Fotó: Anna

Tömegével váltottak karriert az emberek a COVID-19 miatt – Pásztor Anna és Tóth Vera is!

Azt eddig is sejthettük, hogy a járványidőszak sokak megélhetését megnehezítette, esetleg teljesen el is lehetetlenítette. Az mégis meglepetésként érinthet bennünket, hogy még a negyvenesek közt is rengetegen döntöttek a szakmaváltás mellett – derül ki a joszaki.hu felméréséből.
 
Fotók: MOUNT of ARTAN Festival/FB

A titkos hegyi fesztiválnak idén lesz magyar fellépője is

Legalábbis, a kommunikációjuk szerint – a járvány-ügy pillanatnyi állására eleddig nem reagáltak, tehát benne van a pakliban sajnos az is, hogy a következő napokban törlik ezt a különleges rendezvényt.
 
 
A Woodstock Barbie bájitalt kevert

A Woodstock Barbie bájitala

A Woodstock Barbie-nak tavaly ősszel jelent meg a bemutatkozó kislemeze, amit – vigyázat, nosztalgia következik! – a Robotban mutattak be, egy csaknem telt házas koncert alkalmával.
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Támadnak a hazai előadók a Volton! - Új nevek, és három színpadnyi beosztás érkezett

Szépen alakul a Volt programtáblája, hisz a most bejelentett temérdek hazai előadóval, és persze a korábban közzé tett külföldi sztárokkal együtt immáron három színpad beosztása is elérhető a fesztivál hivatalos honlapján.
 
Indián – dupla Anna and the Barbies koncert lesz a Nemzeti Színházban

Indián – dupla Anna and the Barbies koncert lesz a Nemzeti Színházban

November 23-án este héttől, majd este tíztől Pásztor Annáék foglalják el a világot jelentő deszkákat a nemzet színházában. A késő esti előadás már sold out, hétre még vannak jegyek.
 
A Jurij zenekar

Anna and the Barbies, Jurij, Fekete Jenő, Várkonyi Csibészek – egy éven át tisztelegnek az élőzene előtt

Jazz, blues, rock, pop, zenés színházi est és sok más izgalmas zenei műfaj képviselteti magát az Akkordok Élőben – Az élőzene ünnepe, programsorozat keretében.
 
 
Fotó: tastehungary.com

Mint hal a vízben... – gasztrofesztivál Siófokon koncertekkel

Igazság szerint ezek a halak már jócskán kint vannak a vízből, sőt, úgy jártak, mint a katica bogárka, forróba is beletették őket. Ha ezen az akadályon átugrunk, akkor az utolsó napfényes őszi hétvégék egyik lehetséges programjának közepén találhatjuk magunkat.
 
Sztárparádé a Városligetben

Mulatási a Városligetben

Igazi mulatós bulival készülnek a szervezők az augusztus 20-ai ünnepi munkaszüneti napokra a Városligetben, ahol többek közt Kis Grófo, Kasza Tibi, Curtis, és Kökény Attila dalaira táncolhatunk majd. Természetesen mindez ingyen! :)
 
Hétrétország fesztivál – ott lesznek a szeren

Hétrétország fesztivál: közös dal az Omega, az Ivan & The Parazol és a Neil Young Sétány zenészeivel

A szerek és porták köztiválja néven idén is lesz Hétrétország fesztivál Őriszentpéteren augusztus 10-20. között, ahol a zenei kínálatban megtalálható többek közt az Omega, Hobo, a Kistehén zenekar, az Anna and the Barbies és az Ivan & The Parazol is.
 
Gödöllő

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A gödöllői Belvárosi Napokon például színpadra lép Fenyő Miklós, a Follow the Flow, Halász Judit és az Anna and the Barbies is.
 
Bowie-barbi babát dobott piacra a játékgyártó a Space Oddity megjelenésének 50. évfordulója alkalmából

Bowie-barbi babát dobott piacra a játékgyártó a Space Oddity megjelenésének 50. évfordulója alkalmából

David Bowie földönkívüli alteregójáról, Ziggy Stardustról mintázott Barbie babát dobott piacra az amerikai Mattel játékgyár, a zenész Space Oddity című száma megjelenésének 50. évfordulója alkalmából.
 
Acustiq Fest

Az első totálisan akusztikus fesztivál az Ürgemező Dísztónál – igazán menő zenekarokkal

Új fesztivál születésének lehetnek szem-, és fültanúi, akik augusztus 1-4. között ellátogatnak Paksra, az első Acustiq Festre, ahol többek közt zenél majd a Hiperkarma, a Margaret Island, a Bagossy Brothers Company, a Republic és a Bohemian Betyars is.
 
Lázadnak az óbudai punkok

Lázadnak az óbudai punkok

A nagy öregek – két régi óbudai punk csapat, a KRETENS és a BTK '80 – a Bloody Holly and the Ricketz elnevezésű feltörekvő, izgalmasan friss...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...

A 2023-as év felfedezettje az Ótvar Pestis – átadták a Fonogram-díjakat

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket megillető szakmai elismeréseket. Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram-Magyar Zenei Díjakat
Új koncertek