Sajnos megvan a vírus első magyar zenész áldozata

Sajnos megvan a vírus első magyar zenész áldozata

52 éves korában, hetekig tartó kórházi küzdelem után elhunyt az Eleven híd rockegyüttes (alapítva: 2013.) basszusgitárosa: Bökönyi László. A hírt és a zenész megbetegedésének történetét volt felesége osztotta meg a közösségi oldalon.
 
A koncertszervezők, kubok furcsa őszre készülnek

A koncertszervezők furcsa őszre készülnek

A Kreatív.hu körképet készített a hazai koncertszervezők, klubok helyzetéről, akik szerintük most a Travolta-mémhez hasonló, teljes tanácstalanságban érezhetik magukat
 
 
Szabad a színpad! –  10 előadó jutott a döntőbe

Szabad a színpad! – 10 előadó jutott a döntőbe

Az erzsébetvárosi EröMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében tehetségkutató pályázatot írt ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal (30+) zenekarok és előadók részére.
 
Így karácsonyoznak a dívák

Így karácsonyoznak a dívák

Dívák Karácsonya címmel koncertet rendeznek december 20-án a fővárosi BOK Sportcsarnokban. Szenteste előtt négy nappal négy énekesnő: Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Renáta áll egy produkcióban színpadra.
 
A Metallicával turnéztak, most a Dürerbe jönnek: BOKASSA

A kannibál császárról elnevezett zenekar a Dürerben ad önálló koncertet

A közelmúltban a Metallica társaságában turnézott a norvég stoner rocker BOKASSA, a fáma szerint még Slash is a színpadra állt a zenekar "Who the fuck is Bokassa?" feliratú pólójában. Idén novemberben önálló turné keretében járják végig Európát.
 
Fotó: Horpáczi Dávid

A színpadon törte el a bokáját a zenész – de van jó hírünk is!

A Depresszió basszerosa, Kovács Zoli egy szerencsétlen ugrás közben eltörte a bokáját a mezőtúri East Festes koncert közben. Jó hír., hogy nem kell műteni, így pár héten belül visszatérhet
 
 
Fotó: Matan Segev (Pexels)

Élőzenés klubok, figyelem: több mint 10 koncert megrendezéséhez kaphattok támogatást!

A Klubtámogatói Alprogram pályázati felhívásával indul az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program hatodik évada. A fővárosi, vidéki és határon túli könnyűzenei koncerthelyszínek összesen 210 millió forintra pályázhatnak július 25-ig.
 
ByeAlex elfoglalja a Bok Csarnokot a Sleppjével

ByeAlex elfoglalja a BOK Csarnokot a Sleppjével

A 2020. január 11 – ez a nap mérföldkő lesz Márta Alex és zenekara életében, mert ugyan felléptek már az összes fesztivál nagyszínpadán és minden város klubjában, de ez lesz az első önálló, több ezer fős sportcsarnokos koncertjük.
 
Fotó: Kovács Tamás (MTI)

Lajkó Félix lecserélte a zenekarát

Lajkó Félix új zenésztársakkal dolgozik némi vérátömlesztésen átesett műsorán, amelyet november 29-én a fővárosi BOK Csarnokban fognak bemutatni a közönségnek.
 
A régi szép idők...

20 Szenes sztár, 50 dal, párok duettjei – idén is megemlékeznek Szenes Ivánról

Idén már 8. alkalommal rendezik meg Magyarország legtöbbet játszott dalszerzőjének ingyenes emlékkoncertjét.
 
Fotó: CoversClub

Nem vár rá több nyár – Váratlanul elhunyt az egykori C'est La Vie együttes énekesnője

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Berta Claudia. A mohácsi énekesnő halálhírét édesanyja erősítette meg a Facebookon – tudatta a szomorú hírt a Pécsi Újság.
 
116 zenekar kap támogatást a Cseh Tamás Program jóvoltából

116 zenekar kap támogatást a Cseh Tamás Program jóvoltából

Beérkeztek a 4. évadát megkezdő Cseh Tamás Program első pályázatai. A legnagyobb érdeklődés a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is az induló zenekarokat támogató alprogram pályázatát övezete: 335 pályázat érkezett.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek