Ők a Budapest Open Mic döntőjének nyertesei

Ők a Budapest Open Mic döntőjének nyertesei

Telt házzal, rendkívül lelkes közönség előtt zajlott a McDonald's Budapest Open Mic döntője az Akvárium KisHalljában november 23-án, ahol a döntősök (jelen volt tizennégy, egy igazoltan hiányzott) léptek fel a publikum és a Sisi-Lil Frakk-Hundred Sins triász alkotta zsűri előtt.
 
Ő lesz a Dead South vendége a Budapest Parkban

Ő lesz a Dead South vendége a Budapest Parkban

Corb Lund egy igaz mai cowboy: családjában hosszú időkre visszamenő hagyománya van a farmerkodásnak és a rodeózásnak, de ez még kevés lenne a színpadhoz: kanadai western- és country előadó, ahogy az a vendéglátótól elvárható.
 
 
Fotók: sinco

Pengetők, szakadt gitárhúrok, széttört dobverők, rongyos setlistek – ez most mind a tiéd lehet

Négy év után újraindul a Bin There és a Budapest Park közös projektje. Ennek lényege, hogy olyan zenekari “szemetet” zárnak palackba, ami a rajongók számára igazi kincs. Ezeket az ereklyéket most jótékonysági árverésre bocsátják a Vatera oldalán, és a teljes bevételt a Zenével...
 
Közeleg a nap, amikor BFZ zenészei belevetik magukat a budapesti éjszakába

Közeleg a nap, amikor BFZ zenészei belevetik magukat a budapesti éjszakába

Idén már hetedik alkalommal telnek meg klasszikus zenével Budapest felkapott kávézói, pubjai. A rendezvény idén a 150 éves Budapest születésnapját is ünnepli, ezért a fellépők köre a kezdeményezés történetében először nemzetközivé válik.
 
Fotó: Jazz in New York (beacon.com)

New York két estére beköltözik a Budapest Jazz Clubba

Első alkalommal rendezi meg a műfaj tengerentúli epicentrumának legjelesebb képviselőit felsorakoztató koncertsorozatát, a New York Jazz Fesztivált a BJC.
 
CSINIBABA – kétszer is

CSINIBABA – kétszer és másodszor

1959-ben énekelte először Vámosi János Bágya András és G Dénes György dalát – azóta mások is felvették a repertoárjukba, de rakétaként ívelt fel a népszerűsége, amikor 1997-ben bemutatták Tímár Péter azonos című filmjét, amelyben természetesen a dal is szerepelt. Azóta...
 
 
Fotó: BuSH 2023

B-Á-R-M-I-T kérdezhettek – aki válaszol: Azahriah külföldi ügynöke, Fekete Giorgio és mások

November 2-4. között ismét megtölti Budapest legikonikusabb klubjait és pop-up helyszínét élettel a Budapest Showcase Hub (BuSH). A Carson Coma utolsó idei budapesti koncertje és Sisi fellépése mellett ezúttal is a kelet-európai régió legizgalmasabb előadóit ismerheti meg a közönség....
 
Fotó: Ganxsta Zolee/FB

Ganxsta Zolee hiphop-meséi

A Budapest Open Mic e heti workshopján a hiphop történelme kerül fókuszba, olyan "nagyágyúk" jóvoltából, mint Ganxsta Zolee, L.L. Junior és Saiid.
 
Fotó: Horváth Charlie/FB

Charlie – dupla koncerttel

Sztárvendégekkel ad dupla születésnapi koncertet Charlie november 2-án és 3-án a Budapest Kongresszusi Központban.
 
 Richard Bona. Fotó: Jazzfest Budapest

Patricia Barber, Richard Bona, Snétberger Ferenc, Steve Gadd – őszi jazz ünnep legendákkal

A második, tavaszi Jazzfest Budapest sikerén felbátorodva november 6. és 9. között a jazzé lesz a főszerep a fővárosban. A Jazzfest Budapest célja, hogy a legnagyobbakat hozza el évről évre a város számos jeles koncerthelyszínére példátlan összefogásban, ráirányítsa a világ...
 
Először koncertezik Magyarországon a Take That

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk,...
 
FOTÓ: BOM

Tanulj Krúbi menedzserétől. Vagy Lil Fraktól...

Hetedik, azaz utolsó előtti selejtezőjéhez ért a Budapest Open Mic, amelyen nemcsak versenyezni is, hanem okosodni is lehet. Az e heti workshop a koncertszervezésre és a menedzsment munkájára fókuszál.
 
Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek