FOO:

FOO 2. nap: nagy adag öröm – némi ürömmel

A fesztiváloknak van olyan arca, amit nem nagyon látunk. Benne van az is, hogy nem is akarjuk annyira látni, de azért néha megmutatja magát. Szerencsére, bőven van, ami aztán lenyomja a tudatalattiba a dolgot.
 
A Kultkikötő megkérdezte a látogatóit 2021-ben, hogy mi jut az eszükbe a rendezvénysorozatról...

Hobo, Dés László, Kiss Tibi és nagyon sokan mások a Balatonnál

Mintegy kétszáz program várja az érdeklődőket a Kultkikötőben a Balaton hat településén július 1-jétől. A régió legnagyobb szabadtéri színházi fesztiválján fellép mások mellett Mácsai Pál, Oláh Ibolya, Hobo, Dés László, Kiss Tibi, Pokorny Lia, Grecsó Krisztián, Szabó...
 
 
Fotó: Martin Garrix

Jönnek a hollandok!

A következő három évben Budapest – Hollandia kiemelt kulturális partnereként – a korábbiaknál is több holland kulturális esemény befogadója lesz.
 
Fotó: Balatoni Piknik

Gus Gus, John Summit, Acid Arab – Balaton Piknik 2022

Hagyományosan minden évben szeptember elején jelentkezik a Balaton Piknik – különféle helyszíneken. A Balatonboglári Gömbkilátótól a Balatonvilágosi Club Aliga Üdülőn át 2022-ben megérkezett a siófoki Plázsra a kétnapos minifesztivál.
 
 Balaton Sound – Safety First

Előre nem látható szituációk, fesztiválokon felmerülő problémás esetek – Safety First

Az előre nem látható szituációk, a szórakozóhelyeken és a fesztiválokon felmerülő problémás esetek elkerülésére és a biztonság növelésére hozták létre a fesztivál szervezői a Safety First kezdeményezést, amelyet idén, két kimaradt fesztiválszezon után a magyarok mellett...
 
Ismét verseket monanak a balatoni vasútállomások

Ismét verseket mondanak a balatoni vasútállomások

Ismét versek szólnak a Balaton-menti vasútállomásokon. A Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület Vers a peronon című kezdeményezése keretében magyar költők műveit színművészek előadásában élvezhetik az utazók.
 
 
Idén a Bagossy Brothers Company énekli a Balaton Dalát

Idén a Bagossy Brothers Company énekli a Balaton Dalát

Tavaly a Balaton Ünnepén adták át a Balaton Dalának járó díjat Laár Andráséknak a KFT: Balatoni Nyár című slágerért. Idén a Bagossy Brothers Company jegyzi a 2022-es Balaton Dalát.
 
Fotó: Plázs Siófok

Plázs Boat Party – buli a Balaton közepén (is)

Június 11-én indul az első Plázs Boat Party, vagyis a buli a Balaton közepén. Idén a Plázs és a Bahart együttműködésének köszönhetően öt alkalommal bont vitorlát a Plázs bulihajója, az első alkalommal a Be Massive csapata érkezik a fedélzetre.
 
Fotó: ¡Nosnach

Ingyenes kolostorrom-koncert – fülemülékkel

A tavaly indult sorozat egyedi és romantikus környezetbe helyezett irodalmi ihletésű koncertekkel mutatja be Veszprém és a Balaton-felvidék egyedülállóan gazdag középkori örökségét. Az első idei esemény igazi különlegesség lesz, hiszen a ¡Nosnach és Sirokai Mátyás mellett az...
 
Az önkéntesség menő – egy Red Hot Chili Peppers koncerten pláne

Az önkéntesség menő – egy Red Hot Chili Peppers koncerten pláne

Két év szünet után ismét beindul a fesztiválszezon. A Fesztivál Önkéntes Központ lehetőséget kínál ezúttal is, hogy az érdeklődők "belülről" is megismerhessék a rendezvények életét
 
Illusztráció: wallpaperflare.com

Elveszni a Rowmuda-háromszögben: több mint 50 új név a Balaton Sound felhozatalában

A Balaton Sound ezúttal a B my Lake szellemében és a legendás elrow-val együttműködve hozta nyilvánosságra a friss neveket.
 
A B my Lake a Balaton Soundra költözik

A B my Lake a Balaton Soundra költözik

Kétévnyi kényszerszünet után a legnagyobb underground elektronikus zenei fesztivált jegyző produkció szervezői úgy döntöttek, hogy idén a Balaton Sound ad otthont a fesztiválnak június 29. és július 2. között.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek