Balaton Sound lesz jövőre is! itt vannak az első nevek

Balaton Sound lesz jövőre is! Itt vannak az első nevek

Az első csokorban már most olyan top DJ-k sorakoznak, mint Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell vagy Don Diablo. A Balaton Sound 2023-ban június 28-tól tart július 1-ig, a megszokott helyen, Zamárdiban.
 
Fotók: STRAND Fesztivál

Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma, Dzsúdló, Valmar – ők már biztos ott lesznek a STRAND Fesztiválon

Közel 30 nevet jelentett be 2023 augusztusa utolsó hetére a háromnapos STRAND Fesztivál. A címben felsoroltak mellett 2023. augusztus 24-26. között visszatér a STRAND-ra a törzsvendégnek számító Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company és Majka is.
 
 
Az Analog Balaton is játszik a Bonobo előtt az Arénában

Az Analog Balaton is játszik Bonobo előtt az Arénában

Bonobo november 29-én mutatja be Fragments című albumát a Papp László Budapest Sportarénában. Európai turnéjának előzenekara az elektronikát világzenével és ütőhangszerekkel ötvöző Poté lesz. Budapesten azonban az Analog Balaton is bemutatkozhat a downtempo világsztárja előtt.
 
Költözik a Bondorodó Fesztivál

Költözik a Bondorodó Fesztivál

A Főnix jövőre a Balaton partjára repíti a fesztivált: 2023. június 30-án új helyen kezdődik a Bondoró Fesztivál, Balatonalmádi Öregparkjában.
 
A Volt és a Sound jövőjéről a szezon értékelését követően döntenek

A Volt és a Sound jövőjéről a szezon értékelését követően döntenek

Ezt állítólag Kádár Tamás főszervező mondta a Népszavának, de mi bénák vagyunk, ezt a cikket nem találtuk meg, úgyhogy a továbbiakban a Telex cikkére hivatkozunk.
 
A Gólyában mutatják be premier előtt a Víg Mihályról készült portréfilmet

A Gólyában mutatják be premier előtt a Víg Mihályról készült portréfilmet

Szeptember 1-jén kerül a mozikba a Víg Mihályról szóló Ott torony volt: Víg Mihály-portré című egészestés dokumentumfilm, amelyet koncerttel egybekötött premier előtti vetítésen láthat ingyenesen a közönség augusztus 25-én Budapesten, a Szeszgyár kertben és a Gólya közösségi...
 
 
 Mozart Planet: Ingyenes koncertsorozatot indít a Concerto Budapest a Balatonnál

Mozart Planet: Ingyenes koncertsorozatot tart a Concerto Budapest a Balatonnál

A Concerto Budapest zenekar augusztus 11. és 14. között, csütörtöktől vasárnapig nyolc balatoni helyszínen, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonkeresztúron, Balatonszemesen, Hévízen, Keszthelyen, Révfülöpön, valamint Vászolyon ad ingyenes koncertet. A Mozart Planet programjában...
 
Koncertek a Garten Balaton kortárs művészeti fesztiválon

Van képük is hozzá – zenei programok a Garten Balaton kortárs művészeti fesztiválon

Augusztus 5. és 14. között rendezik a Garten Balaton kortárs művészeti fesztivált Lovason, Felsőörsön, Alsóörsön és Csopakon. A rendezvényen csaknem negyven program várja a látogatókat.
 
Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
 
Fotó: Bujtor István Filmfesztivál/FB

Bujtor Filmfesztivál Szemesen augusztusban – koncertekkel, utcabállal

147 alkotást neveztek be, közülük mintegy száz film került a 13. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába, ebből a közönség nyolcvan filmet nézhet meg augusztus 18-tól 21-ig Balatonszemesen, ahol az alkotókkal is találkozni lehet és zenés kísérőműsorok is lesznek.
 
Zenés Cirkuszi Parádéval indul a Cirkuszok Éjszakája

Zenés Cirkuszi Parádéval indul a Cirkuszok Éjszakája

X. Cirkuszok Éjszakája Magyarország legnagyobb utazócirkuszával a Magyar Nemzeti Cirkusszal Balatonlellén a hétvégén. Az eredetileg egynapos rendezvény a hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2021 óta két napon keresztül tart, ahol kibővített műsorral, sztárvendégekkel és színes...
 
Fotó: Balaton Sound

Ha kiszabadul a szellem a palackból – rád vigyáz a Safety First

Két olyan év után dübörög a fesztiválszezon, amikor a legnagyobb hazai fesztiválok, mint a Volt, a Balaton Sound vagy a Sziget a pandémia miatt elmaradtak. Ennyi kihagyás után a régi motorosoknak is vissza kell rázódniuk, a fiatalok közül pedig sokan idén tapasztalhatják meg először,...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek