Az élet nagy kérdéseire keresi a választ az Anna and the Barbies a Várkert Bazárban (42)

Az Anna and the Barbies különleges előadás-koncerttel várja a rajongókat a Várkert Bazárban, ahol vendégelőadóként Novák Péter színművész is fellép. Az esten a közönség aktív részvételével a versek és a zene segítségével keresik a zenészek az élet nagy kérdéseire a választ. Szó esik majd az álmokról, csodákról, hitről és még sok fontos témáról.

Az élet nagy kérdéseire keresi a választ az Anna and the Barbies a Várkert Bazárban (42)
Fotó: Komróczki Dia

Az újrakezdés nehéz ügy – a Woodstock Barbie megugrotta

A Woodstock Barbie még nyár elején búcsúzott el előző énekesnőjüktől, de hamar megtalálták méltó utódját Ördög Dóra (nem Nóra!!!) személyében, akivel új lendületet kapott a zenekar, és ezt élőben is bizonyították a decemberi A38-as koncertjükön.
 
Fotó: Komoróczki Dia

Új énekesnővel zúz tovább a Woodstock Barbie

Az új felállást már élőben is tesztelték a temesvári Time to Rock fesztiválon, december 9-én pedig a hazai közönségnek is megmutatják magukat.
 
 
A Barbie-film utolsó alkotóeleme: az all-star album

A Barbie-film utolsó alkotóeleme: az all-star album

A magyar filmpremiert követően a 17 dalból álló sztárparádé már teljes terjedelmében végighallgatható.
 
Dua Lipa vadonatúj single-je a Barbie-filmhez készült

Dua Lipa vadonatúj single-je a Barbie-filmhez készült

A '70-es évek nosztalgikus stílusával megfűszerezett popdal lett a vezető előfutár a Barbie-film sztárokat felvonultató soundtrack lemezéről.
 
Fotó: Vedran Božičević

Az új legnagyobb kisfesztivál: Bear Stone – magyar fellépővel

A Bear Stone Festival idén a semmiből bukkant fel a régió fesztiváltérképén, és azonnal berobban a legizgalmasabb boutique fesztiválok sorába. Az induló év a legjobb reklám lett nekik, és idén jó eséllyel megduplázzák a psyhs-stoner-rockrajongók számát egy olyan fesztiválon, ahol a...
 
Fotó: Anna and the Barbies

Hey, June!: Anna and the Barbies - EKHO

A közel húszéves Anna and the Barbies indulása óta kísérletezik a különböző művészeti ágak ütköztetésével, fuzionálásával. Az együttes a Hey, June! fesztiválon áthangszerelt repertoárt mutat be, továbbá emberi, mozgó, pulzáló, lélegző "biodíszletet" vonultat fel a Müpában.
 
 
Az Anna and the Barbies másik arca

Az akusztiktól az ír sztepptáncon keresztül Pál apostolig – áprilisi koncertek a Várkert Bazárban

A Várkert Akusztik keretében népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból – vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel a Várkert Bazár színpadára –, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.
 
100 ARTISTS TO WATCH – magyar zenekar is felkerült a listára!

100 ARTISTS TO WATCH – négy magyar zenekar is felkerült a listára!

Az IMPALA, az európai független lemezkiadókat tömörítő ernyőszervezet a YouTube-bal együttműködve "100 ARTISTS TO WATCH" címmel publikált egy listát, amin a legígéretesebb független produkciókat listázzák, és ezen négy magyar zenekar is helyett kapott: a SYNONYMS, a Savages y Suefo,...
 
Kállay Saunders, Holychicks, Ricsárdgír és mások: koncertfolyam – egyelőre onlie

Kállay Saunders, Opitz Barbi, Holychicks és mások: koncertfolyam – egyelőre onlie

A #hallgasshazait eseménysorozat keretében hétről hétre, minden csütörtökön hazai előadók adnak koncertet, "menő" helyszínekről streamelve.
 
Elton John saját Barbie-t kapott az évfordulójára

Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára

Az 50 dollárét megvásárolható babát a Mattel abból az alkalomból dobta piacra, hogy 45 éve, októberben (25-26.) volt Elton John legendás, kétnapos koncertje a Los Angeles-i Dodger Stadionban, amelyen mintegy 100 ezer ember vett részt, s akkor ez a szám minden addigi rekordot megdöntött,...
 
MTV European Music Awards: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

MTV EMA: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

Ahogy arról már beszámoltunk, idén – London mellett – Budapest is a házigazdája lesz a díjkiosztónak. Az erről szóló hírünkben azt is leírtuk, hogy a közvetítésbe négy magyar helyszín fog bekapcsolódni, meg még azt is leírtuk, hogy nem árulták el, mely helyekről van szó.
 
Fotó: Anna

Tömegével váltottak karriert az emberek a COVID-19 miatt – Pásztor Anna és Tóth Vera is!

Azt eddig is sejthettük, hogy a járványidőszak sokak megélhetését megnehezítette, esetleg teljesen el is lehetetlenítette. Az mégis meglepetésként érinthet bennünket, hogy még a negyvenesek közt is rengetegen döntöttek a szakmaváltás mellett – derül ki a joszaki.hu felméréséből.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek