Fotó: Instagram

Ez nem a Coachella! Seattle-ben egy hippifesztiválra kezd hajazni a demonstráció

Az Index számolt be részletesen arról, hogy az Amerika-szerte kirobbant tüntetéshullám egy komplett miniállamot hozott létre a város közepén, ahonnan még a csendőrök is kivonultak, de persze a hatóság összes vigyázó szeme az eleddig békés tüntetőkön van.
 
Jó, még ezt az egy karanténvideót, mert 12 országból rakták össze

Jó, még ezt az egy karanténvideót, mert magyar és 12 országból rakták össze

A magyar The BlackBirds Beatles Emlékzenekar kezdeményezéséhez a világ 12 országából csatlakoztak Beatles-rajongók és zenészek, hogy távol egymástól, mégis egy zenekarként énekeljék el Paul McCartney dalát.
 
 
Az űrhajóból ennyi látszott Salgótarján Somoskő településrészéről fotózva 2020. május 30-án este.(MTI)

Ezt a számot állították be ébresztőnek Elon Musk űrhajójának asztronautái

Helyi idő szerint szombat délután sikeresen felbocsátották Floridából a SpaceX űrhajóját két asztronautával a fedélzetén.
 
Zsoldos Dedi, Gerendást Péter és a THE BLACKBIRDS zenekar is pártolókat keres

Zsoldos Dedi, Gerendás Péter és a THE BLACKBIRDS zenekar is pártolókat keres

Dacára annak – vagy éppen ezért –, hogy a Nagy Központi Ötlet még nem született meg a megmentésükre, egyre-másra bukkannak fel az egymás melletti civil kezdeményezések, amelyeket a zenészek támogatására hoznak létre. Még mindig hisszük, hogy összefogással többre menne a szakma,...
 
Lady Gaga

Négy év szünet után új albummal jelentkezik Lady Gaga

Nem csak itthon zajlik a zenei élet a karantén alatt, de a külföldi sztárok is szorgoskodnak a háttérben. A színésznőként is helytálló Lady Gaga új albuma például május 29-én válik hivatalosan nyilvánossá – adta hírül az MTI.
 
Mayhem

Budapestre jön a norvég horrorzenekar – magyar frontemberével érkezik a Dürerbe a Mayhem!

Örömködünk, hogy végre programajánlót is írhatunk, szóval nézzétek el nekünk, hogy az egészen bizarr sztorival rendelkező norvég Mayhem zenekar koncertjének látogatására buzdítunk most titeket! ;)
 
 
Fotó: lockerseefesten.de

Ha lesz idén nyár, a Black Eyed Peas dala lesz az egyik slágere

A hatszoros Grammy-díjas csapat Fergie 2017-es távozását követően sem anyátlanodott el, sőt, talán ragyogóbb formában van, mint valaha. És ezt vadi új dalával is bizonyítja az újra négy tagú banda.
 
Mint a Black Mirrorban... – szólóban jelentkezik a BEKVART gitárosa

Mint a Black Mirrorban... – szólóban jelentkezik a BEKVART gitárosa

A Bánfalvi Eszter Kvartett (BEKVART) gitárosa-énekese ezúttal szólószámmal jelentkezik. Formán Bálint a színészeket igencsak érintő kényszer-időmilliomosságot fogalmazza meg új dalában.
 
A fotó illusztráció (Vinícius Caricatte/Pexels)

5 zenekar, akik túlélték az énekescserét

A zenekarok életében meghatározó lépés a tagcsere, főleg ha az énekesről van szó, hiszen az emberek nagy részének ő jut először eszébe az együttes neve hallatán és sok klipben ők játsszák a főszerepet. Megesik tehát, ha új énekessel folytatják, az nem fog bejönni a...
 
Csuja Imrével (is) zenél Czutor Zoltán

Csuja Imrével (is) zenél Czutor Zoltán

Újra színészekkel dolgozik Czutor Zoltán. A Nyers és a Belmondo rockzenekarok dalszövegírója és frontembere Seres Tamás rendező irányításával két olyan produkciónak is főszereplője, amelyekben a zene és a költészet kézen fogva járnak.
 
Crossfaith

A japán metál tarolt a Dürerben

Idén el vagyunk kényeztetve metálos szempontból, hisz egymásnak adják a kulcsot a jobbnál jobb külföldi zenekarok. A 5FDP után szombat este a Dürerben is taroltak a keménykedős srácok. Igaz, jóval kisebb, de annál lelkesebb közönség közreműködésével rengették meg a Room 041...
 
Paul Simonnal is énekelt: elhunyt a zulu zene ötszörös Grammy-díjas alapítója

Paul Simonnal is énekelt: elhunyt a zulu zene ötszörös Grammy-díjas legendája

Elhunyt Joseph Shabalala, a hagyományos zulu zene kiemelkedő alakja. A világhírű dél-afrikai Ladysmith Black Mambazo kóruscsapat alapítója 78 évesen hunyt el egy pretoriai kórházban.
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek