát ünneplő Tankcsapda előzenekaraként lép fel június 29-én a Műegyetem rakparton megrendezésre kerülő Budapest Open Road Days fesztivál nagyszínpadán.
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek